Topire Acid Hialuronic (Hialuronidaza)

Topire Acid Hialuronic Bucuresti Timisoara

Ce este hialuronidaza?

Hialuronidaza este o enzima care descompune acidul hialuronic (topirea acidului hialuronic), fiind utilizata in aplicatii medicale de peste 60 de ani. Hialuronidaza are o varietate de utilizari pe langa indicatiile aprobate. Utilizarile sale actuale includ dizolvarea (topirea) substantelor de umplere cu acid hialuronic, tratarea reactiilor granulomatoase ale corpului strain si tratarea necrozei cutanate asociate cu injectiile cu Acid Hialuronic.

Actiunea hialuronidazei.

Dupa umplerea cu acid hialuronic a buzelor sau cearcanelor, pacientii decid uneori ca nu le place sau ca nu a fost corect facuta procedura si vor sa revina la forma initiala. Enzima hialuronidaza este cunoscuta pentru utilizarea sa in topirea Acidului Hialuronic care a fost injectat in buze sau cearcane, cu scopul de a ajuta la volumizarea fetei.

 

Efectele secundare ale hialuronidazei.

Pot aparea efecte adverse dupa topirea acidului hialuronic, din acest motiv apeleaza doar la un medic specialist, cum este Dr. Levy.

 

Topire Acid Hialuronic Bucuresti & Timisoara

Daca ai nevoie de topirea acidului hialuronic, te asteptam la clinica noastra din Bucuresti sau din Timisoara.

topire acid hialuronic, hialuronidaza

Tipuri de hialuronidaza (topire acid)

Hialuronidaza umana este prezenta atat in organe, cat si in fluidele corpului. Exista 6 tipuri de hialuronidaza. Prima este prezenta in organele majore: ficat, rinichi, splina si inima, precum si in ser si urina. Actioneaza ca o hialuronidaza majora in plasma si se activeaza la un PH acid. A doua hialuronidaza exercita o activitate enzimatica mai slaba decat prima si descompune doar acidul hialuronic cu greutate moleculara ridicata. A treia hialuronidaza se gasesti numai in testicul si in maduva osoasa, avand un rol necunoscut.

Hialuronidaza in corp

Cand hialuronidaza este injectata in organism, activitatea acesteia scade treptat in timp, ca urmare a diluarii, difuziei si dezactivarii. „Topirea” este cauzata de activitatea anti-hialuronidaza, care se desfasoara la viteze diferite in tesutul subcutanat si in plasma. Antagonisti hialuronidazei includ agenti antiinflamatori, numerosi compusi pe baza de plante, antihistaminice, stabilizatori si medii de contrast radiografice.

Topirea acidului hialuronic din buze de catre hialuronidaza

Enzima hialuronidaza accelereaza descompunerea Acidului Hialuronic din buze. Efectul de topire este rapid dar puteti avea disconfort si umflaturi imediat dupa hialuronidaza care pot dura 2-3 zile. Injectarea hialuronidazei este un tratament obisnuit si preferat si prezinta unele riscuri, iar pacientii nu isi dau seama adesea ca este un tratament medical ce trebuie facut de un medic cu prescriptie medicala.

 

Multi pacienti doresc sa aiba doar o parte din acidul hialuronic topit, de catre hialuronidaza, acest lucru fiind foarte greu de estimat. Cu toate acestea, in functie de acidul hialuronic in sine, poate fi necesara o cantitate mai mare de hialuronidaza. De asemenea depinde de locul in care a fost facuta injectarea si de cat de compact este tesutul.

 

Uneori topirea acidului hialuronic in buze poate fi imprevizibila, deoarece tesutul este foarte dens si acidul hialuronic poate fi mai rezistent in acea zona. In obraji, deoarece este o suprafata mai mare, este necesara mai multa enzima cu mai multe injectii mici facute.

Cat de curand pot fi reinjectate zonele tratate, cu acid hialuronic?

Stim ca in decurs de 30 de minute majoritatea umpluturii de acid hialuronic este topita de hialuronidaza. De asemenea procesul poate continua timp de 24 de ore dupa topirea cu injectia de hialuronidaza. Cu toate acestea, umplutura de acid hialuronic nu va fi refacuta imediat din cauza riscului ca enzima sa fie inca prezenta. Prin urmare reinjectarea trebuie efectuata numai de catre medici cu experienta care pot evalua zona si carora li s-au oferit informatii adecvate cu privire la cantitatea si tipul de acid hialuronic care a fost injectat.

Clinica topire acid Hialuronic din Buze

Utilizarea hialuronidazei a devenit mai diversificata si raspandita in practica clinica. In special este utilizata pentru a aborda nemultumirea pacientilor dupa tratamentul cu umplutura cu acid hialuronic si pentru a trata efectele secundare. Pe masura ce utilizarea sa devine mai frecventa este din ce in ce mai important ca medicii sa aiba cunostinte suficiente despre hialuronidaza. Hialuronidaza poate servi ca tratament adecvat intr-o varietate de situatii daca este utilizata cu o intelegere aprofundata a mecanismului sau de actiune, metabolism si efecte secundare.

 

Detalii despre procedura de hialuronidaza poti primi daca ne contactezi acum! Aceasta procedura este efectuata la Clinica Dr. Levy din Bucuresti sau din Timisoara.

Citeste detalii despre alte operatii estetice

topire acid hialuronic; preturi hialuronidaza; cat costa hialuronidaza; pretul hialuronidazei;