Augmentare buze

Despre Augmentarea buzelor

Augmentarea buzelor este o procedura cosmetica care iti va oferi buze mai senzuale si mai pline. In zilele noastre, un agent de umplere dermic injectabil, este cea mai frecvent utilizata metoda de Augmentare.

 

Exista multe tipuri de substante care pot fi injectate in buze si in jurul gurii pentru a obtine un efect de augmentare. Dar cele mai frecvente sunt produsele care contin substante similare acidului hialuronic, o substanta naturala care se gaseste in organism si care poate ajuta la cresterea volumului buzelor. Injectarile cu Acid H sunt mai sigure, iar efectele dureaza mai mult.

 

Injectiile cu grasime proprie si implanturile din silicon, sunt alte metode de a mari buzele. Dar nu sunt utilizate la fel de mult astazi, deoarece rezultatele variaza si exista un risc mai mare de efecte secundare.

 

Augmentarea buzelor cu Acid Hialuronic

Injectarea de Acid hialuronic poate imbunatati aspectul buzelor adaugand forma, structura si volum. Procedura poate fi facuta la Clinica din Bucuresti sau din Timisoara, iar pretul este de 400 de euro, pentru 1.25 ml de Acid premium Luminera.

augmentare buze

Cat timp rezista procedura de Augmentare a buzelor?

Efectele dureaza de obicei in jur de cateva luni de zile. Dupa aceea se va face o evaluare de catre Dr. Levy si se va stabili daca sunt necesare alte injectii pentru a mentine marimea buzelor sau pentru a oferi un plus de volum.

 

Dr. Levy foloseste un acid hialuronic premium, diferit fata de substantele obisnuite folosite de alti medici. Din acest motiv, rezultatele sunt garantate pe termen lung iar forma buzelor va fi spectaculos de frumoasa.

Augmentarea buzelor prin operatie de Lip Lift

Daca iti doresti totusi un rezultat permanent de marire a buzei superioare, puteti face interventia chirurgicala numita: Lifting de buze. Mai multe informatii despre chirurgia buzelor si despre ce inseamna aceasta interventie, iti oferim direct la telefon sau pe WhatsApp, daca ne contactezi.

marirea buzelor cu acid hialuronic bucuresti
marirea buzelor permanent

Beneficiile Augmentarii buzelor cu Acid Hialuronic:

  • odata injectat, gelul special sustine si modeleaza tesuturile buzelor;
  • controlul volumului buzelor; cantitatea de substanta injectata poate fi controlata, astfel incat buzele sa aiba un aspect natural;
  • ritmul treptat al tratamentului, pana cand se obtin rezultatele dorite;
  • mai putine vanatai, in comparatie cu alte tipuri de fillere;
  • rezultate frumoase, de durata, dar nu permanente;
  • reactie alergica putin probabila, deoarece materialele de umplutura cu acid hialuronic sunt fabricate din substante similare celor gasite in organism;

De ce isi fac femeile Augmentarea buzelor?

Cercetarile arata ca barbatii sunt atrasi cel mai mult de gura femeilor, mai ales atunci cand poarta ruj – mai mult decat orice alta caracteristica a fetei. Buzele sunt, de asemenea, modul in care creierul uman distinge intre barbati si femei. Alte studii au aratat ca marimea buzelor la femei este cheia atractiei sexuale si ca femeile cu buzele mai pline, tind sa fie foarte populare.

 

Nu exista nicio indoiala de ce femeile au dorinta de a-si Augmenta buzele. Face parte din cultura noastra si face parte din a fi om! Femeile stiu cat conteaza plinatatea, forma, netezimea si moliciunea buzelor lor.

 

Motive pentru a face Augmentarea buzelor

 

1. buze prea subtiri sau prea mici

Multe femei simt pur si simplu ca buzele lor sunt prea mici sau prea subtiri. S-ar putea sa simta ca buzele lor sunt disproportionate in comparatie cu celelalte caracteristici ale fetei lor, sau, in unele cazuri, isi pot iubi cu adevarat zambetul si vor sa-l scoata in evidenta, chiar mai mult, prin obtinerea unor buze senzuale.

 

2. forma gresita a buzelor

Adesea femeile fac injectii pentru marirea buzelor, pentru a-si schimba forma buzelor si pentru a le oferi mai mult volum. Din pacate, sunt medici neexperimentati, care fac ca o buza sa fie mult prea diferita de cealalta sau ca ambele buze sa para foarte plate. Adaugarea curbelor si rotunjimii se incadreaza in posibilitatile oferite de marirea buzelor, iar rujul este o solutie imperfecta care nu dureaza, din acest motiv, acestea aleg sa faca Hialuronidaza si ulterior, din nou Augmentare.

Augmentare buze Bucuresti & Timisoara

Daca vrei sa faci interventia de Augmentare buze, te asteptam cu mult drag, la clinica din Bucuresti sau din Timisoara. Iti vom oferi cea mai frumoasa ingrijire si te vom sfatui, cu ce proceduri estetice iti sunt cele mai potrivite!

Alte proceduri estetice