Marirea buzelor cu Acid Hialuronic

Diamond Lips by ™Dr Levy

Marirea buzelor cu Acid Hialuronic

Este o procedura nechirurgicala, care consta in injectarea acidului hialuronic in zona buzelor pentru a obtine un contur frumos si mai mult volum. Injectarea acidului hialuronic, te ajuta de asemenea, sa fie scos in evidenta Arcul lui Cupidon, fara a pierde naturaletea frumusetii tale, respectand anatomia buzelor tale. Este o tehnica foarte populara, deoarece este o procedura nedureroasa, se foloseste anestezie locala pentru relaxarea zonei de injectare. La Dr. Levy, poti beneficia de injectare Acid Hialuronic Luminera, in seringa de 1.25 ml, pentru un aspect WOW al buzelor! De asemenea, daca doresti, poti face si operatia de Lifting a buzei superioare.

 

Care sunt beneficiile maririi buzelor cu Acid Hialuronic?

Spre deosebire de pielea din alta parte a fetei, pielea buzelor este mai subtire si mai sensibila. Prin urmare, hidratarea este importanta pentru a mentine buzele netede si curate. In plus, buzele nu isi mentin plinatatea si definirea odata cu inaintarea in varsta. Imbatranirea modifica liniile naturale ale buzelor, lasandu-le mai subtiri, mai plate si cu o definire mai putin vizibila. Expunerea la soare, dar si fumatul, sunt nocive pentru buze, facandu-le mai uscate si mai putin elastice, iar zona centrala a buzei superioare, cunoscuta sub numele de Arcul lui Cupidon, isi poate modifica forma in timp.

 

Marirea buzelor cu Acid Hialuronic, o poti face la Clinica Dr. Levy din Bucuresti sau din Timisoara! Pretul este de 400 de euro (seringa de 1.25 ml)

marirea buzelor cu acid hialuronic

Beneficiile maririi buzelor cu Acid Hialuronic

Augmentarea buzelor cu acid hialuronic, este una dintre cele mai populare tratamente injectabile cosmetice din lume, atat pentru femei cat si pentru barbati. Principalul motiv pentru care Acidul Hialuronic, este atat de indragit, provine de la o serie de avantaje.

 

 • restabilirea si accentuarea curbelor naturale ale buzelor
 • restabilirea simetriei
 • scoaterea in evidenta a Arcului lui Cupidon
 • volum mai mare

Despre Acidul Hialuronic Luminera

Luminera este un producator, precum si o companie de cercetare si dezvoltare din Israel, pentru dispozitive medicale injectabile, in domeniul medicinei estetice. Luminera opereaza cu strictete conform celor mai inalte standarde de reglementare, respectand directivele internationale. Portofoliul companiei include o linie completa de umpluturi dermice injectabile, premium.

Care sunt tehnicile folosite pentru marirea buzelor?

Marirea buzelor se poate face in trei moduri:

 • injectarea cu acid hialuronic

Prin injectarea acidului hialuronic se poate modifica forma, structura si volumul buzelor. Sunt necesare mai multe injectii pentru a-ti mentine volumul buzelor.

 • implant cu silicon

In cazul implanturilor cu silicon, se va face o incizie la colturile buzelor, apoi se va fixa implantul, urmand ca mai apoi sa fie inchisa incizia.

 • Lip Lift

Ridicarea permanenta chirurgical a buzei superioare. Aceasta este o operatie de marire a buzei superioare, permanent.

marirea buzelor cu acid hialuronic bucuresti
Marire buze cu Acid Hialuronic Bucuresti, Timisoara
Operatie Lip Lift marire a buzelor permanent Dr Levy Bucuresti Timisoara Romania

Care sunt efectele secundare ale Maririi buzelor cu Acid Hialuronic?

Efectele secundare ale maririi buzelor cu Acid Hialuronic, sunt temporare si pot sa dureze doar cateva zile. Acestea pot fi:

 • sangerare in locurile unde s-a facut injectarea
 • mici umflaturi si vanatai
 • roseata si sensibilitate in zona injectata
 • asimetria buzelor
 • reactii alergice

Marire buze cu Acid Hialuronic in Bucuresti sau Timisoara

Daca esti in cautare unui medic estetician, pentru procedura de marire a buzelor cu Acid Hialuronic, intr-o forma naturala, programeaza-te la Dr. Levy in Bucuresti sau Timisoara. Stilul sau unic, de a contura buzele, este recomandat de fostele paciente, pentru cel mai frumos & natural aspect care se poate obtine!

Citeste despre operatii estetice