Fire resorbabile durata

care este durata firelor resorbabile


STOP! Echipa de marketing nu a inteles daca va referiti la fire resorbabile folosite de tip PDO pentru: lifting facial, lifting buze, lifting pometi, etc. sau daca aveti curiozitati cu privire la firele folosite pentru operatii (haha). Acest articol este despre firele resorbabile folosite in operatiile estetice si despre durata lor, in cat timp se dizolva. 

 

DAR! Noi chiar va dorim binele si vrem sa fiti bine informate, din acest motiv o sa va spunem foarte clar: FIRELE PENTRU LIFTING NU MERITA. In primul rand fiindca nu rezista, in al doilea rand fiindca foarte putini medici stiu sa foloseasca aceste tehnici de lifting cu fire asa cum trebuie. Avem un caz recent in clinica, in care o doamna si-a pus fire la un medic fara experienta si a venit plangand efectiv, ca ia distrus fata. Norocul ei a fost ca s-a putut interveni in acel moment pentru a remodela aspectul fetei astfel incat in scurt timp sa revina totul la normal.

 

Chiar nu este de joaca fetelor! Chipul vostru va fi mereu expus si o sa aveti de suferit daca doriti sa va faceti o procedura estetica doar pentru a va lauda. O sa va lasam mai jos un video in care Dr. Levy explica de ce sa nu iti faci operatii estetice si de ce sa nu accepti oferte si preturi reduse. Aveti grija de voi! Sunteti perfecte si minunate. ❤️

 

Ne cam sperie faptul ca sunt fete de 15-16 ani care au inceput sa ne scrie ca isi doresc lifting facial. Este posibil asa ceva? Nu mai cititi tot ce scrie pe internet si nu mai aveti incredere in toate vedetele false care efectiv se roaga de doctori sa le faca operatii GRATUITE. Stiti de ce noi nu avem colaborari cu vedete? Fiindca nu vrem sa facem „acte de binefacere” persoanelor care nu merita. Avem destui copii pe care ii operam GRATUIT si carora le readucem zambetul pe buze. Nu vrem sa investim timp si resure in influenceri care dupa ce primesc ceva GRATIS, dispar si nu ne mai cunosc.

 

Sanatatea nu se negociaza. Aveti grija de voi. Si contactati-ne pentru absolut orice intrebare. Dr. Levy va primeste cu drag la consult oricand, daca doriti sa aflati mai multe detalii despre operatiile estetice pe care le-ati putea face. Insa va spunem de pe acum: sunt foarte multe fete tinere care vin la clinica noastra si sunt efectiv refuzate fiindca sunt extrem de frumoase si ele in oglinda se vad imperfecte. AVETI INCREDERE IN VOI! Va sustinem ❤️🤗


Ce culoare au firele care se topesc?

De obicei, firele resorbabile – chirurgicale – care se topesc, au culoarea: alba sau transparenta, in functie de producator.

Ce culoare au firele care nu se topesc?

Fierele chirurgicale care nu sunt resorbabile – pot avea culoarea: albastra, verde sau neagra.

FIRELE RESORBABILE DURATA & INFORMATII

O sutura chirurgicala este utilizata pentru a inchide marginile unei plagi sau a unei incizii si pentru a repara tesutul deteriorat. Exista multe tipuri de suturi, cu proprietati diferite, potrivite pentru diverse utilizari. Suturile pot fi impartite in doua grupe principale: absorbabile si neabsorbabile. O sutura absorbabila se descompune in corp. Se degradeaza pe masura ce o rana sau o incizie se vindeca, cum este in cazul operatiei de Blefaroplastie inferioara. O sutura neabsorbabila rezista incercarii corpului de a o dizolva. Suturile neabsorbabile pot fi indepartate de un chirurg dupa ce s-a vindecat o incizie de suprafata.

