Abdominoplastie – (operatie Tummy Tuck)

Pentru cine este potrivita operatia de abdominoplastie?

Poti lua in considerare operatia de Abdominoplastie (Tummy Tuck), pentru urmatoarele situatii:

– indepartarea grasimii si a pielii lasate de pe burta;
– repararea diastazei muschilor abdominali;

 

Cand se ia in considerare operatia de Abdominoplastie, se discuta despre obiectivele estetice si se efectueaza un examen fizic amanuntit pentru a evalua starea generala de sanatate si necesitatea de a realiza aceasta operatie. Sunt persoane, care au nevoie de Liposuctie abdominala si nu de Abdominoplastie. De asemenea, se revizuieste istoricul medical si se evalueaza situatia fiecarui pacient inainte de face aceasta interventie. O femeie in varsta de 20, 30 sau 40 de ani care doreste o abdominoplastie dupa ce a facut copii poate lua in considerare de asemenea, o interventie chirurgicala estetica a sanului (Augmentare mamara) sau alte proceduri ca parte a unei transformari complete (Mommy Makeover).

Cand ai nevoie de operatia de Abdominoplastie?

Se poate lua in considerare o operatie de Abdominoplastie din multe motive si in diferite etape ale vietii. Femeile care tocmai au nascut doresc adesea sa-si recapete kilogramele si aspectul plat al abdomenului, dinaintea sarcinii, sau unii pacienti care au suferit o interventie chirurgicala de micsorare a stomacului si doresc sa elimine excesul de piele abdominala. Vom descrie mai jos caracteristicile unui candidat ideal, pentru aceasta interventie.

operatie abdominoplastie bucuresti timisoara

Abdominoplastia se face de obicei, din motive estetice. Scopul este de a imbunatati aspectul unei burti umflate sau cu piele lasata, din mai multe motive:
– greutate peste limita
– imbatranire
– sarcina
– pierdere rapida in greutate

Operatie Abdominoplastie Bucuresti

Daca poti ajunge la o consultatie la Clinica Dr. Levy din Bucuresti, te putem programa pentru operatia de Abdominoplastie, in perioada urmatoare, cand poti aloca timp pentru aceasta procedura. Interventia de eliminare a surplusului de piele lasata de pe abdomen, este potrivita si pentru barbati si pentru femei si se face cu anestezie totala! Pe contul nostru de youtube: Dr. Levy Medical Center – poti vedea filmari din timpul unor operatii de Abdominoplastie.

Operatie Abdominoplastie Timisoara

Te asteptam la Clinica Dr. Levy din Timisoara, pentru a face consultatia pentru operatia de Abdominoplastie. Interventiile complexe, se fac doar la Clinica din Bucuresti. De asemenea, daca nu poti ajunge la niciuna dintre cele 2 clinici din Bucuresti sau din Timisoara, te poti programa pentru o consultatie ONLINE, in care prin intermediul unui apel video, Dr. Levy va face o evaluare a necesitatii efectuarii operatiei.

Recuperarea dupa operatie

Dupa operatia estetica de Abdominoplastie, recuperarea fiecarui pacient este unica. Oamenii de toate varstele care se afla intr-o stare de sanatate fizica excelenta inainte de interventia de abdominoplastie tind sa isi revina mai repede de la procedura si sa aiba un risc mai mic de complicatii postoperatorii.

 

Pacientii care au copii mici acasa, trebuie sa inteleaga ca nu vor putea ridica in brate copiii, in perioada de recuperare. Restrictiile la ridicare sunt de luat in considerare, daca locul de munca sau stilul de viata, necesita activitati de acest tip, in perioada de recuperare dupa Abdominoplastie.

 

Desigur, rezultatele fiecarui pacient pot varia si iti recomandam sa vizualizezi galeria noastra de fotografii inainte si dupa Abdominoplastie, pentru a vedea rezultatele pacientilor anteriori care au varste si tipuri de corp diferite. De asemenea, iti recomandam sa citesti despre modul in care Liposuctia VASER 4k iti poate transforma corpul, asa cum visezi.

Curiozitati despre interventie

Ce presupune operatia?
Abdominoplastia partiala implica o taietura peste zona burtii inferioare. Abdominoplastia completa, presupune o incizie mai mare, pe abdomenul inferior, de la sold la sold, chiar deasupra zonei pubiene.

Cat dureaza operatia?
Operatia in sine dureaza intre 2-5 ore, necesitand spitalizare peste noapte.

Cat timp este necesar pentru recuperare?
Recuperarea dupa o abdominoplastie, se face in aproximativ 4-6 saptamani. Este necesar repaus si nu vei avea voie sa conduci autoturismul! 

Care sunt efectele secundare?
In urma acestei proceduri veti avea cicatrice pe abdomenul inferior sau in jurul buricului, dificultate in a sta drept, dureri, amorteli, vanatai usoare.

Alte detalii
Operatia de Abdominoplastie, poate duce ocazional la cicatrici vizibile, amorteala sau durere, crampe, sangerari excesive. Alege intotdeauna un chirurg plastician experimentat, pentru a evita complicatiile!

Pretul operatiei de Abdominoplastie

Pretul pentru operatia de Abdominoplastie, porneste de la 4500 de euro, la Clinica Dr. Levy din Bucuresti & Timisoara, cu posibilitatea de a plati in rate de la 6 luni la 5 ani de zile. De cele mai multe ori, pacientele care fac abdominoplastie, aleg sa faca si operatia de implant mamar sau mastopexie, in functie de nevoia si dorinta lor.

Citeste detalii despre alte operatii estetice