Lifting gat

operatie lifting gat sau Nefertiti Neck Lift

De ce sa faci operatia de Lifting a Gatului?

Inaintarea in varsta, pierderea considerabila in greutate si factorii ereditari, influenteaza aspectul pielii gatului si pot face ca gatul tau sa para mai plin de riduri fata de al altor persoane de aceeasi varsta cu tine. Din acest motiv, orice imbunatatire adusa gatului, poate oferi rezultate remarcabile care te intineresc instant. La clinica noastra, pacientii dora aceasta procedura si modul in care poate face o diferenta considerabila in aspectul lor general. Operatia de Lifting a gatului mai este numita si Nefertiti Neck Lift.

 

Liftingul chirurgical al gatului

Efectele imbatranirii pot aparea pe gat cu mult inainte ca fata sa inceapa sa imbatraneasca. Pielea de pe gat este foarte delicata si mai vulnerabila la efectele mediului inconjurator, la fluctuatiile de greutate si la procesul de imbatranire. Intrucat fata si gatul functioneaza impreuna pentru a crea aspectul general al unei persoane, un gat imbatranit poate avea un impact dramatic asupra modului in care arati.

 

Persoanele care au slabit mai multe kilograme se confrunta deseori cu acelasi efect de imbatranire sub forma de piele lasata sau slabita in jurul regiunii gatului. Deoarece nicio dieta sau exercitii fizice nu vor remedia acest lucru, devine necesara o forma de imbunatatire cosmetica. Oricare ar fi problema, acestea pot fi eliminate printr-o simpla procedura de lifting al gatului (Nefertiti Neck Lift). Aceasta operatia are scopul de a contura atat gatul, cat si linia maxilarului, pentru a restabili un profil tanar si natural.

operatie liftingul gatului
mini lifting facial nefertiti neck
poze mini lifting facial
mini lifting facial barbati

Ce asteptari sa ai de la operatia de Lifting a gatului

Un lifting al gatului ofera o alternativa mai rapida si mai putin invaziva fata de o procedura completa de lifting facial, care este adesea solutia ideala atunci cand semnele imbatranirii incep sa apara. Deoarece gatul este adesea prima zona care prezinta semne de imbatranire, rezultatele vizibile obtinute dupa liftingul gatului pot fi tot ceea ce este necesar. De asemenea, un lifting al gatului se poate face folosind diferite tehnici pentru a satisface nevoile fizice si estetice ale pacientului.

 

Pentru unii oameni, buzunarele de grasime de-a lungul gatului le compenseaza echilibrul natural. In aceste cazuri, liftingul gatului necesita doar o procedura simpla de liposuctie pentru indepartarea tesutului gras. Daca excesul de piele din jurul decolteului este o problema, taierea si inlaturarea ei este o alta modalitate de urmat. Cand muschii care alcatuiesc gatul si-au pierdut forma sau structura, relocarea muschilor afectati ofera o alta abordare. La clinica noastra, vei obtine cu siguranta rezultatele pe care le asteptati.

Imbunatateste contururile naturale ale gatului

Un lifting al gatului, imbunatateste pielea si definirea acestuia. Benzile verticale de-a lungul partii din fata a gatului, apar atunci cand muschii isi pierd forma si tonusul. Prin indepartarea muschiului afectat si reintegrarea sau sutura muschilor gatului impreuna, o procedura de lifting a gatului poate crea un contur neted si definit.

Timp minim de recuperare pentru operatia de Lifting a gatului

O procedura de ridicare a gatului (liftingul gatului) se face in ambulatoriu folosind doar un anestezic local. Timpii de recuperare sunt relativ scurti – de fapt, pacientii revin la rutina lor normala in decurs de una pana la doua saptamani. In ceea ce priveste cicatricile, inciziile facute in timpul liftingului gatului se afla in zone discrete, cum ar fi in spatele urechilor, sub barbie si in linia parului. Asta inseamna ca orice cicatrice (care este minima) va fi ascunsa vederii.

Nu poti obtine o piele superba, doar prin exercitii fizice

In majoritatea oricaror alte zone ale corpului, muschii lasati pot fi adesea corectati prin dieta si exercitii fizice adecvate, insa nu este cazul gatului. Cand efectele varstei si ale ereditatii isi spun cuvantul, este aproape imposibil sa imbunatatim aspectul acestuia, fara a apela la bisturiu. O procedura de lifting a gatului nu numai ca restabileste un decolteu tanar si natural, dar ofera si impresia unei pierderi semnificative de greutate.

Clinca pentru operatie Lifting Gat in Bucuresti & Timisoara

Te preocupa aspectul fizic si vrei sa faci o transformare? Crezi ca Liftingul gatului, este o operatie potrivita pentru tine? Programează-te acum la Clinica noastra din Bucuresti sau din Timisoara, la o consultatie. Pretul operatiei de Lifting a gatului, il poti gasi in pagina: Preturi operatii estetice.

Citeste in continuare…