Rinocorectie & rinoplastie nechirurgicala

Ce este rinoplastia nechirurgicala?

Este posibil sa fi auzit de Rinocorectie sau Rinoplastia nechirurgicala, ca fiind procedura cunoscuta sub numele de: nas superb in 15 minute. O astfel de rinocorectie, este o procedura estetica de umplere dermica, cu Acid Hialuronic, care imbunatateste forma nasului timp de 6-8 luni. Este ideala pentru persoanele care doresc sa-si infrumuseteze nasul, sau care vor sa-l faca sa para mai putin ascutit, dar care nu sunt pregatite pentru o operatie chirurgicala de rinoplastie. Corectarea nasului cu Acid Hialuroic, este mai putin complicata decat procedura chirurgicala de corectie a nasului. Acidul Hialuronic este introdus sub piele, in zonele in care doresti sa creezi linii fine sau un volum mai echilibrat. Acidul Hialuronic se instaleaza in locul in care este injectat in straturile pielii mai adanci si isi pastreaza forma.

Care sunt zonele vizate?

O rinocorectie cu Acid Hialuronic, vizeaza podul nazal, varful si partile laterale ale nasului. Acidul Hialuronic, poate fi injectat in jurul oricarei parti a nasului, pentru a-i modifica forma. Procedura functioneaza bine, daca doresti: sa corectezi mici umflaturi ale nasului, sa faci varful nasului mai aspectuos, sa adaugi volum sau sa ridici varful nasului. In plus, daca ai o umflatura proeminenta usoara a podului nazal, rinocorectia nechirugicala il poate ascunde si va putea netezi conturul nasului. Rinoplastia cu Acid Hialuronic, nu iti va putea oferi rezultatele dorite, daca doresti ca nasul tau sa para mai mic sau daca doresti sa corectezi umflaturile proeminente.

rinocorectie cu acid hialuronic rinoplastie nechirurgicala

Detalii despre procedura

Procedura de rinoplastie nechirurgicala este foarte simpla, mai ales in comparatie cu rinoplastia chirurgicala. Prima data, vei avea o consultatie, in care vei discuta despre rezultatele dorite. Apoi, este posibil sa ti se aplice un anestezic local pe nas si zona inconjuratoare, astfel incat sa nu simti durere, in momentul injectarii Acidului Hialuronic. Dupa ce anestezicul incepe sa isi faca efectul, Dr. Levy va injecta materialul de umplutura in zona din jurul nasului si poate chiar in podul nasului. Este posibil sa simti o usoara ciupire sau presiune, in timpul acestei proceduri. Intregul proces poate dura de la 10 pana la 25 de minute.

Cum te pregatesti inainte de aceasta procedura?

Inainte de rinoplastia chirurgicala, ar trebui sa eviti unele medicamente antiinflamatoare, suplimente de subtiere a sangelui in saptamana dinaintea procedurii. Daca iei orice tip de medicament care dilueaza sangele, asigura-te ca il vei comunica lui Dr. Levy. Ai voie sa bei multa apa dar sa nu mananci in exces inainte de rinocorectie, deoarece vei putea simti greata, in timpul sau dupa procedura.

Care sunt riscurile si efectele secundare?

Pentru majoritatea oamenilor, singurul efect secundar al rinocorectiei cu Acid Hialuronic pe care il vor vedea, este un pic de roseata si sensibilitate in zona injectiei la o zi sau doua, dupa procedura. Alte reactii adverse posibile includ: vanatai la locul injectarii, umflatura, migrarea acidului (migreaza catre alte zone ale nasului sau zona de sub ochi, creand un aspect “ondulat” sau “supraumplut”). Nasul este o zona sensibila, este plin de vase de sange si aproape de ochi. De aceea rinoplastia nechirurgicala este oarecum mai complicata decat alte tipuri de proceduri de umplere injectabila. 

La ce sa te astepti dupa rinocorectie?

Dupa rinocorectia cu Acid Hialuronic, este posibil sa observi durere, umflaturi si roseata in locul in care a fost introdusa injectia. In decurs de o ora sau doua, acidul ar trebui sa se stabileasca corect, roseata ar trebui sa inceapa sa dispara si vei putea sa vezi mai bine rezultatele. Persoanele care apeleaza la rinocorectie, sunt incantate ca nu exista practic timp de recuperare si pot reveni la munca si la activitatile normale in aceeasi zi. Rezultatele unei rinoplastii lichide, nu sunt permanente.

Rinoplastia nechirurgicala vs rinoplastia traditionala

Rinoplastia nechirurgicala este pentru tine, numai daca doresti sa experimentezi cum ar putea arata modificarile nasului sau daca doresti sa iti perfectionezi nasul, pentru a-i schimba aspectul temporar. Daca esti in cautarea unor schimbari totale ale formei nasului, te sfatuim sa apelezi la rinoplastia traditionala.

Care sunt avantajele rinoplastiei cu Acid Hialuronic?

Acest tip de rinoplastie iti permite sa eviti anestezia generala si te vei recupera rapid. Te poti intoarce la locul de munca si la activitatile obisnuite in aceeasi zi. Rezultatele nu sunt permanente, asa ca, daca nu esti multumit de modul in care arata, este doar o chestiune de timp inainte ca acidul sa se resoarba. Costul rinocorectiei este este mult mai mic decat al celei traditionale.

Rinocorectie in Bucuresti & Timisoara

Rinocorectia cu Acid Hialuronic, o poti face in Bucuresti sau in Timisoara, la Clinica Dr. Levy. Pretul acestei interventii il poti gasi in pagina: Preturi operatii estetice.

Care sunt dezavantajele acestei proceduri?

Daca esti in cautarea unei schimbari permanente, vei fi dezamagit. Exista posibilitatea ca in timpul procedurii, o intepatura incorecta, sa duca la sangerari vizibile sub piele. Aceasta este o interventie care trebuie sa fie realizata de un chirurg plastician bun, astfel incat sa nu existe efecte secundare.

Care sunt avantajele rinoplastiei traditionale?

Rezultatele rinoplastiei chirurgicale sunt vizibile si permanente. Nu vei avea nevoie de o alta procedura pentru a reimprospata rezultatele dupa cateva luni sau ani. Ca operatie estetica, rinoplastia nu este una noua, astfel incat efectele secundare si posibilele complicatii sunt cunoscute.

Care sunt dezavantajele rinoplastiei chirurgicale?

Un dezavantaj este acela ca daca nu-ti place rezultatul trebuie sa astepti sa se vindece si apoi sa faci o alta operatie. Aceasta procedura se desfasoara sub anestezie generala, riscurile de complicatii precum infectia sunt mai mari si costul diferit decat la o rinoplastie nechirurgicala cu Acid Hialuronic.

rinoplastie nechirurgicala; rinocorectie bucuresti; rinocorectie timisoara; preturi rinoplastie acid hialuronic;

Citeste detalii despre alte operatii estetice