Micsorare vagin

Sunt multe aspecte de care trebuie sa tinem cont atunci cand ne dorim o relatie de cuplu in care ambii parteneri sa fie impliniti. Un aspect foarte important, este o viata sexuala sanatoasa. La inceputul unei relatii, in primul rand ne axam pe atractia fizica, perioada in care cuplurile se bucura si de o viata sexuala activa. Perioada de inceput este caracterizata ca fiind o perioada plina de pasiune si de experimentare, dar relatiile intime dintre parteneri sunt importante pe tot parcursul relatiei.

 

Dupa o nastere naturala, vaginul isi poate pierde etanseitatea si este posibil sa nu-si poata indeplini functia in actul sexual, ca in mod normal. In acest caz, este necesara o operatie de micsorare vaginala.

Ce este procedura de micsorare a vaginului?

Operatia de micsorare a vaginului, este procedura de ingustare chirurgicala a vaginului, care din diferite motive si-a modificat dimensiunea sau elasticitatea. Caracteristicile noastre genetice, pot fi uneori un dezavantaj. Mai ales la femeile de origine estica, la care pielea este subtire si are mai multa elasticitate. Acest exces de elasticitate, poate fi uneori un dezavantaj, cel mai tipic exemplu in acest sens, fiind tesutul vaginal. Desigur, relaxarea vaginului nu este o problema vizuala. Cu toate acestea, este o situatie care va provoca suferinte sexuale intre parteneri. Poze cu operatii de Labioplastie, poti vedea, daca dai >>> click aici.

micsorare vagin

Operatie pentru ingustare vaginala

Micsorarea vaginului, este o operatie efectuata pentru a ingusta si a strange zona interna, atunci cand vine vorba de probleme, nemultumiri ale partenerului in timpul actului sexual, sau din cauza relaxarii vaginale a femeii care poarte surveni in urma unei nasteri naturale. Aceasta problema poate diminua si placerea pe care o resimte o femeie in timpul actului sexual. Este o situatie extrem de delicata si importanta in viata de cuplu si poate fi corectata printr-o operatie chirurgicala numita operatie de micsorare a vaginului.

 

Potrivit unui studiu, cel mai frecvent motiv pentru care femeile nu mai au vaginul la fel de stramt, este numarul mare de nasteri naturale, desi exista o relaxare structurala la unele femei care nu au trecut printr-o nastere naturala, datorita varstei, greutatii etc.

Daca muschii vaginali sunt slabi, unele exercitii pot fi de ajutor. Cel mai tipic este retentia ocazionala de urina in timpul urinarii. Acestea se mai numesc si exercitii Kegel sau exercitii de strangere vaginala. Dupa o nastere normala, muschii din vagin devin foarte slabi. Taieturile facute la intrarea in vagin pentru a asigura o trecere confortabila a copilului in timpul nasterii, reduc in continuare rezistenta musculara. Pe masura ce numarul nasterilor creste, devine dificil pentru vagin sa-si recapete forma initiala. Vaginul marit nu este doar inconfortabil din punct de vedere sexual. Slabiciunea in muschii generali ai acelei zone provoaca, de asemenea, probleme precum incontinenta urinara. O problema foarte deranjanta este zgomotul care vine din vagin in timp ce stai in picioare sau in timpul actului sexual.

O alta operatie estetica foarte populara printre femei, este Labioplastia – operatia estetica de reducere a labiilor.

Alte detalii despre operatia de micsorare vagin

↓ nu necesita internare peste noapte in clinica;
↓ pansamentul trebuie indepartat la cateva zile;
↓ este necesar sa fii mai atenta la igiena locala, pentru a evita infectiile;
↓ baile in cada, inotul in piscina, sauna – nu trebuie facute timp de 3 saptamani;
↓ cea mai importanta precautie este abstinenta sexuala timp de 6 saptamani dupa operatia de micsorare vaginala;
↓ tesutul vaginal se vindeca complet fara probleme, dupa operatie;
↓ operatia de micsorare vaginala, nu afecteaza menstruatia;

operatie labioplastie bucuresti timisoara
cel mai bun chirurg estetician
Operatie labioplastie

Citeste detalii despre alte operatii estetice