CLINICILE DR. LEVY MEDICAL CENTER

Din pasiune pentru chirurgia plastica, grija fata de pacienti si devotament pentru etica medicala, dr. Yair Levy a deschis clinici in Romania si in Israel, unde puteti dispune de servicii de inalta calitate si de cea mai avansata aparatura medicala.

 

La Dr. Levy Medical Center putem corecta si imbunatati tot ce timpul a afectat sau natura a trecut cu vederea. Nu conteaza daca sunteti in cautarea tineretii si a prospetimii, daca doriti sa corectati imperfectiunile sau daca vreti un corp perfect, dr. Levy este dornic sa raspunda nevoilor voastre.

 

“Pentru mine, fiecare pacient este unic, asa ca pentru a avea cele mai bune rezultate estetice este nevoie de o abordare personalizata in chirurgia plastica.”

Dr. YAIR LEVY – Chirurg Plastician

 

Dr. Levy Medical Center ofera servicii minim invazive de rejuvenare faciala si cu efecte anti-aging, implant cu silicon sau alte proceduri de ingrijire a pielii.

 

De asemenea, dr. Yair Levy realizeaza o arie larga de operatii plastice si estetice, printre care se afla: marirea sau reducerea sanilor, abdominoplastia, brahioplastia (liftingul bratelor), ridicarea coapselor interne, ridicarea si augmentarea feselor sau remodelarea estetica a pleoapelor.

 

Dr. Levy Medical Center dispune si de singurul laser din Romania care sterge definitiv tatuajele, indiferent de culoare si fara cicatrici. Daca a venit momentul in care doriti ca ele sa dispara, aici veti gasi si cea mai eficienta tehnica.

 

Dr. Levy Medical Center exista pentru a imbunatati frumusetea dumneavoastra delicat si cu atentie la detalii, pentru a personaliza interventiile chirurgicale si pentru a face din aceasta experienta una relaxanta si satisfacatoare.

 

“Viata nu este numai despre distinctii si realizari. Satisfactia cea mai mare pentru mine ca medic este legatura reala pe care o am cu toti pacientii care trec pragul la oricare din cele 3 clinici Dr. Levy Medical Center.”

Dr. YAIR LEVY – Chirurg Plastician

Clinica Dr. Levy Bucuresti

Este amplasat pe strada Ion Slatineanu nr. 6, sector 1, o zona centrala si usor accesibila. Personalul nostru va sta la dispozitie pentru a va indruma in obtinerea raspunsurilor si pentru a va oferi cele mai bune si sigure interventii.

Tel: 0753 200 409

Email: clinic_drlevy@icloud.com

Adresa: str. Ion Slatineanu, nr. 6, sector 1

Clinica Dr. Levy Timisoara

Este amplasata pe strada str. Liviu Rebreanu, nr. 130, in centrul orasului Timisoara. Clinica dispune de aparatura de ultima generatie si de o atmosfera la cele mai inalte standarde. Va asteptam oricand si cu cel mai mare drag!

Tel: 0753 820 740

Email: clinic_drlevy@icloud.com

Adresa: str. Liviu Rebreanu, nr. 130

Clinica Dr. Levy Tel Aviv

Deschisa in Tel Aviv, Israel, este un Centru Medical de ultima generatie, dotat in cel mai mic detaliu cu aparatura si instrumentar special pentru cele mai dificile interventii. Daca doriti o programare la clinica din Israel, contactati-ne.

Tel: +972 527 45 45 45

Email: clinic_drlevy@icloud.com

Adresa: HaHashmonaim 117, Tel-Aviv, Israel

Call Now Buttonclick pentru apel telefonic