Himenoplastie – operatie refacere himen

operatie refacere virginitate

Operatia de Himenoplastie se poate face in Romania la una din clinicile Dr. Levy Medical Center din Bucuresti sau din Timisoara. Aceasta operatie se face cu anestezie locala, iar recuperarea este foarte rapida.

 


Atentie! Dr. Levy foloseste o metoda unica in Romania de refacere a himenului intr-un mod natural si garanteaza rezultatul operatiei pana cand vei avea primul contact sexual. Te rugam sa te informezi inainte de a alege chirurgul plastician si sa nu accepti oferte sau preturi reduse! Alte clinici fac aceasta procedura cu un fir care se dizolva in decurs de 2-3 luni insa prin metoda unica folosita de Dr. Levy, himenul va rezista pana la prima penetrare, dezvoltand aceleasi semne ca in cazul unei dezvirginari reale: sangerare usoara…


 

Despre himenoplastie (pret, poze)

Pretul operatiei de himenoplastie este afisat in pagina Preturi operatii estetice.

Operatia de himenoplastie (refacere a virginitatii) se face cu anestezie locala si vei pleca in aceeasi zi acasa.

 

 

Sunt persoane care din anumite motive medicale, cauta: dezvirginare chirurgicala. Aceasta procedura poate fi efectuata in cadrul clinicilor noastre din Bucuresti sau din Timisoara. Mai multe detalii iti putem oferi telefonic!

operatie himenoplastie bucuresti timisoara

Ce este un himen si de ce se face himenoplastia?

Himenoplastia inseamna repararea, restaurarea sau construirea cosmetica a himenului unei femei. Restaurarea himenului este denumita si revirginizareHimenul seamana cu o membrana care acopera partial sau complet deschiderea vaginala. Aceasta membrana, poate fi subtire si flexibila sau groasa si rigida. La fel ca apendicele, un himen nu are un scop real. Cu toate acestea, de-a lungul istoriei, a servit drept dovada incontestabila, pozitiva, a puritatii si inocentei unei femei. Chiar si pana in prezent, in multe culturi, un himen intact indica inca virginitate, mai ales daca exista prezenta sangelui la prima penetrare a penisului.

 

Din punct de vedere clinic, totusi, un himen perforat nu este o confirmare concreta a pierderii virginitatii de catre contactul sexual. In functie de rigiditatea sa, perforatia himenului poate fi cauzata de activitati normale de zi cu zi, cum ar fi atletism intens, calarie. Chiar si plasarea unui tampon in vagin il poate rupe. In unele cazuri, este posibil ca un himen sa nu fie deloc prezent, deoarece aproximativ 1 din 1.000 de femei se nasc fara unul.

Operatie labioplastie

Care sunt unele dintre motivele pentru himenoplastie?

Himenoplastia este o solutie cosmetica pentru femeile care ar putea dori sa-si repare sau sa reconstruiasca himenul. Motivele lor pentru cautarea acestei proceduri sunt variate si pot fi fizice sau psihologice.

 

Recuperarea controlului: in caz de agresiune sexuala, o femeie ramane in mod inteles cu probleme psihologice traumatice. S-ar putea sa simta ca i-a fost jefuita nu numai inocenta, ci si posibilitatea de a prezenta darul virgin al unui himen intact persoanei iubite. Himenoplastia poate oferi nu numai restaurarea fizica pe care o cauta ci si un anumit confort psihologic si vindecare.

 

Ingroparea trecutului: curiozitatea si experimentarea sexuala, sunt o parte naturala a procesului de crestere, in special in timpul adolescentei, cand apar schimbari hormonale. Pe masura ce se maturizeaza, se poate simti regretata de faptul ca o femeie s-a lasat dusa de val prea devreme si poate cauta sa faca operatia de revirginizare.

 

Credinte culturale si himenoplastia: deoarece prezenta unui himen intact este inca importanta in multe culturi, o femeie ar putea dori sa ofere sotilor, o indicatie de puritate, pentru viitoarele lor casnicii.

Intrebari & raspunsuri despre Himenoplastie

Cand se face operatia de himenoplastie?
O himenoplastie, se efectueaza de obicei din motive culturale sau religioase inainte de casatorie.

Cat dureaza operatia de himenoplastie?
Operatia in sine poate fi finalizata in mai putin de o ora, sub anestezie locala cu rezultate imediat vizibile.

Ce nu avem voie sa facem inainte de interventie?
Nu aveti voie sa fumati 4 saptamani inainte si dupa operatie. Nu consumati alcool cu 3 zile inainte & dupa.

Ce presupune himenoplastia?
In timpul operatiei himenul va fi identificat, pentru a elimina tesutul neuniform din ruperea anterioara. Himenul va fi suturat in doua straturi folosind cusaturi dizolvabile.

Cat dureaza recuperarea dupa himenoplastie?
De obicei activitatea moderata poate fi reluata dupa 10 zile, dar refacerea completa va fi dupa 2-3 saptamani, iar activitatea sexuala abia dupa 4-5 saptamani.

Care sunt efectele secundare?
Procedura de himenoplastie poate avea ca urmari o usoara sensibilitate. Este important ca aceasta opeatie sa fie efectuata de un medic chirurg plastician cu experienta!

Unde se poate face operatia de Himenoplastie?

In Bucuresti sau in Timisoara, poti face operatia de Himenoplastie, la Clinica Dr. Levy. Programeaza-te din timp, fiindca acum este o perioada aglomerata!

 

Poze inainte si dupa operatii estetice, poti vedea in pagina: Galerie operatii estetice.

Citeste detalii despre alte operatii estetice