LIPOFILLING MAMAR

Cand apare nemultumirea legata de aspectul sanilor si pacienta vrea o schimbare, exista doua tehnici care fac acest lucru posibil. Una dintre ele este mamoplastia cu lipofilling sau marirea naturala a sanilor cu grasime proprie.

 

Ce este lipofillingul mamar si cine poate efectua aceasta tehnica?

Lipofillingul este o tehnica chirurgicala care consta in extragerea tesutului adipos sau gras al pacientei. Apoi, grasimea obtinuta este injectata intr-o alta zona a corpului pentru a adauga volum sau a corecta imperfectiunile. In ciuda faptului ca este o operatie minim invaziva, necesita pregatire prealabila, precum si ingrijire postoperatorie.

Prin urmare, persoanele care sunt potrivite pentru acest tip de interventie sunt cele care au acumulari localizate de grasime si doresc o usoara crestere intr-o alta zona a corpului (sani, fese, etc.).

Utilizarea grasimilor pentru corectarea dimensiunii sanilor este practicata de aproape trei decenii.

 

Cum este procedura de lipofilling mamar?

La fel ca orice interventie chirurgicala, pacienta trebuie sa mearga la o consultatie anterioara pentru a fi supusa evaluarilor necesare: teste fizice, consult, etc. In cazul operatiei mamare cu lipofilling, Dr. Levy va analiza procentul de grasime localizata, printre alte observatii esentiale. Totul pentru a stabili daca persoana respectiva este sau nu candidata pentru marirea sanilor cu lipofilling. Oricare ar fi rezultatul, Dr. Levy trebuie sa ghideze pacienta cat mai bine posibil, astfel incat in ​​final rezultatul operatiei sa fie optim.

 

Primul lucru care se face este extragerea grasimii acumulate prin liposuctie. Cu ajutorul canulelor speciale, se obtine o parte din tesutul adipos, fara a modifica circulatia celulelor adipoase.

 

Apoi, Dr. Levy filtreaza grasimea si o pregateste special pentru o astfel de interventie de lipofilling mamar.

In cele din urma, continuati sa efectuati o interventie chirurgicala estetica. In cazul mamoplastiei, grasimea este injectata in zona sanului printr-o incizie minima prin care vor trece canule extra-subtiri. Aceste instrumente specifice faciliteaza plasarea grasimii in diferite parti ale sanilor.

 

Trebuie clarificate doua aspect referitoare la lipofillingul mamar

In primul rand, oricine efectueaza aceasta tehnica trebuie sa fie un medic specializat in chirurgie plastica. Dr. Levy are experienta (probabil este cel mai bun chirurg plastician din Romania in materie de lipofilling mamar). Acest lucru este extrem de important, deoarece Dr. Levy va respecta proportii matematice de perfectiune si va garanteaza un rezultat si un aspect deosebit al sanilor dupa operatie.

Si in al doilea rand aceasta procedura de transfer de grasime trebuie facuta aceleiasi persoane. Adica persoana care solicita mamoplastia este aceeasi persoana de la care se indeparteaza grasimea. De aceea, acest tip de interventie chirurgicala este potrivit pentru persoanele care au grasime localizata.

 

Mamoplastie si lipofilling mamar: cresterea naturala a sanilor cu grasime proprie

Obtinerea unei mariri a sanilor prin tehnica de lipofilling este o optiune excelenta pentru femeile care doresc sa-si pastreze aspectul natural al sanilor. Aceasta tehnica, care consta dintr-o lipogrefa a propriei grasimi a pacientei, poate fi o completare a unei alte interventii estetice. Pe langa faptul ca poate fi singura tehnica utilizata pentru a face imbunatatirea fizica.

Pentru lipofilling mamar, pacienta alege sa-si foloseasca propria grasime corporala, in loc sa aiba o proteza (implant din silicon). Aceasta interventie chirurgicala este foarte recomandata in cazul reconstructiilor sau mastopexiilor (ridicarea sanilor).

 

Marirea sanilor prin lipofilling cu grasime proprie

Procedura de marire a sanilor prin lipofilling cu grasime proprie, poate fi achitata chiar si cu plata in rate, de la 6 luni la 5 ani. La consult, Dr. Levy va va oferi toate detaliile despre aceasta procedura. Va asteptam cu drag si oricand aveti vreo intrebare, ne puteti contacta pe WhatsApp.

Transfer Grasime Proprie In Sani Si Fese
Liposuctie + Lipofilling sani
transfer grasime proprie in sani si fese lipofilling mamar fesier

DETALII SUPLIMENTARE

• plata poate fi efectuata numerar, prin transfer bancar cu cardul sau în rate. ( în cazul anulării intervenției cu 5 – 7 zile înainte de data stabilită, se va percepe o taxa cuprinsă între 1800 -2000 euro – reprezentând închirierea sălii de operație)
• iti doresti o procedura estetica pe care nu o gasesti pe site-ul nostru? contacteaza-ne, ca sa afli daca exista posibilitatea de a face procedura in cadrul clinicilor noastre
• ne poti contacta si pe WhatsApp sau pe Facebook Messenger, IN CAZ DE URGENTA
• ne poti contacta telefonic, zilnic, in intervalul orar: 09:00 – 18:00

CONSULTATII ONLINE

Iti vom raspunde rapid la orice intrebare, scrie-ne in formularul de mai jos, ce doresti sa afli despre operatiile estetice.

CONTACTEAZA-NE

Vrei sa vii la o consultatie la Dr. Levy Medical Center? Contacteaza-ne chiar acum, la una din locatiile cele mai apropiate de tine. Consultatia este 250 lei si vei primi de la inceput, toate informatiile necesare si un plan de tratament, daca vrei sa faci aceasta procedura la noi. Suntem alaturi de tine si iti vom oferi toate detaliile necesare. Poti avea incredere si poti conta in totalitate pe experienta specialistilor nostri. Pentru noi, cel mai important lucru este ca tu sa te simti in siguranta si sa intelegi faptul ca la noi vei beneficia de un tratament complex, dupa cele mai moderne tehnici si proceduri medicale.

WhatsApp Buna, sunt asistenta dl-lui Dr. Levy. Cum pot sa te ajut?
click pentru apel telefonic