Chirurg Plastician & Estetician – Dr. Levy

Romania (Bucuresti & Timisoara)

Povestea lui Dr. Levy

 

“Emotii ai la orice interventie chirurgicala. Incerci sa-ti pastrezi calmul si sa nu te lasi afectat, pentru ca trebuie sa actionezi perfect. Este valabil pentru oricine si pentru orice meserie. Nu esti imun la nimic. Lucrezi cu oameni si nu ai cum sa indepartezi emotiile, gandurile, grijile, frica. Totul este amestecat, dar trebuie sa privesti destinatia si nu drumul. Pacientii romani au nevoie de medici cu emotii. Eu vreau sa fiu unul dintre ei. Pentru ca asta ma face sa fiu mai bun pentru ei si pentru mine .”

Dr. LEVY – Chirurg Plastician

 

“Do not fear perfection cause you’ll never reach it!”

Salvador Dali

 

„Perfectiunea a fost tinta mea de top chiar si inainte de a deveni chirurg plastician. Am fost mereu constient ca poti deveni atat de bun in ceea ce faci, pe cat de sus este ceea ce iti propui.”

Cel mai bun chirurg plastician. Bucuresti. Romania. Timisoara

Chirurg plastician Romania

„Am plecat din Israel cu destinatia Romania si am ales sa fac Facultatea de Medicina din Timisoara. I-am apreciat intotdeauna pe profesorii, mentorii sau colegii mei. Le multumesc si le sunt recunoscator, pentru pregatirea pe care mi-au oferit-o!

 

Datorita lor am ajuns un chirurg plastician stapan pe sine si am decis sa deschid 3 Clinici de operatii estetice, in Bucuresti, Timisoara si Israel denumite: Dr. Levy Medical Center. Medicina este un proces continuu de invatare si pregatire. De aceea, am urmat numeroase specializari in strainatate, cu cei mai renumiti doctori si profesori in chirurgia estetica. Mi-am dat seama ca frumusetea nu este ceva superficial, ci natura, prin chirurgia reparatorie si de reconstructie, putand schimba vietile unor pacienti marcati de propriile defecte.”

Chirurg plastician & estetician voluntar in armata

voluntar in armata in Israel

Dr Levy Cel Mai Bun Chirurg Estetician din Romania
chirurg plastician voluntar in armata
chirurg plastician medic voluntar in armata
chirurg plastician medic voluntar in armata
cel mai bun chirurg plastician
chirurg plastician voluntar armata

In vara anului 2020, am fost VOLUNTAR in armata in Israel si am instruit militari profesionisti, sa acorde primul ajutor in caz de atacuri chimice sau in alte situatii din campul de lupta. Am fost onorat sa fiu invitat si sa particip ca voluntar in aceasta misiune speciala.

Chirurg plastician & estetician voluntar in Africa

o experienta extraordinara

Dr Levy opereaza gratuit copiii
operatii estetice dr levy
chirurg plastician romania
voluntariat in africa
plastic surgeon in africa
doctor levy chirurg plastician
cel mai bun medic estetician
chirurg plastician voluntariat

Mereu mi-au placut provocarile de top si nu le-am refuzat. Am plecat in Sierra Leone, o tara saraca din Africa, marcata de saracie, coruptie si razboi civil, impreuna cu o echipa medicala internationala.

 

Cei mai multi dintre pacientii nostri erau copiii-soldati, cu igiena precara, rani lasate de conflicte armate, tumori sau cu malformatii. Pentru ei am facut chirurgie plastica si reconstructiva. Practic, ii aduceam iar la viata. Puteau avea din nou o viata. Nu a fost usor! Orice interventie medicala este dificila, dar cand sala ta de operatii este un cort si o masa, cand iti lipsesc antibioticele sau redoanele, pare aproape imposibil sa tratezi pe cineva. Ei bine, noi am facut-o.

 

V-am spus cat de important este pentru un medic sa simta emotie, asa ca vreau sa va mai impartasesc ceva: ce m-a impresionat cel mai tare in Sierra Leone a fost momentul in care am fost nevoit sa amputez ambele picioare ale unei fetite de 10 ani. Dar tot acolo am vazut si cei mai fericiti copii si am inteles cat de puternic este zambetul unui pacient.

 

Asa vreau si eu! Ca fiecare pacient, sa plece de la mine cu zambetul pe fata. Pentru voi m-am pregatit si fara voi nu pot exista ca medic! Orice pacient este important pentru mine, fie ca vine pentru o liposuctie, un lifting facial sau o reconstructie mamara.”

Cauti un chirurg plastician & estetician?

Cuvintele folosite de pacientii operati de Dr. Levy in Bucuresti sau in Timisoara sunt deosebit de frumoase. Acestia sunt extrem de multumiti de rezultatele avute si sunt impresionati de grija pe care Dr. Levy le-o ofera dupa fiecare interventie. Fara sa tina cont de cat de importanta a fost operatia estetica, Dr. Levy contacteaza telefonic in perioada de recuperare pe toti pacientii si le ofera suport 24/24, pentru a se asigura ca isi revin 100% atat fizic cat si psihic.

 

De cele mai multe ori, operatiile estetice schimba vieti. Sunt persoane care intra pe usa clinicii cu un aspect fizic si ies apoi total diferiti. Cat de frumos este sa iti implinesti visele, nu? Sa slabesti „in cateva ore” printr-o interventie de liposuctie, sau sa capeti un aspect superb al pieptului, printr-o interventie de Augmentare Mamara. Un lucru il putem spune sigur: visele devin realitate, in special la Dr. Levy Medical Center. Avem cea mai moderna tehnologie de chirurgie plastica, iar Dr. Levy este un chirurg plastician cu experienta si renume la nivel mondial.

Cel mai bun Chirurg plastician & estetician

Dr. Levy a fondat in Romania, doua clinici private de chirurgie plastica, o clinica in Bucuresti si una in Timisoara. Ambele locatii sunt dotate cu aparatura ultra moderna, sali de asteptare, birouri si camere postoperatorii. Toti pacientii operati in cadrul Dr. Levy Medical Center, beneficiaza de sprijin si suport 24/24.Daca si tu cauti un chirurg plastician in Bucuresti sau in Timisoara, il poti alege pe Dr. Levy, datorita faptului ca experienta si unicitatea metodelor de chirurgie plastica pe care le utilizeaza, i-au adus un renume de top la nivel mondial & mii de pacienti cu rezultate spectaculoase.

 

In fiecare an Dr. Levy este invitat sa participe la misiuni internationale de chirurgie plastica in Israel, Africa, Romania sau in alte state din Europa. Daruirea totala, dragostea pentru meseria de chirurg plastician si experienta, au facut astfel un cumul complex de factori, pentru care Dr. Levy este considerat de catre toti pacientii operati de catre dansul, ca fiind cel mai bun chirurg plastician!

Operatiile estetice cele mai solicitate, sunt:

cel mai bun chirurg plastician
chirurg plastician bucuresti timisoara

Alte informatii utile …