TOPIRE ACID HIALURONIC – HIALURONIDAZA

Topire Acid Hialuronic Bucuresti Timisoara

Detalii despre procedura de hialuronidaza (topire a Acidului Hialuronic din buze) puteti primi daca ne contactati la numarul de telefon: 0753 200 409. Aceasta procedura este efectuata la clinicile Dr. Levy Medical Center din Bucuresti si din Timisoara.

  • Ce este hialuronidaza?

Hialuronidaza este o enzima care descompune acidul hialuronic, fiind utilizata in aplicatii medicale de peste 60 de ani. Hialuronidaza are o varietate de utilizari pe langa indicatiile aprobate. Utilizarile sale actuale includ dizolvarea substantelor de umplere cu acid hialuronic, tratarea reactiilor granulomatoase ale corpului strain si tratarea necrozei cutanate asociate cu injectiile de umplere. Desi utilizarea hialuronidazei pentru aceste indicatii a crescut semnificativ, medicii au putine oportunitati de a studia hialuronidaza.

 

  • Actiunea hialuronidazei.

Dupa umplerea cu acid pentru buze sau cearcane, pacientii decid uneori ca nu le place sau ca nu a fost corect facuta procedura si vor sa revina la forma initiala. Enzima hialuronidaza este cunoscuta pentru utilizarea sa in topirea sau topirea umpluturilor de acid hialuronic pentru buze si cearcane, care sunt umpluturi dermice pentru a ajuta la volumizarea fetei.

 

  • Tipuri de hialuronidaza.

Hialuronidaza umana este prezenta atat in organe, cat si in fluidele corpului. Exista 6 tipuri de hialuronidaza. Prima este prezenta in organele majore cum ar fi ficatul, rinichi, splina si inima, precum si in ser si urina. Actioneaza ca o hialuronidaza majora in plasma si se activeaza la un PH acid. A doua hialuronidaza exercita o activitate enzimatica mai slaba decat prima si descompune doar acidul hialuronic cu greutate moleculara ridicata. A treia hialuronidaza se gasesti numai in testicul si in maduva osoasa, avand un rol necunoscut.

 

  • Hialuronidaza in corp.

Cand hialuronidaza este injectata in organism, activitatea acesteia scade treptat in timp, ca urmare a diluarii, difuziei si dezactivarii. Dezactivarea este cauzata de activitatea anti-hialuronidaza, care se desfasoara la viteze diferite in tesutul subcutanat si in plasma. Antagonisti hialuronidazei includ agenti antiinflamatori, numerosi compusi pe baza de plante, antihistaminice, stabilizatori si medii de contrast radiografice.

 

  • Topirea acidului hialuronic de catre hialuronidaza.

Enzima hialuronidaza accelereaza descompunerea acidului hialuronic din buze. Efectul de topire este rapid dar putei avea disconfort si umflaturi imediat dupa hialuronidaza care pot dura 2-3 zile. Injectarea hialuronidazei este un tratament obisnuit si preferat si prezinta unele riscuri, iar pacientii nu isi dau seama adesea ca este un tratament medical ce trebuie facut de un medic cu prescriptie medicala.

 

Multi pacienti doresc sa aiba doar o parte din acidul hialuronic topit, de catre hialuronidaza, acest lucru fiind foarte greu de estimat. Cu toate acestea, in functie de acidul hialuronic in sine, poate fi necesara mai multa hialuronidaza. De asemenea depinde de locul in care a fost facuta injectarea si de cat de compact este tesutul.

 

Uneori topirea acidului hialuronic in buze poate fi imprevizibila, deoarece tesutul este foarte dens si acidul hialuronic poate fi mai rezistent in acea zona. In obraji, deoarece este o suprafata mai mare, este necesara mai multa enzima cu mai multe Injectii mici facute.

 

  • Efectele secundare ale hialuronidazei.

Pot aparea efecte adverse dupa topirea acidului hialuronic, din acest motiv apelati doar la un medic chirurg plastician specialist, cum este Dr. Levy.

 

  • Cat de curand pot fi reinjectate zonele tratate, cu acid hialuronic?

Stim ca in decurs de 30 de minute majoritatea umpluturii de acid hialuronic este topita de hialuronidaza. De asemenea procesul poate continua timp de 24 de ore dupa topirea cu injectia de hialuronidaza. Cu toate acestea, umplutura de acid hialuronic nu va fi refacuta imediat din cauza riscului ca enzima sa fie inca prezenta. Prin urmare reinjectarea trebuie efectuata numai de catre medici cu experienta care pot evalua zona si carora li s-au oferit informatii adecvate cu privire la cantitatea si tipul de acid hialuronic care a fost injectat.

 

  • Care sunt concluziile?

Utilizarea hialuronidazei a devenit mai diversificata si raspandita in practica clinica. In special este utilizata pentru a aborda nemultumirea pacientilor dupa tratamentul cu umplutura cu acid hialuronic si pentru a trata efectele secundare. Pe masura ce utilizarea sa devine mai frecventa este din ce in ce mai important ca medicii sa aiba cunostinte suficiente despre hialuronidaza. Hialuronidaza poate servi ca tratament adecvat intr-o varietate de situatii daca este utilizata cu o intelegere aprofundata a mecanismului sau de actiune, metabolism si efecte secundare.

 

Detalii despre procedura de hialuronidaza puteti primi daca ne contactati la numarul de telefon: 0753 200 409. Aceasta procedura este efectuata la clinicile Dr. Levy Medical Center.

DETALII SUPLIMENTARE


• plata poate fi efectuata numerar, prin transfer bancar cu cardul sau in rate
• iti doresti o procedura estetica pe care nu o gasesti pe site-ul nostru? contacteaza-ne, ca sa afli daca exista posibilitatea de a face procedura in cadrul clinicilor noastre
• ne poti contacta NON-STOP pe WhatsApp sau pe Facebook Messenger
• consultatii online se fac NON-STOP
• ne poti contacta telefonic, zilnic, in intervalul orar: 08:00 – 20:00

CONSULTATII ONLINE

Iti vom raspunde rapid la orice intrebare, scrie-ne in formularul de mai jos, ce doresti sa afli despre operatiile estetice.

CONTACTEAZA-NE

Vrei sa vii la o consultatie la Dr. Levy Medical Center? Contacteaza-ne chiar acum, la una din locatiile cele mai apropiate de tine. Consultatia este 250 lei si vei primi de la inceput, toate informatiile necesare si un plan de tratament, daca vrei sa faci aceasta procedura la noi. Suntem alaturi de tine si iti vom oferi toate detaliile necesare. Poti avea incredere si poti conta in totalitate pe experienta specialistilor nostri. Pentru noi, cel mai important lucru este ca tu sa te simti in siguranta si sa intelegi faptul ca la noi vei beneficia de un tratament complex, dupa cele mai moderne tehnici si proceduri medicale.

Topire Acid Hialuronic Gratuit | Hialuronidaza Gratuit | Topire Acid Hialuronic Bucuresti | Topire Acid Hialuronic Timisoara

click pentru apel telefonic
WhatsApp Buna, sunt Dr. Levy. Cum pot sa te ajut?