Himenotomie

dezvirginare – deflorare chirurgicala

Dezvirginarea chirurgicala sau Himenotomia

Himenotomia este o operatie estetica, in care se creaza o deschidere in himen. Este adesea folosita atunci cand o persoana are un himen anormal de gros sau care obstructioneaza in alt mod fluxul menstruatiei. (himen imperforat), spre deosebire de himenoplastie, operatia de refacere a himenului. Cand himenul are doar o mica deschidere (himen microperforat), operatia poate fi utilizata pentru a atenua durerea si disconfortul.

De ce se face himenotomia?

Exista mai multe motive pentru efectuarea himenotomiei inclusiv: scaderea confortului sau durerii experimentate in timpul primului act sexual, absenta menstruatiei normale, care poate face ca sangele sa revina in vagin, uter, trompele uterine sau abdomen, o afectiune care poate pune viata in pericol; dureri abdominale severe in timpul menstruatiei. Chirurgia himenului sau himenotomia poate rezolva toate aceste probleme.

Cat dureaza recuperarea dupa himenotomie?

Dr. Levy iti va oferi toate detaliile necesare, despre restrictiiile pe care le vei avea dupa procedura de himenotomie (dezvirginare chirurgicala). De asemenea, vei primi o lista cu instructiuni, pe care va fi nevoie sa le respecti o perioada scurta de timp.

himenotomie dezvirginare chirurgicala

Ce se intampla dupa operatia de himenotomie?

Daca nu exista complicatii, vei putea merge acasa in aceeasi zi cu operatia. Inainte de a fi externata, vei primi instructiuni despre odihna si vindecare, precum si despre tot ce trebuie sa stii despre mentinerea curata a zonei in care s-a facut operatia. Iti vom fi alaturi in orice moment! Echipa noastra dedicata pentru ingrijirea postoperatorie, te va contacta dupa operatie, pentru a se asigura ca totul este in regula si ca recuperarea decurge normal.

Care sunt riscurile si contraindicatiile unei himenotomii?

In timp ce himenotomia este considerata o procedura chirurgicala minora, fiecare operatie prezinta riscuri. Dr. Levy te va intreba despre orice medicamente pe care le iei pentru a se asigura ca acestea nu vor fi afectate de tratamentul de care ai nevoie pentru operatie. Daca ai orice afectiuni de sanatate in special cele care afecteaza modul in care se coaguleaza sangele, poate fi necesar sa iei alte masuri de precautie, inainte de operatie.

Care sunt tipurile de himen?

Cel mai comun himen la femeile tinere are forma unei jumatati de luna. Aceasta forma permite sangelui menstrual sa curga din vagin si rareori necesita interventie medicala. Unele forme de himen pot duce la probleme medicale, dar toate aceste afectiuni sunt tratabile.

 

Himen imperforat: un himen imperforat poate fi diagnosticat uneori la un nou-nascut. Mai des, diagnosticul se pune atunci cand fata este adolescenta. Un himen imperforat este o membrana subtire care acopera in totalitate deschiderea catre vagin impiedicand sangele menstrual sa curga din vagin. Acest lucru face ca, de obicei, sangele sa revina in vagin, care se dezvolta adesea intr-o masa vaginala si poate duce la dureri abdominale sau de spate. Unele fete pot avea, de asemenea, dureri intestinale si probleme cu fluxul normal al urinei. Tratamentul pentru himenul imperforat este o interventie chirurgicala minora (dezvirginare chirurgicala) pentru a indeparta tesutul suplimentar si pentru a crea o deschidere vaginala de dimensiuni normale.

 

Himenul microperforat: este o membrana subtire care acopera aproape complet deschiderea catre vagin. Sangele menstrual este de obicei capabil sa curga din vagin, dar deschiderea este foarte mica. O tanara cu un himen microperforat, de obicei nu va putea folosi un tampon si poate sa nu-si dea seama ca are o deschidere foarte mica. Daca este capabila sa-si aseza un tampon in vagin, este posibil sa nu-l poata indeparta atunci cand acesta este umplut cu sange. Tratamentul este o interventie chirurgicala minora (deflorare chirurgicala) pentru a indeparta tesutul himenului suplimentar, creand o deschidere de dimensiuni normale pentru a curge sangele menstrual si pentru a permite utilizarea unui tampon.

 

Himenul septat: este o membrana himenala subtire cu o banda de tesut suplimentar in mijloc care provoaca doua deschideri vaginale mici in loc de una. Femeile tinere cu himen septat pot avea probleme cu introducerea unui tampon sau cu scoaterea acestuia. Tratamentul pentru un himen septat este o interventie chirurgicala minora pentru a elimina partea suplimentara de tesut si pentru a crea o deschidere vaginala de dimensiuni normale.

 

Operatia de himenotomie (dezvirginare chirurgicala) poate fi efecutata in Romania la clinica Dr. Levy Medical Center din Bucuresti sau din Timisoara. Pretul operatiei poate fi gasit in Lista de preturi.

Vrei sa faci operatia de himenotomie in Bucuresti sau in Timisoara?

Programeaza acum o consultatie, la Clinica Dr. Levy Medical Center din Bucuresti sau din Timisoara. Echipa noastra, se va ocupa pentru ca tu sa poti face operatia in conditii excelente, atunci cand ai disponibilitate. Operatia de dezvirginare chirurgicala, este o procedura efectuata frecvent de catre Dr. Levy – chirurg plastician & estetician cu experienta in operatii de rejuvenare vaginala (vaginoplastie, labioplastie) si in operatii complexe: abdominoplastie, lifting mamar etc.

 

Daca vrei sa vizualizei imagini inainte si dupa operatia de Labioplastie, acceseaza galeria noastra >> apasand aici.

Operatie labioplastie
chirurg plastician
doctor chirurg estetician
best plastic surgeon romania bucharest

Himenotomie Bucuresti | Himenotomie Timisoara | Operatie himenotomie | Dezvirginare chirurgicala | Deflorare chirurgicala

Citeste detalii despre alte operatii estetice