Operatie Circumcizie Bucuresti & Timisoara

operatie indepartare piele preput

Operatie circumcizie Bucuresti & Timisoara

La Dr. Levy Medical Center Bucuresti & Timisoara este disponibil acum un nou mod de a face circumcizie, cu un dispozitiv unic: fara dureri, fara cicatrici, fara sangerare. Procedura este foarte rapida si este potrivita atat pentru copii cat si pentru barbati. Dispozitivul pentru operatia de circumcizie, este creat special pentru fiecare pacient in parte si din acest motiv, siguranta si precizia operatiei este garantata 100%. Rezultatul circumciziei este pe viata, nefiind nevoie de o alta interventie. Activitatea sexuala poate fi reluata in aproximativ o luna si astfel se asigura ca functionalitatea normala va fi reinceputa intr-un timp foarte scurt! Nu sunt necesare incizii, suturi sau alte metode clasice de efectuare a operatiei de circumcizie. Daca faci operatia de circumcizie cu acest dispozitiv special, vei avea nevoie doar de anestezie locala. Vei pleaca acasa in aceeasi zi, operatia fiind efectuata in aproximativ 15 de minute.

 

Vrei sa faci doar operatia de Frenoplastie? Te asteptam la o consultatie!

Detalii despre operatia de circumcizie

Potrivit OMS, aproximativ 30% dintre barbati sunt circumcisi la nivel global. Circumcizia penisului protejeaza barbatii de infectii ale tractului urinar, sifilis, HIV, etc. Circumcizia este considerata o operatie eficienta pentru prevenirea multor boli, insa la aceasta procedura apeleaza totodata si barbatii care sufera de fimoza, parafimoza sau balanita.

operatie circumcizie bucuresti

Dr. Levy – despre circumcizie

Pret operatie circumcizie: (poti gasi in pagina preturi)
Durata operatie circumcizie: 15 minute
Anestezie operatie circumcizie: Locala
Igiena dupa operatia de circumcizie: conform recomandarilor

 

Dr.Levy opereaza GRATUIT copiii cu varsta de pana in 10 ani (sub anestezie locala). Veti plati doar Aparatul Automat (400 euro) + costul medicului anestezist!

 

Vrei sa vezi imagini before & after? Apasa pe ➡ Poze inainte si dupa circumcizie

 

Ce este operatia de circumcizie?

Circumcizia este operatia de indepartare chirurgicala a preputului, care este pielea care acopera varful penisului. Operatia se face de obicei la un nou nascut din motive personale sau religioase. Circumcizia la copiii mai mari si la adulti se poate face, de asemenea, din aceleasi motive. In plus copiii mai mari sau adultii pot avea nevoie de operatia de circumcizie pentru a trata mai multe afectiuni cum ar fi: balanita (umflarea preputului), balanopostita (inflamatia varfului si preputul penisului), parafimoza (incapacitatea de a readuce un preput retractat in pozitia initiala), fimoza (incapacitatea de a retrage preputul).

 

 

Argumente pro si contra operatiei de circumcizie?

Exista motive legate de sanatate pentru a face operatia de circumcizie la nou-nascuti. Operatia de circumcizie este o decizie cel mai bine lasata la alegerea parintilor sau copilului insusi atunci cand este mai mare. Medicii pot ajuta parintii sa inteleaga mai bine beneficiile si riscurile circumciziei. In ciuda zvonurilor contrare, circumcizia nu are nici un efect asupra fertilitatii unui barbat si exista studii privind faptul in care operatia de circumcizie, nu afecteaza placerea sexuala.

 

Argumentele pro circumcizie sunt: scade riscul de infectii ale tractului urinar in copilarie, scade riscul cancerului penian, scade riscul de boli cu  transmitere sexuala, inclusiv transmiterea HIV de la barbat la barbat, scade riscul de cancer de col uterin si unele infectii la partenerele de sex feminin, previne balanita, balanopostita, fimoza, parafimoza, faciliteaza mentinerea unei bune igiene genitale.

