Labioplastie inainte dupa

labioplastie – rezultate si poze inainte si dupa

Labioplastia poate fi efectuata in Bucuresti sau in Timisoara la clinicile Dr. Levy Medical Center. In acest moment va oferim inclusiv posibilitatea de plata in rate de la 6 luni la 5 ani.

 

Operatia de Labioplastie se efectueaza cu anestezie locala.

 

Imagini inainte si dupa cu rezultate de la operatii de Labioplastie puteti vizualiza in Galeria Foto, sau daca dati click aici.

 


Atentie! Nu va grabiti si nu acceptati preturi reduse la operatii estetice. Avem paciente care vin la clinica noastra pentru a reface operatiile de Labioplastie efectuate de alti chirurgi plasticieni. Zona intima este sensibila si nu este recomandat sa acceptati sau sa suferiti „experimente”.


 

Operatia de Labioplastie este o procedura usoara si veti pleca in aceeasi zi acasa.

operatie labioplastie bucuresti timisoara

Femeile au fost mereu preocupate de felul in care arata. In ultimul timp o operatie foarte cautata in randul doamnelor si domnisoarelor este operatie de micsorare a labiilor (labioplastie). Unele femei au nevoie de o imbunatatire genitala sau de o procedura de intinerire pentru a fi mai implinite cu ele insusi.

 

In acest sens, cea mai frecventa interventie de estetica genitala este labioplastia.

 

Labiile interioare ale vaginului sunt structuri sub forma de pliuri in organul sexual feminin. Incep pe clitoris in partea de sus si se extind spre spate, subtiindu-se spre gura vaginului.

 

La unele femei, marimea labiei interioare poate fi unilaterala si creeaza astfel asimetrie. Culoarea pielii labiilor interioare poate de asemenea sa difere, in special culoarea labiilor interioare care se inchid in timpul sarcinii poate crea un disconfort dupa nastere si, in acest caz, poate provoca o nevoie de operatie estetica.

 

Labioplastia este cea mai cunoscuta interventie genitala cosmetica pentru femei. Chirurgia labiilor este de obicei efectuata atunci cand o labie este mai lunga decat cealalta si este deranjant din punct de vedere estetic si atunci cand marimea uneia sau a ambelor labii face ca sexul sau alte activitati fizice sa fie incomode din cauza tragerii excesive si rasucirii pielii.

Recomandari dupa operatia de Labioplastie

Femeile care practica sporturi, cum ar fi exercitii fizice, calarie, mersul pe bicicleta si yoga pot suferi dureri si vatamari din cauza frecarii labiilor mari.

 

De asemenea, femeile carora le place sa poarte haine stranse pot intampina aceleasi probleme. In plus fata de aceste afectiuni fizice, poate exista o lipsa de incredere in sine, considerand aspectul aparent al labiilor ca fiind jenant si anormal scazand astfel si calitatea vietii sexuale.

 

O alta interventie pentru care opteaza femeile este aceea de sensibilizare a clitorisului pentru placeri sexuale mai intense.

 

Micsorarea vaginala sau vaginoplastia asigura corectarea relaxarii si a scaderii in dimensiune a vaginului dupa nastere. In acest fel, se obtine atat un aspect cosmetic, cat si placerea in relatiile sexuale. Strangerea vaginala poate fi efectuata prin interventii chirurgicale sau prin aplicatii cu laser.

 

Aceasta operatie poate fi efectuata de toate femeile care sunt preocupate de estetica genitala. Pentru operatia estetica a labiilor interioare, este suficient sa depasim perioada adolescentei. In plus, aceasta operatie poate fi efectuata de oricare femeie care a nascut sau nu. Aceasta interventie chirurgicala nu intensifica orgasmul sau scade din intensitatea lui, oricine a suferit labioplastie poate ramane insarcinata mai tarziu si poate naste normal. Pentru a vedea imagini inainte si dupa operatie de labioplastie, puteti da click aici.

 

Labioplastia este cea mai frecventa operatie intre astfel de interventii chirurgicale estetice

Scopul principal pentru care femeile apeleaza la astfel de tehnici ar trebui sa fie imbunatatirea aspectului labiilor, mentinand in acelasi timp functia sanatoasa a aparatuui reproducator. Rezultatele chirurgiei labiilor nu trebuie sa fie numai estetice, ci si functionale. Prin urmare, fara a aplica tehnici care schimba excesiv structurile labiilor, numai tesutul trebuie corectat pentru a oferi aspectul pe care il doreste pacienta. Pentru o vindecare mai naturala, scopul ar trebui sa fie indepartarea si remodelarea labiilor proportional. Zona genitala este extrem de sensibila si necesita ingrijiri suplimentare.

 

Labioplastia chirugicala poate dura aproximativ o ora. Se face anestezie locala si nu este necesar sa ramaneti peste noapte in clinica

Unele paciente se plang de pierderea tesutului in labiile exterioare din cauza imbatranirii sau a pierderii rapide in greutate. In astfel de cazuri, sub anestezie locala, tesutul adipos luat prin liposuctie dintr-o alta parte a corpului pacientei poate fi injectat omogen in labiile exterioare. Se pot utiliza substante artificiale, precum acidul hialuronic la pacientele care doresc asta. Deoarece ambele substante naturale cat si artificiale pot fi absorbite de corp in timp, procesul poate fi necesar sa fie repetat la anumite intervale de timp.

 

Dr. Levy este denumit de paciente ca fiind un doctor chirurg plastician deosebit, pentru operatia de Labioplastie. Rezultatele sunt 100% naturale. Pentru orice informatie cu privire la rezultate inainte si dupa operatia de labioplastie, contactati-ne telefonic sau pe WhatsApp!

 

In acest moment aveti inclusiv posibilitatea de a plati operatia de Labioplastie in rate, de la 6 luni la 5 ani de zile. Rezultatele operatiei de labioplastie sunt pentru totdeauna si va garanteaza un aspect genital total imbunatatit si un confort sporit.

Operatie labioplastie
operatie labioplastie bucuresti timisoara
cel mai bun chirurg plastician

Labioplastie inainte si dupa | Operatie labioplastie | Labioplastie Bucuresti | Labioplastie Timisoara | doctor chirurg plastician estetician pentru Labioplastie | Rezultate operatie labioplastie | Recomandari labioplastie | Poze operatie labioplastie | Operatie de reducere a labiilor | Operatie rejuvenare labii | Ce pret are labioplastia

Citeste detalii despre alte operatii estetice