Operatie gropite in obraji

operatie chirurgicala gropite in obraji Romania (Bucuresti – Timisoara)

Ce este operatia pentru gropite in obraji?

Operatia pentru gropite in obraji, se face pentru a crea gropite in obraji. Gropitele sunt semnele care apar atunci cand unii oamenii zambesc. Unele persoane pot avea, de asemenea, gropite de barbie. Nu toata lumea se naste cu aceasta trasatura faciala. La unii oameni gropitele in obraji, apar in mod natural datorita muschilor faciali mai adanci. Majoritatea pacientilor care fac aceasta operatie, aleg sa faca si: Blefaroplastie sau Otoplastie. Gropitele in obraji, sunt considerate de unele culturi ca un semn de frumusete, noroc si chiar avere. Datorita acestor beneficii percepute, numarul interventiilor chirurgicale pentru gropite in obraji a crescut semnificativ in ultimii ani.

Cum se face operatia pentru gropite in obraji?

O operatie pentru gropite in obraji, se poate face la Clinica Dr. Levy din Bucuresti sau Timisoara,se efectueaza in ambulatoriu si nu dureaza mai mult de 20-30 de minute. In primul rand se va face anestezie locala, pentru a nu avea dureri sau disconfort in timpul interventiei chirurgicale. Apoi se va face procedura in sine pentru a crea gropitele din obraji, printr-o tehnica speciala, creata de catre Dr. Levy.

operatie pentru gropite in obraji

Cum ma pregatesc pentru procedura de evidentiere a gropitelor din obraji?

Cand iei in considerare operatia pentru gropitele in obraji, vei dori sa gasesti un chirurg plastician foarte bun, cu experienta in proceduri la nivelul fetei, deoarece este nevoie de calcule si incizii precise.

 

Dr. Levy este considerat cel mai bun chirurg plastician pentru operatii la nivelul fetei, datorita rezultatelor exceptionale si recenziilor primite de la fostele paciente. La consult vei discuta cu Dr. Levy despre riscurile si beneficiile unei operatii pentru gropite in obraji si vei afla unde ar trebui sa fie plasate gropitele in obraji, pentru a avea un chip perfect.

 

Operatia pentru gropite in obraji poate fi efectuata in Romania la una din clinicile Dr. Levy din Bucuresti sau din Timisoara.

Ce se intampla inainte de operatia gropitelor in obraji?

Daca ai planificat sa faci operatia pentru gropite in obraji, este o idee buna sa ajungi la programare mai devreme, fiindca acest lucru iti ofera suficient timp pentru a completa formularele necesare preoperatorii.

 

Dupa aceea vei face o examinare si o consultatie initiale, care include: evaluarea starii generale de sanatate, ritmul cardiac, tensiunea arteriala si altele, pentru a fi siguri ca procedura se poate efectua in conditii de siguranta.

 

Ulterior, se face marcarea locatiei precise a locului in care se vor evidentia gropitele din obraji si operatia va incepe. Nu va dura mai mult de 20-30 de minute, se va efectua cu anestezie locala si nu vei simti absolut nimic.

Poze inainte & dupa operatie

operatie gropite in obraji
poze rezultat operatie gropite obraji

Cat dureaza recuperarea dupa operatia pentru gropitele din obraji?

Recuperarea dupa operatia gropitelor in obraji este relativ simpla si vei merge acasa imediat dupa operatie. Majoritatea pacientilor se pot intoarce la serviciu, la scoala si la alte activitati obisnuite, la doua zile dupa ce au facut operatia.

 

Vindecarea corecta a locurilor chirurgicale este absolut esentiala pentru succesul operatiei pentru gropite in obraji. Ti se pot recomanda medicamente speciale de durere, in caz ca vei simti un usor disconfort in locul in care s-a efectuat procedura.

Care sunt riscurile si complicatiile dupa operatia de gropite in obraji?

Complicatiile unei operatii de gropite in obraji sunt relativ rare. Cu toate acestea, posibilele riscuri pot fi grave daca apar. Unele dintre posibilele complicatii includ: sangerare la locul operatiei, afectarea nervilor faciali, roseata si umflaturi, infectie, cicatrici.

 

Este foarte important ca o operatie de gropite in obraji sa fie efectuata de un chirurg plastician cu experienta in operatii la nivelul fetei cum este Dr. Levy, deoarece corpul poate fi acoperit cu haine, insa chipul va fi mereu expus.

 

Operatie gropite in obraji Bucuresti & Timisoara

Implineste-ti visul de a avea chipul perfect si programeaza-te pentru a face operatia de gropite in obraji, la clinica Dr. Levy din Bucuresti sau din Timisoara. Pretul interventiei este de 1500 de euro, iar rezultatul este pentru totdeauna.

Citeste detalii despre alte operatii estetice