Indepartare tatuaje cu laser

Ai un tatuaj pe care vrei sa-l indepartezi? ☺️

Te asteptam la Clinica Dr. Levy Medical Center – in Bucuresti sau in Timisoara! Folosim un laser ultra profesional, certificat & exclusiv, pentru stergerea de tatuaje din orice zona a corpului!

Cine este candidatul ideal pentru indepartarea tatuajelor cu laser?

Desi un tatuaj este permanent, el poate fi eliminat daca te decizi ca nu il mai doresti. Tatuajele mai vechi sunt mai usor de indepartat cu laser, decat cele mai noi, deoarece unele culori sunt mai usor de sters decat altele, cum ar fi: negru, maro, albastru inchis, verde. Tatuajele mai mari, mai intunecate si mai colorate, consuma mai mult timp si costa mai mult de indepartat decat cele mai mici si mai putin colorate.

 

Datorita riscului de efecte secundare, este de asemenea, mai dificil sa elimini tatuajele daca ai: piele mai inchisa la culoare, o afectiune a pielii preexistenta, cum ar fi eczema sau herpes. Cu toate acestea, acest lucru nu inseamna ca nu se poate indeparta tatuajul cu laser, inseamna doar ca poate fi necesar sa aloci putin mai mult timp, pentru a gasi cel mai bun moment, cand s-ar putea face stergerea tatuajului cu laser.

stergere tatuaje cu laser bucuresti timisoara

Cum functioneaza metoda de indepartare cu laser?

Majoritatea expertilor considera ca indepartarea cu laser a tatuajelor este cea mai reusita si mai rentabila modalitate de a indeparta tatuajele. Astazi, majoritatea tatuajelor sunt indepartate cu un laser special. Acesta trimite energie intr-un singur impuls puternic, care incalzeste cerneala din piele pentru a o dizolva. Adesea, laserele folosite de alte clinici / saloane, nu elimina complet un tatuaj, din acest motiv, este foarte important sa faci alegerea potrivita si sa nu te incante preturile reduse!

Cum se poate indeparta un tatuaj?

Tehnologia din acest domeniu s-a dezvoltat atat de mult, incat nu mai este nevoie de o interventie chirurgicala pentru eliminarea unui tatuaj, ci doar de un laser. Laserul unic in Romania, cu care iti vom scoate definitiv tatuajul nedorit de tine, elibereaza impulsuri puternice de energie pentru a incalzi si a sterge cerneala indiferent de culoarea acesteia. Cerneala este apoi eliminata organism, imitand decolorarea naturala a pielii pe care timpul sau expunerea la soare ar putea sa o creeze. Toti pigmentii tatuajelor au spectre specifice absorbtiei de lumina, iar in cateva sedinte, tatuajul va fi 100% eliminat.

Ce trebuie sa stii atunci cand vrei sa iti scoti tatuajul cu laser?

Iata cateva lucruri pe care ar trebui sa le ai in vedere atunci cand alegi sa iti scoti tatuajul cu laserul:

  • vei avea o protectie pentru ochi pe tot parcursul tratamentului;
  • inainte de tratament ti se va testa reactia pielii la laser, pentru a se determina cea mai eficienta putere de lucru;
  • impulsurile energetice vor fi transmise prin straturile superioare ale pielii, ce vor fi absorbite numai de pigmentul tatuat;
  • in cazul tatuajelor mai mici, impulsurile vor fi mai putine ca numar, in timp ce in cazul celor de dimensiuni mai mari, vor fi mai multe pentru a fi eliminate definitiv; dupa fiecare sedinta, tatuajul tau va deveni din ce in ce mai sters;
  • daca tatuajul se afla intr-o zona sensibila, se va face anestezie locala;

Cum se face indepartarea tatuajului?

Prima data se va aplica o crema anestezica pentru a amorti pielea tatuata. Apoi se va puncta cu laserul pe piele, fix in interiorul tatuajului sau pe conturul acestuia. Sunt persoane, care doresc de exemplu, sa indeparteze doar o parte din tatuaj, lucru evident posibil. Pielea poate sangera si se pot forma vezicule care se umfla dupa fiecare sedinta. Acest proces se repeta pe mai multe sesiuni, pana cand tatuajul a fost indepartat complet.

