Lip Lifting buza superioara

Ce este operatia de Lip Lifting?

Liftingul buzei superioare, este o operatie estetica, care ridica buza superioara prin indepartarea unei bucati de piele, dintre nas si marginea buzei. Prin scurtarea distantei dintre nas si partea de sus a buzei, se creaza un aspect frumos, cu mai mult volum. Scopul operatiei, este fie de a scurta aceasta distanta dintre nas si buza, fie de a creste dimensiunea unei buze foarte subtiri.

 

Operatia de Lip Lift se poate face la Clinica Dr. Levy din Bucuresti sau din Timisoara. Daca vrei sa afli pretul operatiei de Lifting Buze, acceseaza pagina Preturi operatii estetice.

De ce sa faci Liftingul buzei?

Desi exista tehnici de marire a buzelor cu Acid Hialuronic, rezultatele sunt intotdeauna temporare si nu abordeaza pe deplin preocuparile pacientelor in materie de imbatranire. O ridicare a buzelor poate fi o optiune buna pentru persoanele care doresc un efect de ridicare a buzei superioare. Odata cu varsta, acest spatiu creste de obicei si poate face buzele sa para mai subtiri.

 

La Clinica Dr. Levy din Bucuresti & Timisoara, iti oferim mai multe optiuni de lifting a buzelor, adaptate trasaturilor tale faciale unice. Vom fi preocupati 100% pentru ca experienta ta in clinica noastra, sa fie perfecta!

lip lifting

Atentie! Daca alegi sa faci aceasta operatie la un chirurg fara experienta, exista sanse foarte mari sa ramana cicatrici. Din acest motiv este important sa nu alegi OFERTE si REDUCERI. Sa nu accepti ca medicii sa faca experimente pe chipul tau, fiindca semnele pe corp se pot ascunde cu haine, insa cele de la nivelul fetei vor fi mereu expuse.


De cate tipuri este operatia de Lifting Lip Lift?

Exista mai multe tipuri de operatii de Lip Lifting. Este important sa cunosti tipurile si tehnicile, astfel incat sa poti purta o discutie in cunostinta de cauza cu chirurgul plastician, despre ceea ce este potrivit pentru tine.

Lip Lifting direct

Aceasta ridicare a buzelor, creaza o margine de buza superioara mai definita. O portiune subtire de piele este indepartata chiar deasupra buzei superioare, iar pielea este trasa in sus.

„Bullhorn” Lip Lift

Aceasta este una dintre cele mai frecvente proceduri de ridicare a buzelor. Se face o incizie care este de obicei ascunsa de-a lungul bazei nasului, acolo unde este mai putin vizibila.

Lip Lifting central

Reduce spatiul dintre nas si buze printr-o incizie aproape invizibila, la nivelul inferior al nasului.

Liftingul coltului buzei

O ridicare a buzelor din coltul acestora, este uneori numita „liftingul zambetului”. Se fac doua incizii mici la ambele colturi ale gurii si se indeparteaza o cantitate mica de piele.

Lip Lifting italian

Un Lip Lift italian al buzelor, necesita doua incizii sub fiecare nara si, in afara de acest detaliu, este foarte asemanatoare cu prima procedura. De obicei nu implica o cicatrice vizibila.

Inainte & dupa Liftingul buzelor

Exista mai multi pasi pe care ar trebui sa-i faci, pentru a te pregati cu succes, inainte si dupa operatia de Lifting a buzei superioare. Recuperarea este usoara, va fi nevoie sa respecti toate indicatiile si totul va fi perfect!

 

Operatia de Lifting a buzelor se face cu anestezie locala, iar in timpul operatiei, o bucata mica de piele va fi indepartata dintre nas si gura, locatia exacta va depinde de ce tip de Lifting a buzelor se va face. In principiu, majoritatea pacientelor care fac operatia de Lip Lifting, aleg sa faca si Lifting Facial.

 

Dupa operatie: evita exercitiile fizice si fumatul in saptamanile urmatoare, mentine buzele hidratate si curata inciziile conform recomandarilor primite.

operatie-lifting-buza-superioara-3
operatie-lifting-buza-superioara-2

Complicatii potentiale dupa Lip Lift?

La fel ca in cazul tuturor operatiilor, ridicarea buzelor, poate avea unele complicatii potentiale, cum ar fi: cicatrici, slaba vindecare a ranilor, pierderea de sange in timpul sau dupa operatie, leziuni ale nervilor, etc.

 

Liftingul pentru buze este o interventie chirugicala estetica care poate face ca buza superioara sa para mai mare si mai pronuntata. Spre deosebire de implanturile de buze sau injectiile de marire de buze, Lip Liftingul este o solutie permanenta.

 

Majoritatea pacientelor care aleg sa faca Lip Lifting, vor sa faca si Blefaroplastie sau Otoplastie.

Lip Lifting Bucuresti | Lip Lifting Timisoara | Operatie de ridicare a buzei superioare | Lip Lift buza superioara

Alte operatii estetice