Foxy eyes – operatie ochi de felina

Ce este operatia Foxy Eyes?

Ai cautat pe internet operatia Foxy Eyes? Vei gasi sute de fotografii cu vedete din strainatate, cum ar fi Bella Hadid sau cu staruri din Romania, care si-au facut aceasta operatie. Aspectul captivant al privirii lor se datorează unei proceduri simple numite: Lifting Foxy Eyes, o operatie estetica, ce creaza ca aspect vizual enigmatic, ca privirea unei feline. Este ceva ce nu se poate realiza doar cu un simplu machiaj!

Operatia Foxy Eyes a devenit una dintre cele mai solicitate interventii estetice, la Clinica Dr. Levy din Bucuresti & Timisoara, datorita rezultatelor permanente pe care le ofera si aspectului deosebit al ochilor. Pe langa intinerirea intregii fete, prin ridicarea partii exterioare a ochilor, se realizeaza un efect armonios asupra fetei, evidentiind si pometii.

Chirurgia Foxy Eyes este o interventie chirurgicala de ridicare a pleoapelor, cunoscuta sub numele de Blefaroplastie, cu diferenta ca se concentreaza pe ridicarea partii exterioare a ochiului si combinarea unei usoare ridicari a cozii sprancenei. Facand acest lucru, ochii tai vor capata o forma de migdale si vei avea o privire de felina.

 

Pretul actualizat al procedurii Foxy Eyes, il poti afla, daca accesezi pagina: Preturi operatii estetice.

foxy eyes

Principalele beneficii ale operatiei Foxy Eyes

Cand faci operatia Foxy Eyes, vei observa multe beneficii vizibile, la nivelul fetei. Cel mai important este faptul ca rezultatele interventiei, sunt permanente. Exista tratamente precum fire sau machiajul bun care pot simula efectul de Foxy Eyes, insa, cu toate acestea, pentru persoanele care isi doresc o imbunatatire permanenta a formei ochilor, nu exista o optiune mai buna decat operatia Foxy Eyes.

 

Daca vrei sa vezi poze inainte si dupa, acceseaza pagina Galerie operatii estetice.

Cum se face operatia Foxy Eyes?

Multi dintre noi ne dorim sa ne nastem cu ochi in forma de migdale, care sa ne permita sa avem o privire captivanta. Pentru a obtine acest aspect, operatia Foxy Eyes este cel mai bun tratament, pentru a prelungi si ridica permanent ochii.

 

In timpul procedurii Foxy Eyes, Dr. Levy poate indeparta si o bucata de tesut de pe pleoapa, daca ai pleoapa cazuta, creand un aspect vizibil, mai fresh. Pentru toate persoanele care cauta un efect permanent de ochi de migdala, Fox Eyes, aceasta operatie estetica, este o optiune excelenta.

Cat dureaza operatia Foxy Eyes?

Este o procedura chirurgicala rapida si usoara. Operatia dureaza mai putin de doua ore si te vei recupera acasa, fara a fi nevoie sa ramai in clinica, peste noapte. Pe langa faptul ca te va face sa arati mai bine, operatia Foxy Eyes poate elimina si unele dintre ridurile și liniile fine de pe exteriorul ochiului. Operatia va oferi un efect de intinerire intregii tale fete.

 

Datorita faptului ca vei avea ochii in forma de migdale, care arata deschisi, fata ta va pierde acea expresie de „oboseala” pe care o provoaca pleoapele cazute. Inciziile sunt minuscule si ascunse in pleoapa sau sub spranceana, asa ca nimeni nu va sti ca ai avut o interventie chirurgicala.

De ce este aceasta operatie la moda?

Dincolo de creionare si extensiile de gene, nu exista nicio procedura care sa obtina acest aspect izbitor pe care il poate oferi operatia Foxy Eyes. Datorita acestei interventii chirurgicale, te vei bucura permanent, de acest efect. Foxy Eyes a devenit atat de la moda, datorita faptului ca pacientele capata un aspect foarte atractiv, un efect de lifting si intinerire, la nivelul intregii fete. Avand ochi in forma de migdale, chiar si machiajul tau va arata mult mai bine vei atrage priviri!

De ce trebuie sa alegi un chirurg plastician cu experienta?

Datorita faptului ca Foxy Eyes, este o operatie la nivelul fetei si mai ales in zona ochilor, este extrem de important, sa faci aceasta procedura, la un chirurg plastician cu rezultate remarcabile. Este o regula de aur, ca atunci cand intentionezi sa faci o operatie estetica, sa alegi un chirurg plastician recunoscut. Rezultatele acestei operații sunt permanente, asa ca nu trebuie sa iti pui sanatatea si aspectul, in mainile cuiva care nu stie ce face.

Citeste detalii despre alte operatii estetice