LABIOPLASTIE

Ce este labioplastia?

Labioplastia reprezinta interventia chirurgicala cosmetica cu ajutorul careia se imbunatateste aspectul labiilor. Totodata, este si cea mai frecventa procedura de intinerire a zonei genitale.

 

Care sunt motivele pentru care femeile apeleaza la operatia de labioplastie?

Principalele motive pentru care femeile aleg labioplastia sunt:

• aspectul inestetic
• iritatiile cronice
• disconfortul in timpul sexului si nu numai
• infectiile urinare

 

In ce consta procesul chirurgical al labioplastiei?

Exista numeroase metode chirurgicale pentru a reduce dimensiunea labiilor. Labioplastia este o procedura extrem de individualizata si se bazeaza pe anatomia si pe obiectivele pe care doresti sa le atingi. Labiile sunt conturate folosind diferite tehnici chirurgicale pentru a crea o forma naturala, placuta si un contur. Sensibilitatea labiilor este conservata, iar cicatrizarea este practic nedetectabila dupa vindecarea completa. Procedura de labioplastie se face, de obicei, in regim ambulatoriu, dureaza o ora si se face sub anestezie.

 

Exista cinci tipuri de tehnici folosite pentru a obtine rezultatele dorite:

• tehnica amputarii

Tehnica amputarii, denumita si metoda “trim”, este una dintre cele mai simple interventii si adesea preferata atunci cand hipertrofia labiala este localizata. Excesul de piele de pe labia minora este amputat, iar noua margine deschisa este suturata si inchisa. Un avantaj al acestei tehnici il reprezinta faptul ca marginile labiilor mici vor fi sub labiile mari.

• tehnica de tip “pana”

Considerata cea mai mare evolutie a labioplastiei, tehnica de tip “pana” implica extirparea, in forma de “V”, a unei portiuni a labiei. Extirparea se face pe cutele naturale ale pliurilor labiale. Cele trei tipuri de pene sunt: anterioare, centrale si posterioare. Aceasta tehnica mentine mucoasa naturala si marginea pielii si maximizeaza rezultatele estetice.

• tehnica de dezepitelizare

Aceasta tehnica implica profilaxia regiunii centrale a labiilor, pastrand in acelasi timp marginea naturala libera a labiilor mici.

• labioplastia cu laser

In cazul acestei tehnici se va folosi un laser in loc de bisturiu pentru a elimina excesul de tesut labial. Astfel, se va scadea cantitatea de sange pierduta, iar vindecarea va fi mai rapida.

• tehnica balonului personalizat

Aceasta tehnica implica o incizie in forma de balon si permite o micsorare precisa si personalizata a labiilor mici.

 

Efectele postoperatorii si ce trebuie sa faci pentru a le combate

Dupa operatie, labiile pot fi umflate, invinetite si dureroase pentru cateva saptamani. Aplicarea unei comprese cu gheata din 20 in 20 de minute in primele 24 de ore va ajuta la reducerea umflaturilor. Unguentul antibiotic recomandat de medic trebuie plasat pe incizie, de cateva ori pe zi in prima saptamana de la operatie.

Timp de sase saptamani de la operatie este indicata evitarea activitatii fizice si sexuale si evitarea purtarii unei imbracaminti stranse pe corp care ar putea presa zona operata.

 

Pot aparea complicatii?

Complicatiile sunt mai putin frecvente in cazul labioplastiei decat in cazul altor interventii chirurgicale. Rareori ranile pot sangera.

 

Care sunt beneficiile labioplastiei?

Beneficiile labioplastiei nu sunt doar estetice. Totodata, va fi eliminat si disconfortul provocat de marimea labiilor in activitatile zilnice, dar si durerea provocata in timpul actului sexual din aceasta cauza.

Detalii suplimentare

• la Dr. Levy Medical Center, consultatiile sunt gratuite, indiferent de tipul procedurii
• plata poate fi efectuata numerar, prin transfer bancar, sau cu cardul: VISA, MASTERCARD, etc.
• acceptam si plata in rate prin intermediul partenerilor nostri (mai multe informatii la telefon)
• toti copiii, indiferent de statutul material al parintilor, beneficiaza de gratuitate pentru procedurile efectuate in cadrul clinicilor Dr. Levy
• iti doresti o procedura estetica pe care nu o gasesti pe site-ul nostru? contacteaza-ne, ca sa afli daca exista posibilitatea de a face procedura in cadrul clinicilor noastre
• ne poti contacta NON-STOP pe WhatsApp sau pe Facebook Messenger
• ne poti contacta telefonic, zilnic, in intervalul orar: 09:00 – 18:00

Contacteaza-ne

Vrei sa vii la o consultatie la Dr. Levy Medical Center? Contacteaza-ne chiar acum, la una din locatiile cele mai apropiate de tine. Consultatia este gratuita si vei primi de la inceput, toate informatiile necesare si un plan de tratament, daca vrei sa faci aceasta procedura la noi. Suntem alaturi de tine si iti vom oferi toate detaliile necesare. Poti avea incredere si poti conta in totalitate pe experienta specialistilor nostri. Pentru noi, cel mai important lucru este ca tu sa te simti in siguranta si sa intelegi faptul ca la noi vei beneficia de un tratament complex, dupa cele mai moderne tehnici si proceduri medicale. Contacteaza-ne chiar acum!

DR. LEVY BUCURESTI

TEL: 0753 200 409

Email: clinic_drlevy@icloud.com

Adresa: str. Ion Slatineanu, nr. 6, sector 1

DR. LEVY TIMISOARA

TEL: 0753 820 740

Email: clinic_drlevy@icloud.com

Adresa: str. Liviu Rebreanu, nr. 130

DR. LEVY TEL AVIV

TEL: 0753 200 409

Email: clinic_drlevy@icloud.com

Adresa: HaHashmonaim 117, Tel-Aviv, Israel

Call Now Buttonclick pentru apel telefonic