HIMENOPLASTIE – REFACEREA HIMENULUI

Operatia de reconstructie a himenului contribuie la perceptia unei femei ca fiind din nou virgina, perceptie care din motive culturale sau religioase, este importanta in anumite cercuri sociale.

 

Unele persoane doresc refacerea acestei membrane inainte de casatorie, altele, datorita ruperii acesteia in urma unor activitati sportive. Persoanelor care doresc refacerea himenului pentru demonstrarea virginitatii, li se recomanda ca aceasta procedura sa aiba loc cu cel putin 6 saptamani inainte de ziua nuntii.

 

Procedura se efectueaza cu anestezie locala, in urma acesteia veti putea sa va deplasati acasa imediat după finalizarea ei. In timpul procedurii, dr. Levy va exciza marginile rupte ale himenului si le va coase din nou, folosind fire resorbabile, care se vor dizolva ulterior.

 

Dupa finalizarea procedurii nu vor exista cicatrici si himenul va aparea intact. In mod normal, la viitorul act sexual, himenul se va rupe din nou.

 

Timpul de recuperare:

Deoarece himenoplastia este o procedura simpla care dureaza aproximativ 1-2 ore, recuperarea este rapida. In primele 48 – 72 ore veti avea mici sangerari si posibil, un usor disconfort in regiunea operata.

 

Vindecarea dupa himenoplastie:

Vindecarea completa durează 4 – 6 saptamani. In urma interventiei, se vor respecta urmatoarele indicatii:

• abstinenta sexuala: orice activitate sexuala va accentua durerea din urma operatiei, de aceea se recomanda minim 6 saptamani de abstinenta sexuala;
• evitarea tampoanelor interne timp de cel putin 6 saptamani.

Detalii suplimentare

• la Dr. Levy Medical Center, consultatiile sunt gratuite, indiferent de tipul procedurii
• plata poate fi efectuata numerar, prin transfer bancar, sau cu cardul: VISA, MASTERCARD, etc.
• acceptam si plata in rate prin intermediul partenerilor nostri (mai multe informatii la telefon)
• toti copiii, indiferent de statutul material al parintilor, beneficiaza de gratuitate pentru procedurile efectuate in cadrul clinicilor Dr. Levy
• iti doresti o procedura estetica pe care nu o gasesti pe site-ul nostru? contacteaza-ne, ca sa afli daca exista posibilitatea de a face procedura in cadrul clinicilor noastre
• ne poti contacta NON-STOP pe WhatsApp sau pe Facebook Messenger
• ne poti contacta telefonic, zilnic, in intervalul orar: 09:00 – 18:00

Contacteaza-ne

Vrei sa vii la o consultatie la Dr. Levy Medical Center? Contacteaza-ne chiar acum, la una din locatiile cele mai apropiate de tine. Consultatia este gratuita si vei primi de la inceput, toate informatiile necesare si un plan de tratament, daca vrei sa faci aceasta procedura la noi. Suntem alaturi de tine si iti vom oferi toate detaliile necesare. Poti avea incredere si poti conta in totalitate pe experienta specialistilor nostri. Pentru noi, cel mai important lucru este ca tu sa te simti in siguranta si sa intelegi faptul ca la noi vei beneficia de un tratament complex, dupa cele mai moderne tehnici si proceduri medicale. Contacteaza-ne chiar acum!

DR. LEVY BUCURESTI

TEL: 0753 200 409

Email: clinic_drlevy@icloud.com

Adresa: str. Ion Slatineanu, nr. 6, sector 1

DR. LEVY TIMISOARA

TEL: 0753 820 740

Email: clinic_drlevy@icloud.com

Adresa: str. Liviu Rebreanu, nr. 130

DR. LEVY TEL AVIV

TEL: 0753 200 409

Email: clinic_drlevy@icloud.com

Adresa: HaHashmonaim 117, Tel-Aviv, Israel

Call Now Buttonclick pentru apel telefonic