Clinicile Dr. Levy Medical Center

Din pasiune pentru chirurgia plastica, grija fata de pacienti si devotament pentru etica medicala, Dr. Moti Yair Levy a deschis clinici in Romania si in Israel, unde puteti dispune de servicii de inalta calitate si de cea mai avansata aparatura medicala.

 

La Dr. Levy Medical Center putem corecta si imbunatati tot ce timpul a afectat sau natura a trecut cu vederea. Nu conteaza daca sunteti in cautarea tineretii si a prospetimii, daca doriti sa corectati imperfectiunile sau daca vreti un corp perfect, Dr. Levy este dornic sa raspunda nevoilor voastre.

 

“Pentru mine, fiecare pacient este unic, asa ca pentru a avea cele mai bune rezultate estetice este nevoie de o abordare personalizata in chirurgia plastica.”

Dr. YAIR LEVY – Chirurg Plastician

 

Clinicile Dr. Levy Medical Center va ofera servicii excelente de chirurgie estetica, remodelare corporala, remodelare faciala, scoatere tatuaje, epilare definitiva cu laser ultra performant si tratamente faciale unice in regiune.

 

De asemenea, Dr. Moti Yair Levy realizeaza o arie larga de operatii plastice si estetice, printre care se afla: marirea sau reducerea sanilor, abdominoplastie, blefaroplastie, himenoplastie, liposuctie cu ultrasunete VASER, etc.

 

Clinicile Dr. Levy Medical Center dispun si de singurul laser din Romania care sterge definitiv tatuajele, indiferent de culoare si fara cicatrici. Daca a venit momentul in care doriti ca ele sa dispara, aici veti gasi si cea mai eficienta tehnica.

 

“Viata nu este numai despre distinctii si realizari. Satisfactia cea mai mare pentru mine ca medic este legatura reala pe care o am cu toti pacientii care trec pragul la oricare din cele 3 clinici Dr. Levy Medical Center.”

Dr. Moti Yair Levy – Chirurg Plastician

Clinica operatii estetice bucuresti
Clinica operatii estetice bucuresti
chirurgie plastica bucuresti
operatii estetice bucuresti, sala operatii
cabinet operatii estetice chirurgie plastica
doctor medic chirurg plastician
clinica blefaroplastie bucuresti
chirurg plastician romania bucuresti
spital operatiie estetice bucuresti
cabinet operatii estetice chirurgie plastica