fbpx

DR. LEVY BUCURESTI

TEL: 0753 200 409

clinic_drlevy@icloud.com

str. Ion Slatineanu 6, sect. 1

DR. LEVY TIMISOARA

TEL: 0753 200 409

clinic_drlevy@icloud.com

str. Liviu Rebreanu, nr. 130

DR. LEVY TEL AVIV

TEL: +9720527454545

clinic_drlevy@icloud.com

str. HaHashmonaim 117

Este amplasat pe strada Ion Slatineanu nr. 6, sector 1, o zona centrala si usor accesibila. Personalul nostru va sta la dispozitie pentru a va indruma in obtinerea raspunsurilor si pentru a va oferi cele mai bune si sigure interventii.

Este amplasata pe strada str. Liviu Rebreanu, nr. 130, in centrul orasului Timisoara. Clinica dispune de aparatura de ultima generatie si de o atmosfera la cele mai inalte standarde. Va asteptam oricand si cu cel mai mare drag!

Deschisa in Tel Aviv, Israel, este un Centru Medical de ultima generatie, dotat in cel mai mic detaliu cu aparatura si instrumentar special pentru cele mai dificile interventii. Daca doriti o programare la clinica din Israel, contactati-ne.

DETALII SUPLIMENTARE


• plata poate fi efectuata numerar, prin transfer bancar cu cardul sau in rate
• iti doresti o procedura estetica pe care nu o gasesti pe site-ul nostru? contacteaza-ne, ca sa afli daca exista posibilitatea de a face procedura in cadrul clinicilor noastre
• ne poti contacta NON-STOP pe WhatsApp sau pe Facebook Messenger
• consultatii online se fac NON-STOP
• ne poti contacta telefonic, zilnic, in intervalul orar: 08:00 – 20:00

CONSULTATII ONLINE

Iti vom raspunde rapid la orice intrebare, scrie-ne in formularul de mai jos, ce doresti sa afli despre operatiile estetice.

CONTACTEAZA-NE

Vrei sa vii la o consultatie la Dr. Levy Medical Center? Contacteaza-ne chiar acum, la una din locatiile cele mai apropiate de tine. Consultatia este 250 lei si vei primi de la inceput, toate informatiile necesare si un plan de tratament, daca vrei sa faci aceasta procedura la noi. Suntem alaturi de tine si iti vom oferi toate detaliile necesare. Poti avea incredere si poti conta in totalitate pe experienta specialistilor nostri. Pentru noi, cel mai important lucru este ca tu sa te simti in siguranta si sa intelegi faptul ca la noi vei beneficia de un tratament complex, dupa cele mai moderne tehnici si proceduri medicale.

Dr. Levy Chirurg Plastician Romania Bucuresti Timisoara Operatii Estetice
Dr. Levy Chirurg Plastician Romania Bucuresti Timisoara Operatii Estetice
Dr. Levy Chirurg Plastician Romania Bucuresti Timisoara Operatii Estetice
click pentru apel telefonic
WhatsApp Buna, sunt Dr. Levy. Cum pot sa te ajut?