CLINICILE DR. LEVY MEDICAL CENTER

Din pasiune pentru chirurgia plastica, grija fata de pacienti si devotament pentru etica medicala, Dr. Moti Yair Levy a deschis clinici in Romania si in Israel, unde puteti dispune de servicii de inalta calitate si de cea mai avansata aparatura medicala.

 

La Dr. Levy Medical Center putem corecta si imbunatati tot ce timpul a afectat sau natura a trecut cu vederea. Nu conteaza daca sunteti in cautarea tineretii si a prospetimii, daca doriti sa corectati imperfectiunile sau daca vreti un corp perfect, Dr. Levy este dornic sa raspunda nevoilor voastre.

 

“Pentru mine, fiecare pacient este unic, asa ca pentru a avea cele mai bune rezultate estetice este nevoie de o abordare personalizata in chirurgia plastica.”

Dr. YAIR LEVY – Chirurg Plastician

 

Dr. Levy Medical Center va ofera servicii excelente de chirurgie estetica, remodelare corporala, remodelare faciala, scoatere tatuaje, epilare definitiva cu laser ultra performant si tratamente faciale unice in regiune.

 

De asemenea, Dr. Moti Yair Levy realizeaza o arie larga de operatii plastice si estetice, printre care se afla: marirea sau reducerea sanilor, abdominoplastie, blefaroplastie, himenoplastie, liposuctie cu ultrasunete VASER, etc.

 

Dr. Levy Medical Center dispune si de singurul laser din Romania care sterge definitiv tatuajele, indiferent de culoare si fara cicatrici. Daca a venit momentul in care doriti ca ele sa dispara, aici veti gasi si cea mai eficienta tehnica.

 

“Viata nu este numai despre distinctii si realizari. Satisfactia cea mai mare pentru mine ca medic este legatura reala pe care o am cu toti pacientii care trec pragul la oricare din cele 3 clinici Dr. Levy Medical Center.”

Dr. Moti Yair Levy – Chirurg Plastician

Dr. Levy Chirurg Plastician Romania Bucuresti Timisoara Operatii Estetice
Dr. Levy Chirurg Plastician Romania Bucuresti Timisoara Operatii Estetice
Dr. Levy Chirurg Plastician Romania Bucuresti Timisoara Operatii Estetice
Dr. Levy Chirurg Plastician Romania Bucuresti Timisoara Operatii Estetice
Dr. Levy Chirurg Plastician Romania Bucuresti Timisoara Operatii Estetice
Dr. Levy Chirurg Plastician Romania Bucuresti Timisoara Operatii Estetice

Dr. Levy este recomandat de fostii pacienti ca fiind cel mai bun chirurg plastician, datorita faptului ca realizeaza operatii estetice inedite si complexe, unice la nivel mondial. A participat la misiuni medicale speciale in Africa si Israel si se implica NON-STOP in activitati chirurgicale impresionante in Romania.

Dr. Levy este membru ISAPS si participa periodic la conferinte internationale de chirurgie plastica.

DETALII SUPLIMENTARE


• plata poate fi efectuata numerar, prin transfer bancar cu cardul sau in rate
• iti doresti o procedura estetica pe care nu o gasesti pe site-ul nostru? contacteaza-ne, ca sa afli daca exista posibilitatea de a face procedura in cadrul clinicilor noastre
• ne poti contacta NON-STOP pe WhatsApp sau pe Facebook Messenger
• consultatii online este NON-STOP
• ne poti contacta telefonic, zilnic, in intervalul orar: 08:00 – 20:00

CONSULTATII ONLINE

Iti vom raspunde rapid la orice intrebare, scrie-ne in formularul de mai jos, ce doresti sa afli despre operatiile estetice.

CONTACTEAZA-NE

Vrei sa vii la o consultatie la Dr. Levy Medical Center? Contacteaza-ne chiar acum, la una din locatiile cele mai apropiate de tine. Consultatia este 250 lei si vei primi de la inceput, toate informatiile necesare si un plan de tratament, daca vrei sa faci aceasta procedura la noi. Suntem alaturi de tine si iti vom oferi toate detaliile necesare. Poti avea incredere si poti conta in totalitate pe experienta specialistilor nostri. Pentru noi, cel mai important lucru este ca tu sa te simti in siguranta si sa intelegi faptul ca la noi vei beneficia de un tratament complex, dupa cele mai moderne tehnici si proceduri medicale.

click pentru apel telefonic
WhatsApp Buna, sunt Dr. Levy. Cum pot sa te ajut?