Liposuctie Vaser Pro 4K

Liposuctie cu ultrasunete Vaser Pro Shape 4K

liposuctie asistata de inalta precizie

Liposuctie Vaser PRO Romania

Vaser PRO 4K Bucuresti & Timisoara

Fa o transformare unica in viata ta

Alege Liposuctia cu ULTRASUNETE Vaser PRO SHAPE 4K

Liposuctia VASER PRO, foloseste o tehnologie revolutionara de liposuctie cu ultrasunete, pentru un contur estetic delicat al corpului, care are un randament extrem de precis. Astfel durerea resimtita este mult mai mica iar timpii de recuperare traditionali dupa o interventie clasica de liposuctie, sunt redusi la maxim. Persoana care alege o astfel de interventie, poate pleca in aceeasi zi din clinica noastra, fata de necesitatea de spitalizare de 1-3 zile, in conditiile unei interventii clasice de liposuctie. Operatia de Liposuctie VASER PRO 4K – poate fi efectuata la Clinica Dr. Levy Medical Center din Bucuresti sau din Timisoara.

Liposuctia cu ultrasunete VASER PRO

Vaser PRO 4K poate fi cu siguranta cel mai bun lucru care vi s-a intamplat vreodata! Mai bine spus: puteti avea un corp frumos definit, apeland la aceasta procedura. Dr. Levy foloseste metode combinate de liposuctie, compuse din: Liposuctie cu ultrasunete VASER PRO & Vibrolipoaspiratie Power Assisted Liposuction cu VIBRASAT PRO. Astfel rezultatul va fi unul impecabil, avand totodata posibilitatea de remodelare a musculaturii abdominale atat la barbati cat si la femei.

Pretul unei operatii de liposuctie cu ultrasunete VASER PRO variaza in functie de zona de liposuctie si de volumul de grasime existent. In pagina Preturi Operatii Estetice avem mentionate costurile aproximative, insa va asteptam cu drag la un consult pentru a primi recomandari si indrumari pentru Liposuctie, direct de la Dr. Levy.

poze liposuctie abdominala vaser pro 4k
poze operatie liposuctie
liposuctie vaser pro 4k 360 poze inainte si dupa

Rezultatele Vaser Pro 4K

Liposuctia cu ultrasunete Vaser PRO 4K este garantata pe viata! Rezultatele sunt impresionante, atat pentru femei cat si pentru barbati. Totodata se poate face si transfer de grasime (lipofilling) in sani, fese sau in alte zone ale corpului in care este nevoie de a ascunde un defect sau de a remodela un loc dorit. Se poate topi grasimea din orice zona a corpului: abdomen, spate, solduri, coapse, picioare, genunchi etc.

chirurg liposuctie romania bucuresti
liposuctie cu ultrasunete vaser pro
Liposuctie Bucuresti

Avantajele VASER PRO 4K

conturare corporala
foarte delicata

O alternativa la tehnicile dure ale liposuctiei traditionale, VASER lipo este delicat, dar suficient de puternic pentru a elimina suprafetele mari de grasime si suficient de bland pentru a trata zonele mai delicate.

interventie rapida
si extrem de precisa

VASER lipo indeparteaza imediat cantitatile vizibile de grasime. Este un progres de la procedurile neinvazive care se bazeaza pe reactii secundare pentru a reduce cantitatile mici de grasime pe o perioada lunga de timp.

se pot trata mai multe zone
in aceeasi interventie

VASER lipo poate sculpta si modela mai multe zone intr-o singura procedura, inclusiv: falci, barbie si gat, abdomen, solduri sau „manerele dragostei”, sani la barbati si femei, brate, spate, fese sau coapse, genunchi, glezne.

mai putina durere, umflaturi
si recuperare rapida

VASER lipo este unic prin capacitatea sa de a viza grasimea lasand intacte tesuturi importante, oferindu-va conturul neted pe care-l doriti, cu mai putina durere si timp de recuperare decat liposuctia traditionala.

Poze before & after Vaser PRO 4K

poze cu rezultate inainte si dupa Liposuctie VASER PRO

inainte si dupa operatie liposuctie vaser pro 4k
poze liposuctie abdominala vaser pro
poze inainte si dupa liposuctie pentru barbati

Mai multe poze cu Liposuctie, poti gasi in GALERIE

click poze galerie Liposuctie


Liposuctie cu ultrasunete la nivel de arta
cea mai avansata tehnologie Vaser PRO 4K

Liposuctie pentru definire musculara

HIGH DEFINITION VIBRO LIPOSUCTION

Avantajele VASER lipo:
• ofera chirurgilor tehnologie avansata pentru a crea o conturare perfecta in comparatie cu liposuctia traditionala
• o retractie imbunatatita a pielii pentru rezultate netede comparativ cu liposuctia traditionala
• se pot trata mai multe zone intr-o singura procedura
• mai putine dureri, umflaturi si perioade de inactivitate decat la liposuctia traditionala
• sculptare imediata si precisa versus tratamente neinvazive

vaser shape lipo romania

Video Vaser PRO 4K

videoclipuri informative Vaser PRO 4K

Cu functioneaza liposuctia Vaser PRO 4K?

liposuctie

STREAMING ACUSTIC

Liposuctie

INLATURARE GRASIME

In timpul unei operatii de Liposuctie Vaser PRO Shape, zona de tratat este umpluta cu o solutie speciala. Celulele adipoase sunt apoi tratate cu energie cu ultrasunete si sunt indepartate din corp printr-un proces usor de aspiratie. Tesuturile din jur sunt lasate intacte, oferindu-ti contururile netede pe care le doriti cu mai putina durere si timp de recuperare rapid, in comparatie cu liposuctia traditionala.

Detalii despre alte operatii estetice