RIDICAREA SPRANCENELOR

Scopul operatiei este de a indeparta surplusul de piele si intinderea ei spre lateralele fruntii, pentru a rectifica chirurgical sprancenele cazute, care dau ochilor un aspect “obosit” si fara stralucire. Prin aceasta operatie, ochii revin la aspectul lor tanar si proaspat.

 

Pentru a evalua daca este nevoie de o interventie de acest gen, se va verifica daca sprancenele au cazut si nu mai pastreaza acelasi loc ca inaltime. Se verifica fiecare din cele doua parti ale sprancenei: partea mediala (dinspre nas) si laterala (spre tample).

 

O spranceana ideala este cea a carei parte exterioara este mai inalta decat cea interioara. Deci, daca sprancenele tale arata asa cum am descris, nu este necesara operatia – cazul in care capetele sprancenei sunt la aceeasi inaltime, este cazul limita al unei interventii de acest gen. Operatia este benefica doar in cazul unei spranece in care coltul exterior este mai jos decat cel interior.

 

Un alt criteriu de luat in consideratie, este daca distanta dintre capatul sprancenei si capatul exterior al pleoapei este mai mica de un centimetru si jumatate. Se poate verifica acest lucru, in fata oglinzii, radicand cu degetele coltul exterior al sprancenei.

 

Procedura chirurgicala

Se efectueaza o mica incizie foarte aproape si deasupra liniei firelor de par, incepand din spatele urechii spre partea superioara a capului. Prin aceasta incizie, se scot surplusurile de piele si astfel se ridica spranceana la inaltimea optimala. Incizia se inchide prin cateva puncte de cusatura.

 

Inciziile se pot pozitiona astfel:

• incizie cat mai apropiata de linia firelor de par cu intentia de a se integra intre ele. Avantajul acestei pozitii este ca in afara de incizia propriu zisa, interventia nu conduce la caderea firelor de par din apropiere.

• incizie de 3 cm localizata intre firele de par, lucru care duce la caderea parului in zona operata ceea ce duce la aparitia la vedere a cicatricii de 1 cm. latime.

 

Oricare dintre procedurile enuntate poate fi aleasa.

 

Prin aceasta interventie nu se indeparteaza surplusurile de piele de pe pleoape, de pe frunte sau din lateralele ochilor.

 

Complicatii posibile

• sangerari
• infectii
• asimetrie
• pierderea sensibilitatii zonei operate
• cicatrice neuniforma
• necresterea parului in zona operata

 

Perioada postoperatorie

Aceasta interventie face, de obicei, parte integranta din operatia liftingului facial. In primele doua zile dupa operatie, ochii se pot umfla si primi irizari albastre si violete. Umflaturile se pot intinde si in zona obrajilor si fruntii. Aceste fenomene sunt normale si naturale. In cazul unei senzatii de usturime in ochi, se pot folosi picaturi de ochi. In primele 24 de ore se aplica comprese reci pe ochi, iar dupa o zi de la operatie se poate si este chiar de dorit sa se spele fata si chiar baie generala.

Detalii suplimentare

• la Dr. Levy Medical Center, consultatiile sunt gratuite, indiferent de tipul procedurii
• plata poate fi efectuata numerar, prin transfer bancar, sau cu cardul: VISA, MASTERCARD, etc.
• acceptam si plata in rate prin intermediul partenerilor nostri (mai multe informatii la telefon)
• toti copiii, indiferent de statutul material al parintilor, beneficiaza de gratuitate pentru procedurile efectuate in cadrul clinicilor Dr. Levy
• iti doresti o procedura estetica pe care nu o gasesti pe site-ul nostru? contacteaza-ne, ca sa afli daca exista posibilitatea de a face procedura in cadrul clinicilor noastre
• ne poti contacta NON-STOP pe WhatsApp sau pe Facebook Messenger
• ne poti contacta telefonic, zilnic, in intervalul orar: 09:00 – 18:00

Contacteaza-ne

Vrei sa vii la o consultatie la Dr. Levy Medical Center? Contacteaza-ne chiar acum, la una din locatiile cele mai apropiate de tine. Consultatia este gratuita si vei primi de la inceput, toate informatiile necesare si un plan de tratament, daca vrei sa faci aceasta procedura la noi. Suntem alaturi de tine si iti vom oferi toate detaliile necesare. Poti avea incredere si poti conta in totalitate pe experienta specialistilor nostri. Pentru noi, cel mai important lucru este ca tu sa te simti in siguranta si sa intelegi faptul ca la noi vei beneficia de un tratament complex, dupa cele mai moderne tehnici si proceduri medicale. Contacteaza-ne chiar acum!

DR. LEVY BUCURESTI

TEL: 0753 200 409

Email: clinic_drlevy@icloud.com

Adresa: str. Ion Slatineanu, nr. 6, sector 1

DR. LEVY TIMISOARA

TEL: 0753 820 740

Email: clinic_drlevy@icloud.com

Adresa: str. Liviu Rebreanu, nr. 130

DR. LEVY TEL AVIV

TEL: 0753 200 409

Email: clinic_drlevy@icloud.com

Adresa: HaHashmonaim 117, Tel-Aviv, Israel

Call Now Buttonclick pentru apel telefonic