Bichectomie – operatie obraji

Operatia obrajilor | Bula lui Bichat

Bichectomia este operatia obrajilor

Aceasta interventie este cunoscuta in mai multe denumiri in limba romana, dintre care amintim: chirurgia obrajilor, bula lui Bichat, bichectomie, bisectomie, reductie bula lui Bichat, eliminare grasime obraji, liposuctie obraji, etc.

Operatia obrajilor (bichectomie) sau eliminarea bulei lui Bichat, este o interventie chirurgicala pe care o efectuam in mod frecvent la clinica Dr. Levy Medical Center. Denumite si tampoane de grasime bucala, aceste formatiuni de grasime pe care le eliminam in cadrul acestei interventii, sunt structuri anatomice care au o mare relevanta pentru conturul pometilor.

 

De exemplu, tampoanele lui Bichat sunt cea mai mare proportie din volumul obrazului la copii. Cu timpul si in odata cucresterea celorlalte structuri faciale, acestea scad in dimensiune. Insa in unele cazuri, volumul nu se reduce si ofera un contur facial rotunjit, din acest motiv tot mai multe persoane opteaza pentru o operatie de bichectomie (bisectomie).

 

Clinica Bichectomie Bucuresti & Timisoara

Prin aceasta operatie de eliminare a grasimii din obraji, se va vedea o schimbare considerabila a simetriei faciale, reducand obrajii si oferind o definitie mai buna a osului obrazului si a mandibulei.

Operatie Bichectomie Bucuresti Timisoara reducere Bula lui Bichat

Aceasta operatie estetica faciala, este cunoscuta in mai multe denumiri in limba romana, dintre care amintim: chirurgia obrajilor, bula lui Bichat, bisectomie, reductie bula lui Bichat, eliminare grasime obraji, eliminare grasime pometi, liposuctie obraji, etc. Operatia poate fi efectuata la clinica Dr. Levy din Bucuresti sau din Timisoara.

 

Operatia obrajilor sau eliminarea bulei lui Bichat, este o operatie estetica pe care o efectuam in mod frecvent la clinica. Aceste formatiuni de grasime pe care le eliminam in cadrul bichectomiei, sunt structuri anatomice care au o mare relevanta pentru conturul pometilor.

 

De exemplu, grasimea obrajilor are cea mai mare proportie din volumul obrazjilor la copii. Cu timpul si odata cu cresterea celorlalte structuri faciale, acestea scad in dimensiune. Insa in unele cazuri, volumul nu se reduce si ofera un contur facial rotunjit, din acest motiv tot mai multe persoane opteaza pentru o operatie de bichectomie (bisectomie).

 

Detalii si recomandari operatie de bichectomie

Prin aceasta operatie de eliminare a grasimii din obraji, se va vedea o schimbare considerabila a simetriei faciale, reducand obrajii si oferind o definitie mai buna a osului obrazului si a mandibulei.

Te-ar putea interesa si operatia de Blefaroplastie

blefaro superior si inferior romania
poze blefaroplastie superioara
blefaroplastie superioara si inferioara

Pentru cine este operatia de bichectomie?

Bichectomia (reducerea grasimii din obraji) este atat pentru barbatii cat si pentru femeile care au fata rotunjita, care ar dori sa aiba o silueta faciala imbunatatita si trasaturi mai clare ale fetei. Popularitatea acestei operatii, a aparut in special datorita faptului ca vedete de la Hollywood si din Romania, au ales sa faca bichectomie.

Cum decurge operatia de bichectomie?

  1. se face anestezie locala pe zona de interventie
  2. printr-o mica incizie bucala, tamponul de grasime este localizat si extras.
  3. este o procedura simpla, rapida si minim invaziva, prin urmare, nu exista dureri
  4. nu este nevoie de spitalizare sau zile de recuperare

Cat dureaza operatia de bichectomie?

Durata operatiei de bichectomie este intre 30-45 de minute. Este o interventie rapida si cu riscuri minore. Daca doresti recomandari speciale din partea clinicii noastre despre operatia de bichectomie, daca este potrivita pentru tine sau nu, te rugam sa ne contactezi telefonic sau pe WhatsApp si iti vom oferi toate detaliile necesare!

Care este pretul operatiei de Bichectomie?

Pretul pentru aceasta operatie, poate fi aflat, daca accesezi pagina: Preturi operatii estetice.

 

Poze inainte si dupa bichectomie, poti gasi in sectiunea: Galerie operatii estetice.

cel mai bun doctor bichectomie; preturi bichectomie; scoatere bula lui bichat; bisectomie; eliminare grasime pometi;

Citeste despre alte operatii estetice