Circumcizie aparat automat
Circumcizia dr Levy Medical Center

OPERATIE FIMOZA PENIS

Fimoza (sau inflamarea preputului) este o afectiune de care pot suferi atat copiii cat si barbatii adulti. In situatia in care primesti acest diagnostic, tratamentul chirurgical este cea mai buna solutie. Operatia de circumcizie poate fi realizata la clinicile noastre din Bucuresti sau din Timisoara intr-un timp foarte rapid. Programarile pot fi facute chiar si de pe o zi pe alta!

OPERATIA DE CIRCUMCIZIE

Operatia de circumcizie se efectueaza in acest moment la Dr. Levy Medical Center din Bucuresti sau din Timisoara, sub anestezie locala, cu un dispozitiv unic si revolutionar. Aceasta metoda de circumcizie prezinta o siguranta maxima si un rezultat rapid, garantat. Indiferent daca este vorba despre un barbat sau despre un copil, operatia se desfasoara rapid, in deplina siguranta.

Cum sa te pregatesti pentru operatia de circumcizie?

Circumcizia se face adesea in timp ce nou-nascutii se afla inca in spital. Pentru copiii mai mari sau pentru adulti, procedura se efectueaza rapid, in doar 15 minute. Aceasta inseamna ca poti merge acasa in aceeasi zi cu operatia.

 

Cum se efectueaza operatia de circumcizie?

Dr. Levy efectueaza operatia de circumcizie, atat la copii cat si la barbatii adulti, cu un dispozitiv special, care faciliteaza vindecarea rapida!

Cat dureaza recuperarea si care sunt riscurile la nou-nascuti?

Timpul de vindecare pentru circumcizia unui nou-nascut este de aproximativ 7-10 zile. Este normal ca penisul sa fie putin rosu sau invinetit cateva zile dupa circumcizie. Puteti spala penisul si puteti schimba pansamentele la fiecare schimbare de scutec, conform recomandarilor primite. Pastrati scutecul usor slabit pentru a ajuta varful penisului sa se vindece. Sunati medicul copilului dumneavoastra daca prezinta oricare dintre urmatoarele: agitatie continua, durere crescuta, probleme cu urinarea, febra, drenaj urat mirositor, roseata sau umflaturi crescute, sangerari persistente.

Recuperarea si riscurile procedurii de circumcizie

Dr. Levy va va oferi instructiuni specifice despre cum sa va ingrijiti operatia. In general ar trebui sa va intoarceti la munca si la activitatile fizice atunci cand va simtiti confortabil. Evitati exercitiile fizice intense cum ar fi: jogging-ul sau ridicarea greutatilor, in primele 4 saptamani de recuperare sau pana cand medicul dumneavoastra va va da aprobarea. Mersul pe jos este cel mai bun mod de a face miscare in timpul recuperarii dupa operatia de circumcizie. Incercati sa mergeti putin mai mult decat faceti de obicei in fiecare zi. De asemenea, ar trebui sa evitati activitatea sexuala timp de 6 saptamani dupa operatia de circumcizie. Urmati instructiunile primite!

Beneficii & Avantaje ale circumciziei cu dispozitiv automat:

– leziuni minime ale tesutului si pierderi mai mici de sange
– timp de operare mai scurt
– mai putine complicații postoperatorii
– recuperare mai rapida in comparatie cu circumcizia conventionala
– circumcizia poate fi efectuata in siguranta la copii si adulti
pret foarte accesibil

Sute de pacienti operati de circumcizie de catre Dr. Levy

Pana in acest moment, Dr. Levy a realizat operatia de circumcizie, pentru cateva sute de pacienti, barbati adulti si copii. Rezultatele sunt uimitoare, iar recenziile primite, sunt deosebite! Datorita tehnologiei folosite pentru taierea preputului, rezultatele sunt garantate!

Citeste detalii despre alte operatii estetice