MODELAREA POMETILOR

Cand te uiti in oglinda, ti se pare ca ai fata usor cazuta?

 

Tu nu arati diferit, dar cu toate acestea, chipul din oglinda nu mai e asa de ’’plin de viata’’.

 

De fiecare data când te uiti în oglinda, iti spui: mi-as dori sa am fata mai ridicata, sa arat mai vioaie, mai odihnita?

 

Inseamna ca te imaginezi cu pometi modelati si elevati, transmitand putere si senzualitate.

 

Schimbarile în aspectul fetei, de-alungul anilor, care decurg din modificarile în tesutul de grasime si structura osoasa, poate provoca un aspect obosit si imbatranit.

 

Pometii pronuntati si ridicati pot oferi fetei un aspect tanar, sensual si puternic.

 

In trecut, acesta era momentul in care trebuia sa iei in considerare o interventie chirurgicala, astazi lucrurile sunt mai simple. Printr-un simplu tratament estetic, scurt si nedureros, poti primi acel aspect mult dorit.

 

Chiar daca esti tanara si frumoasa, si zona pometilor inca nu si-a pierdut volumul, iti doresti un aspect mai puternic si sensual, acest tratament iti este potrivit.

 

In prezent, aspectul modern este unul feminin si senzual care transmite putere.

 

Prin injectarea pometilor cu substante de umplere, iti readuci aspectul tanar si senzual, fara dureri si fara bisturiu.

 

Umplerea si modelarea pometilor sunt adevarate opere de arta, prin urmare, tratamentul trebuie facut de catre un medic cu experienta care poate sculpta pometii incat rezultatul sa fie unul perfect.

 

Pentru a asigura un rezultat optim, metoda si tehnica de injectare sunt personalizate fiecarui pacient in parte dupa structura fetei sale.

 

Dr. Levy, cu ajutorul substantelor de umplere naturale, umple, ridica, modeleaza si returneaza volumul pierdut de-a lungul anilor pometii. Acest lucru creeaza o proportie armonioasa a diferitelor structuri ale fetei, astfel obtinandu-se aspectul intreg si senzual.

 

Dr. Levy foloseste cele mai sigure substante care dau rezultate foarte bune si naturale, si de asemenea lucreaza cu fiecare pacient in parte pentru a alege substanta care-i va asigura cel mai bun rezultat.

 

Dr. Levy efectuaza toate tratamentele in tehnici si metode nedureroase.

Detalii suplimentare

• la Dr. Levy Medical Center, consultatiile sunt gratuite, indiferent de tipul procedurii
• plata poate fi efectuata numerar, prin transfer bancar, sau cu cardul: VISA, MASTERCARD, etc.
• acceptam si plata in rate prin intermediul partenerilor nostri (mai multe informatii la telefon)
• toti copiii, indiferent de statutul material al parintilor, beneficiaza de gratuitate pentru procedurile efectuate in cadrul clinicilor Dr. Levy
• iti doresti o procedura estetica pe care nu o gasesti pe site-ul nostru? contacteaza-ne, ca sa afli daca exista posibilitatea de a face procedura in cadrul clinicilor noastre
• ne poti contacta NON-STOP pe WhatsApp sau pe Facebook Messenger
• ne poti contacta telefonic, zilnic, in intervalul orar: 09:00 – 18:00

Contacteaza-ne

Vrei sa vii la o consultatie la Dr. Levy Medical Center? Contacteaza-ne chiar acum, la una din locatiile cele mai apropiate de tine. Consultatia este gratuita si vei primi de la inceput, toate informatiile necesare si un plan de tratament, daca vrei sa faci aceasta procedura la noi. Suntem alaturi de tine si iti vom oferi toate detaliile necesare. Poti avea incredere si poti conta in totalitate pe experienta specialistilor nostri. Pentru noi, cel mai important lucru este ca tu sa te simti in siguranta si sa intelegi faptul ca la noi vei beneficia de un tratament complex, dupa cele mai moderne tehnici si proceduri medicale. Contacteaza-ne chiar acum!

DR. LEVY BUCURESTI

TEL: 0753 200 409

Email: clinic_drlevy@icloud.com

Adresa: str. Ion Slatineanu, nr. 6, sector 1

DR. LEVY TIMISOARA

TEL: 0753 820 740

Email: clinic_drlevy@icloud.com

Adresa: str. Liviu Rebreanu, nr. 130

DR. LEVY TEL AVIV

TEL: 0753 200 409

Email: clinic_drlevy@icloud.com

Adresa: HaHashmonaim 117, Tel-Aviv, Israel

Call Now Buttonclick pentru apel telefonic