Liposuctie gusa

operatie liposuctie gusa Romania (Bucuresti & Timisoara)

Ce presupune operatia de Liposuctie a gusei?

Pentru Liposuctia gusei, Dr. Levy foloseste un tub subtire, cunoscut sub numele de canula, pentru a aspira excesul de grasime de sub barbie si in partea superioara a gatului. De asemenea operatia pentru barbie dubla, este o procedura care poate fi combinata cu operatia de Lifting gat, pentru a crea un aspect frumos definit.

 

Chiar daca esti o persoana slaba in mod natural sau daca ai muncit din greu pentru a pierde in greutate, grasimile nedorite de sub barbie pot rezista la dieta si exercitii fizice, motiv pentru care si persoanele in forma, pot avea gusa. Aici intervine liposuctia. Este cel mai rapid si mai eficient mod de a elimina zona barbiei duble si, atunci cand se face o liposuctie extinsa, de-a lungul liniei maxilarului, zona gatului va capata un aspect superb. Vibratiile ultrasonice descompun grasimea si faciliteaza indepartarea grasimii, ceea ce scade timpul de vindecare. Se mai poate combina liposuctia barbiei duble, cu alte tehnici, care folosesc energie de radiofrecventa pentru a stimula productia de colagen si a strange pielea, creand un contur al gatului si o definire a maxilarului.

 

De ce sa faci Liposuctie la gusa?

Deoarece Liposuctia gusei este cea mai rapida modalitate de a scapa de o barbie dubla, rezultate vizibile imediat. Operatia efectiva este relativ nedureroasa si rapida. Rezultatele sunt de lunga durata, la fel ca in cazul Blefaroplastiei sau al Liftingului facial.

liposuctie gusa bucuresti romania

Cine este un bun candidat pentru Liposuctia Gusei?

Persoanele potrivite pentru a face liposuctia gusei si gatului au in principiu varsta de peste 40 de ani sau mai mult si pot avea de asemenea nevoie de strangere a pielii nechirurgicale (Lifting facial) sau de o ridicare chirurgicala a gatului (Lifting gat), pentru a elimina excesul de piele. La un consult realizat de Dr. Levy acesta va evalua daca pielea are suficienta elasticitate pentru a garanta un rezultat bun. Liposuctia gusei nu este recomandata persoanelor obeze, deoarece la o persoana supraponderala exista un strat de grasime mai adanc.

 

Liposuctie gusa Bucuresti & Timisoara

Operatia de Liposuctie a gusei poate fi facuta in Romania, la una din clinicile Dr. Levy Medical Center din Bucuresti sau din Timisoara. Pretul operatiei de Liposuctie pentru barbia dubla, il poti gasi in pagina preturi. Iti oferim inclusiv posibilitatea de plata in rate a operatiei de eliminare gusa si raspundem cu drag la orice nelamurire!

Operatia barbiei duble

Odata ce zona de operatie a barbiei duble este amortita, Dr. Levy va face mici incizii sub barbie si eventual in spatele urechilor. Prin aceste incizii va introduce o canula, apoi o va muta prin stratul de grasime de sub piele, pentru a se desparti si elimina grasimea, conturand gatul si indepartand gusa sau barbia dubla. Dupa terminarea operatiei, vei merge acasa, cu instructiuni despre cum sa ingrijesti inciziile, pentru o vindecare usoara si rapida.

Care sunt riscurile si complicatiile care pot aparea?

Liposuctia gusei este considerata o procedura ambulatorie sigura, cu risc scazut, cu putine complicatii. Cu toate acestea, este posibil ca liposuctia sa-ti faca textura pielii sa para incretita daca indepartarea grasimii este inegala. Exista de asemenea o posibilitate redusa de amorteala faciala, leziuni ale nervilor sau asimetrie de procedura, aceste complicatii fiind rare.

Recuperarea dupa Liposuctia barbiei

Vei primi recomandare de concediu medical 3-5 zile, pentru a te vindeca. Timp de cel putin 10 zile, evita exercitiile fizice intense. Activitatea intensa poate crea mai multe umflaturi. Fiecare pacient are diferite grade de umflare pe tot parcursul procesului de vindecare. Umflarea poate fi asimetrica si uneori se poate simti ca si cum ar fi noduli. Cu timpul umflarea ar trebui sa se rezolve si orice piele slabita ar trebui sa se stranga de una singura.

Rezultate inainte & dupa Lipo eliminare gusa

operatie remodelare barbie dubla

poze liposuctie gusa
liposuctie gusa romania
poze lipo gusa bucuresti timisoara
plastic surgery bucharest romania

Dupa cat timp devin vizibile rezultatele?

Ar trebui sa vezi rezultatele operatiei de scoatere a grasimii din zona barbiei duble, in decurs de o saptamana de la operatie. Cu toate acestea poate dura pana la cateva luni, pentru a scapa complet de gusa si pentru a observa rezultatul final si frumos.

Pentru cat timp dureaza rezultate liposuctiei gusei?

Te poti astepta ca rezultatele lipo ale gusei, sa dureze cat mai mult timp, daca mentii o greutate constanta si pielea are o elasticitate buna. Desi grasimea ar putea sa nu mai revina, procesul de imbatranire poate crea noi probleme in aceeasi zona, inclusiv piele slabita in zona barbiei.

Scapa de gusa rapid

Daca vrei sa scapi rapid de gusa, fara sa depui efort, trebuie sa faci operatia de Lipo gusa. Nu vei simti durere in timpul oiperatiei de liposuctie a gusei, datorita anesteziei locale care va dura cateva ore pana sa-si piarda efectul. Orice durere dupa aceea, este de obicei usoara si ar trebui sa dispara in 5 zile sau chiar mai putin.

Citeste detalii despre alte operatii estetice