Lipofilling mamar

Cand apare nemultumirea legata de aspectul sanilor si o femeie vrea o schimbare, exista doua tehnici care fac acest lucru posibil. Una dintre ele este Lipofillingul mamar sau marirea sanilor cu grasime proprie iar cealalta, Augmentarea cu implanturi mamare.

Ce este lipofillingul mamar?

Lipofillingul mamar, este o tehnica chirurgicala care consta in extragerea tesutului adipos al pacientei (grasime proprie). Apoi, grasimea obtinuta este filtrata printr-o tehnica speciala si injectata intr-o alta zona a corpului, pentru a adauga volum sau a corecta imperfectiunile. Prin urmare, femeile care sunt potrivite pentru acest tip de interventie, sunt cele care au acumulari localizate de grasime si doresc o usoara crestere intr-o alta zona a corpului (sani, fese, etc.).

Poze inainte si dupa Lipofilling mamar

Daca vrei sa vezi rezultate ale unor paciente care au facut operatia de Lipofilling mamar la clinica noastra, acceseaza sectiunea: Galerie operatii estetice. Am prezentat in detaliu, cateva cazuri cu transformari exceptionale.

operatie lipofilling mamar

Cum se face procedura de lipofilling mamar?

La fel ca orice interventie chirurgicala, pacienta trebuie sa mearga la o consultatie, pentru a fi supusa evaluarilor necesare: teste fizice, consult, etc. In cazul operatiei mamare cu lipofilling, Dr. Levy va analiza procentul de grasime localizata, printre alte observatii esentiale. Totul pentru a stabili daca poti fi o candidata ideala pentru marirea sanilor cu grasime proprie. Oricare ar fi rezultatul, Dr. Levy trebuie sa ghideze pacienta cat mai bine posibil, astfel incat in ​​final rezultatul operatiei sa fie optim.

 

Primul lucru care se face este extragerea grasimii acumulate prin liposuctie. Cu ajutorul canulelor speciale, se obtine o parte din tesutul adipos, fara a modifica circulatia celulelor adipoase.

 

Apoi, Dr. Levy filtreaza grasimea si o pregateste special pentru o astfel de interventie de lipofilling mamar. In cele din urma, grasimea este injectata in zona sanului printr-o incizie minima prin care vor trece canule extra-subtiri. Aceste instrumente specifice faciliteaza plasarea grasimii in diferite parti ale sanilor, pentru o conturare echilibrata.

 

In timpul interventiei de Lipofilling mamar, Dr. Levy va respecta proportii matematice de perfectiune, pentru un rezultat si un aspect deosebit al sanilor dupa operatie.

 

Lipofilling mamar Bucuresti & Timisoara

Marirea sanilor prin tehnica de lipofilling cu grasime proprie, este o optiune excelenta, pentru femeile care doresc sa-si pastreze aspectul natural al sanilor. Pentru lipofilling mamar, pacienta alege sa-si foloseasca propria grasime corporala, in loc sa aiba o proteza (implant din silicon). Aceasta interventie chirurgicala este foarte recomandata si in cazul reconstructiilor mamare.

 

La Clinica Dr. Levy din Bucuresti & Timisoara, operatia de lipofilling mamar cu grasime proprie, poate fi achitata chiar si cu plata in rate, de la 6 luni la 5 ani. La consult, Dr. Levy iti va oferi toate detaliile pe care trebuie sa le stii despre operatie. Te asteptam cu drag si oricand ai vreo intrebare, ne poti contacta!

Alte operatii estetice