Schimbare implanturi mamare

Ai nevoie de schimbarea implanturilor mamare? Afla acum detalii importante, despre ce anume presupune operatia si despre costurile aferente. Implanturile mamare sunt probabil “cel mai frumos material strain corpului” pe care il poti avea. Transformarea dupa o interventie cu implanturi mamare iti poate schimba viata in cel mai placut mod si vei putea castiga un plus fenomenal de incredere in sine. Dr. Levy recomanda implanturi mamare B-Lite, deoarece acestea sunt cele mai usoare implanturi mamare din lume.

 

Schimbarea implanturilor mamare

Sunt femei care au implanturi mamare de foarte multi ani si isi doresc in acest moment, sa faca o schimbare in viata lor. Fie doresc implanturi mai mari, fie doresc sa inlocuiasca implanturile mamare vechi, cu unele asemanatoare ca marime, deoarece noile tehnologii (in cazul implanturilor B-Lite) au permis proiectarea unor materiale care sa le faca mai usoare cu pana la 30%.

 

La cat timp se schimba implanturile mamare?

Timpul pentru schimbare a unui implant este variabil si depinde de tipul implantului si de alti factori pe care nu ii cunoastem. Unii producatori recomanda la 10-15 ani, altii la 20 de ani. Totul depinde de evolutia in timp!

 

Motive pentru a schimba implantul mamar

In general, cauzele de inlocuire ale implantului mamar pot fi: apare o contractura capsulara, pacienta doreste o schimbare estetica sau aparitia tulburarilor autoimune.

schimbare implanturi cu b lite

Daca vrei sa vezi poze inainte si dupa schimbare implanturi mamare, acceseaza acum: Galeria cu operatii estetice.

 

Dr. Levy iti va explica in detaliu tot ce trebuie sa stii

Fara indoiala, prima cauza a modificarii implantului mamar este schimbarea dorintei pacientei, datorita modificarilor aparute in timp, pierderii sau cresterii in greutate sau sarcinii si alaptarii.

 

Contractura capsulara este o problema comuna (apare in pana la 10% din implanturi mamare) care depinde de pacienta, de tipul de implant si de modul in care este plasat. Apare ca o intarire la palparea siliconului si o modificare a pozitiei acestora, uneori dureroasa. Aceasta complicatie este mai frecventa la implanturile cu suprafata neteda sau la cele cu forma anatomica. Tratamentul contracturii capsulare se poate realiza doar chirurgical!

 

Ruperea protezei mamare are loc din cauza deteriorarii materialului. Nu stim timpul care trebuie sa treaca pentru a se produce sau factorii exacti care il genereaza, desi uzura materialului este unul dintre ei.

 

Exista paciente la care protezele mamare raman intacte dupa 20 sau 30 de ani si altele la care se rup mai devreme. Orice modificare a formei sau consistentei implanturilor, ne poate face sa suspectam o ruptura. Din acest motiv, este foarte important sa se monitorizeze toate protezele mamare, periodic, conform recomandarilor primite de la chirurgul plastician. Suspiciunea clinica ar trebui sa fie urmata de confirmarea prin imagistica, fie cu ultrasunete, fie cu un RMN. Uneori ecografia poate fi suficienta.

 

In cazul limfomului cu celule anaplazice, apare si suspiciunea clinica din cauza unei modificari a volumului unuia dintre sani, care creste. Este diagnosticat prin aparitia unui serom tardiv (acumularea de lichid in jurul protezei), in general din anul implantarii. Este de obicei o boala locala care este tratata chirurgical.

 

Trebuie facuta periodic o examinare a sanilor?

Este foarte important sa se efectueze analiza implantului, in fiecare an. Trebuie sa luam in considerare faptul ca, in general, femeile sunt supuse unui control ginecologic regulat. Aceasta implica un test imagistic al sanilor. In caz de modificare a acestuia, trebuie sa mergi la chirurgul plastician, pentru a fi examinata.

Recomandari pentru paciente

Daca iti doresti sa schimbi implanturile mamare, Dr. Levy este un chirurg plastician specialist in interventii de schimbare de implanturi mamare si te asteapta cu drag la o consultatie, pentru a stabili daca ai nevoie de o astfel de procedura. Indiferent de clinica unde ai avut puse implanturile mamare (in Romania sau in strainatate, Turcia etc.), noi iti stam la dispozitie, inclusiv pentru urgente.

 

Plata in rate pentru schimbarea implanturilor mamare

In acest moment puteti opta inclusiv pentru plata in rate de la 6 luni la 5 ani, daca va doriti o interventie de schimbare implant mamar.

implanturile b lite
schimbare implanturi mamare cu b lite
augmentare mamara b lite

Alte operatii estetice