 

Necesarul de sedinte de indepartare a tatuajului, variaza foarte mult, de la persoana la persoana. In general, este nevoie de aproximativ minim 2 sedinte, pentru a elimina un tatuaj cu laser. Va trebui sa astepti sase pana la opt saptamani intre sesiuni, pentru a avea cele mai bune rezultate. Pigmentul de tatuaj negru, absoarbe toate lungimile de unda ale laserului, facandu-l cea mai usoara culoare de indepartat.

Tatuajele cu multe culori sunt mai greu de indepartat. Acestea ar putea necesita tratament de indepartare a tatuajului cu diferite lungimi de unda, pentru a fi un tratament eficient. Cea mai buna optiune pentru indepartarea unui tatuaj cu laser, este tratamentul cu tehnologia Laser Nd: YAG – asa cum avem in clinicile noastre din Bucuresti si din Timisoara.

Cum se procedeaza pentru indepartarea tatuajelor cu laser?

Pentru a beneficia de o procedura de indepartare a unui tatuaj cu laser, mai intai ar trebui sa ne trimiti poze pe WhatsApp, pentru a va evalua tatuajul si pentru a-ti explica procesul si pretul exact. Numarul de sedinte de care vei avea nevoie, va depinde de varsta, dimensiunea si culoarea (culorile) tatuajului, culoarea pielii, precum si cat de profund este pigmentul tatuajului.

 

Tatuajele mai mici vor necesita mai putine impulsuri, in timp ce tatuajele mai mari, vor avea nevoie de mai multe pentru a le elimina. In ambele cazuri, pentru a scapa complet de un tatuaj, va fi nevoie de mai multe sedinte. Dupa fiecare vizita la clinica noastra, tatuajul tau ar trebui sa devina progresiv mai invizibil.

 

Te rugam sa respecti toate instructiunile de dupa sedinta de indepartare a tatuajului, primite de la Dr. Levy, pentru a avea parte de o vindecare usoara si rapida.

Recuperarea dupa indepartarea tatuajului cu laser

Dr. Levy iti va oferi instructiuni specifice de ingrijire ulterioara. Pentru cel putin doua saptamani, trebuie sa respecti urmatorii pasi: pastreaza zona tratata curata si uscata, evita sa porti haine stranse, de asemenea, evita expunerea zonei tratate la lumina directa a soarelui, nu indeparta crustele sau veziculele care se formeaza.

Efectele secundare ale indepartarii tatuajului cu laser

Tratamentul de indepartare a unui tatuaj cu laser, este adesea mai sigur decat multe alte metode de indepartare a tatuajelor, cum ar fi excizia sau dermabraziunea, deoarece tratamentul cu laser trateaza selectiv pigmentul din tatuaj si exista foarte putine efecte secundare.

 

Cu toate acestea, ar trebui sa iei in considerare acesti factori in decizia de indepartare a tatuajului: locul de indepartare a tatuajelor este expus riscului de infectare si exista o mica sansa ca sa ai o cicatrice permanenta. Este putin probabil ca tatuajul tau sa fie complet eliminat. In multe cazuri, anumite culori pot fi eliminate mai eficient decat altele. Tatuajele de culoare albastra sau negre, de exemplu, raspund mult mai bine la tratamentul de indepartare cu laser.

 

Te asteptam cu drag la Dr. Levy Medical Center (in Bucuresti sau in Timisoara) pentru indepartarea tatuajelor cu laser.

Pretul scoaterii tatuajelor cu laser

La Clinica Dr. Levy din Bucuresti & Timisoara, pretul pentru a scoate un tatuaj cu laser, porneste de la 5€ si variaza in functie de: culoare, dimensiune & numarul de sedinte care trebuiesc facute. Costul stergerii unui tatuaj, il vei primi direct pe WhastApp, daca ne contactezi acum.

Indepartare tatuaje de pe: fata, maini, picioare, spate, abdomen, zona pubiana, fese, gat, degete, sani, sprancene

Alte interventii estetice