 

Suturile sunt realizate atat din materiale artificiale, cat si din materiale naturale. Materialele naturale de sutura includ matase, in. Suturile sintetice sunt realizate dintr-o varietate de materiale textile, cum ar fi nailon sau poliester, formulate special pentru utilizare chirurgicala. Suturile sintetice absorbabile sunt realizate din acid poliglicolic sau din alti polimeri glicolidici. Majoritatea materialelor de sutura sintetice au nume de proprietate.

 

Suturile sunt, de asemenea, clasificate in functie de forma lor. Unele sunt monofilamente, adica constand dintr-o singura structura asemanatoare firului. Altele constau din mai multe filamente impletite sau rasucite impreuna. Chirurgii aleg ce tip de sutura sa utilizeze in functie de operatie. Un monofilament are ceea ce se numeste rezistenta redusa a tesutului, ceea ce inseamna ca trece lin prin tesut. Suturile impletite sau rasucite pot avea o rezistența mai mare a tesuturilor, dar sunt mai usor de innodat si au o rezistenta mai mare a nodului. Suturile impletite sunt de obicei acoperite pentru a imbunatati rezistenta tesutului. Alte suturi pot avea un miez impletit sau rasucit intr-un manson neted din material extrudat. Acestea sunt cunoscute sub numele de pseudo-monofilamente. O sutura poate fi, de asemenea, clasificata in functie de diametrul sau.

 

Suturile, ca dispozitive medicale, sunt supuse unui control strict al calitatii. Toate materiile prime care ajung la uzina de fabricatie sunt testate pentru a se asigura ca sunt ceea ce ar trebui sa fie. Fiecare lot de suturi este testat dupa etapele principale de fabricatie pentru o varietate de caracteristici fizice, cum ar fi diametrul si rezistenta.

Te-ar putea interesa operatia de LIFTING FACIAL CHIRURGICAL

mini lifting facial
mini lifting facial barbati
mini lifting facial nefertiti neck

Poze operatii estetice

Daca doresti sa vezi mai multe poze cu operatii estetice, acceseaza sectiunea GALERIE INAINTE & DUPA OPERATII ESTETICE


Industria suturii a dezvoltat o serie de instrumente sofisticate pentru testarea caracteristicilor speciale de sutura, cum ar fi securitatea nodurilor si rezistenta tesutului. Testele pentru diametrul, lungimea si rezistenta suturii sunt, de asemenea, efectuate la instalatia de finisare. Fabrica de finisare trebuie sa testeze, de asemenea, cat de bine este atasat acul la sutura.

 

Suturi noi sunt dezvoltate tot timpul, pentru a raspunde mai bine nevoilor chirurgicale particulare. Desi nu inlocuiesc suturile, oamenii de stiinta au conceput si metode alternative de inchidere a ranilor din urma operatiilor. Primul capsator chirurgical a fost inventat in 1908, dar tehnologia capsatorului s-a dezvoltat considerabil in anii ’90. Masinile precise pot plasa capse absorbabile, subtiri ca patru fire de par umane, sub stratul superior al pielii pentru a asigura o incizie cu cicatrici minime.

 

Un dispozitiv asemanator, testat pentru prima data la pacientii din Statele Unite in 2000, este un fermoar chirurgical. Un chirurg poate plasa fermoarul peste o incizie dreapta si poate inchide ferm rana, eliminand necesitatea suturii. Dupa ce rana se vindeca, pacientul poate spala fermoarul la dus. O alta metoda de inchidere chirurgicala care inca evolueaza este lipiciul chirurgical. Lipiciul chirurgical este mai putin dureros decat suturile daca o plaga trebuie inchisa fara anestezic. Adezivul poate lasa mai putine cicatrici in unele cazuri si poate fi mai usor de ingrijit post-operator.

Durata fire resorbabile | Cand se resorb firele | Durata firelor bioresorbabile | Fire absorbabile

Citeste detalii despre alte operatii estetice