Micsorare nari

De ce se face micsorarea narilor?

Una dintre cele mai frecvente nemultumiri pentru cei care se gandesc sa faca interventia de micsorare a narilor, este aceea ca narile sau baza nasului lor sunt prea late. Dimensiunea narilor poate parea disproportionata fata de restul nasului si poate provoca un dezechilibru in aspectul general al trasaturilor faciale. Operatia de reducere a narilor este in acelasi timp simpla, dar si complicata. Procedura se poate face rapid, insa precizia si experienta chirurgului plastician, sunt importante pentru a obtine rezultatele dorite.

 

Dr. Levy este specializat in proceduri de chirurgie estetica faciala, si creaza frumusetea si echilibrul dorit, celor care doresc sa obtina un aspect mai frumos si mai tanar la nivelul fetei. La Clinica din Bucuresti sau din Timisoara, poti face operatii complexe, cum ar fi: blefaroplastie superioara sau inferioara, lifting facial, liposuctie gusa etc.

 

Dr. Levy se concentreaza pe o abordare echilibrata a operatiilor pe care le efectueaza. Folosind tehnici avansate si o metoda proprie, el poate minimiza latimea si dimensiunea narilor, pastrand in acelasi timp simetria si echilibrul caracteristicilor estetice. Rezultatele operatiei de micsorare a narilor, vor fi naturale, fara cicatrici vizibile, dupa vindecarea completa.

operatie micsorare nari

De ce ai vrea sa faci operatia de micsorare nari?

Dimensiunile orificiilor nazale sunt foarte variabile. Acestea depind de urmatorii parametri:
– latimea narilor;
– forma cartilajelor varfului nasului;
– proiectia varfului nasului si pozitia septului nazal;
– grosimea pielii nasului;

 

In general, narile mari sau late, sunt o trasatura comuna, mai ales la unele tipuri de nasuri etnice. Narile pot parea ca se maresc in timpul vorbirii, provocand disproportia bazei nazale si a restului nasului sau a altor trasaturi faciale.

 

Daca vrei sa vezi poze inainte & dupa operatii estetice, acceseaza Galeria cu operatii estetice.

Clinica micsorare nari Bucuresti & Timisoara

Din ce in ce mai multi pacienti, femei sau barbati, vin la Clinica noastra din Bucuresti sau din Timisoara si ne solicita operatia de micsorare chirurgicala a narilor. Scopul acestei operatii, este de a imbunatati aspectul nasului, fara a face operatia de rinoplastie sau rinocorectia cu acid hialuronic. Motivele sunt foarte clare: aspectul narilor ii deranjeaza si doresc o schimbare.

Cine are nevoie de operatia de micsorare a narilor?

Toate persoanele care doresc sa rafineze varful nasului si sa-i imbunatateasca aspectul, sau persoanele care doresc sa reduca diametrul narilor si latimea acestora. Reducerea narilor are loc in sala de operatie si se realizeaza sub anestezie locala. Timpul de recuperare este scurt, riscurile fiind minime.

 

Programeaza-ti astazi consultatia pentru reducerea narilor si afla cum Dr. Levy te poate ajuta sa obtii rezultatul care te va face sa te simti mai increzator in aspectul tau si cum poti avea un nas mai echilibrat, cu restul trasaturilor fetei tale.

 

Vrei sa afli pretul operatiei de micsorare a narilor? Acceseaza pagina: Preturi operatii estetice.

Citeste detalii despre alte operatii estetice