CELE MAI BUNE IMPLANTURI MAMARE

care sunt cele mai bune implanturi mamare? din lume? din Romania?

Raspunsul la intrebarea care sunt cele mai bune implanturi mamare, poate fi oferit in mai multe variante, deoarece fiecare femeie care deja si-a pus implanturi mamare are o anumita experienta despre implanturile proprii.

 

Femeile sunt supuse unei interventii chirurgicale de marire a sanilor sau alte interventii chirurgicale care utilizeaza implanturi mamare, cum ar fi mastopexia cu implanturi mamare B-LITE sau corectia sanilor din diferite motive si fiecare persoana are o idee diferita despre cum ar arata o interventie de implanturi mamare.

 

Nici beneficiile implanturilor mamare nu sunt intotdeauna solicitate din motive estetice. Sunt unele persoane care au nevoie de implanturi mamare pentru a ascunde anumite afectiuni. Implanturile mamare va pot imbunatati stima de sine si va pot ajuta sa va simtiti mai increzatoare.

Odata ce s-a stabilit ca sunteti o buna candidata pentru operatia de marire a sanilor, veti avea in continuare multe decizii importante de luat si va fi foarte important sa alegeti cele mai bune implanturi mamare pentru dumneavoastra.

 

Cele mai bune implanturi mamare si cum sa fie alese

  • alegeti cele mai bune implanturi mamare pentru a obtine aspectul dorit.
  • impreuna cu Dr. Levy veti selecta forma si dimensiunea potrivita

 

Tipuri de implanturi mamare

Forma implantului pe care o alegeti joaca un rol cheie in modul in care vor arata rezultatele finale.

In general, vi se va oferi o alegere intre implanturile anatomice care au forma de lacrima si implanturile rotunde.

Implanturile rotunde sunt forma traditionala a implanturilor mamare si sunt mai pline in partea de sus decat implanturile anatomice. Implanturile rotunde sunt cele mai potrivite si recomandate.

Forma implantului pe care o alegeti va fi in cele din urma o decizie estetica care va depinde de modul in care doriti sa arate sanii.

Implanturile mamare B-LITE prezinta numeroase avantaje unice pentru femei, cu recuperare mai rapida raportata si dureri post-operatorii reduse, permitand pacientilor sa isi reia rutina zilnica mai repede. Portofoliul extins include forme si suprafete si texturi suplimentare – B-LITE cu suprafata texturata fina MESMO si B-LITE cu invelisul unic Microthane.

Concepute pentru a crea sani frumosi, cu aspect natural in timp, implanturile B-Lite reduc impactul nedorit pe termen lung al greutatii implantului si al presiunii asupra tesutului mamar. Acest lucru reduce impactul gravitatiei pe masura ce sanii imbatranesc, reduc fortele dinamice asupra tesuturilor mamare, rezultand o mai mica intindere de la miscare si, prin urmare, asigurand un confort zilnic mai mare. Implanturile mamare B-LITE sunt cele mai usoare implanturi mamare din lume.

 

Asezarea implanturilor mamare (care sunt cele mai bune implanturi mamare?)

Implanturile mamare pot fi plasate in functie de corpul dumneavoastra si de preferintele dumneavoastra. Cei doi termeni de amplasare de implant mamar pe care ii veti auzi cel mai mult cand vorbiti despre plasare sunt submusculari si subglandulari.

 

Plasarea submusculara: Pentru plasarea submusculara, implanturile sunt plasate sub muschii pectorali majori.

Plasarea submusculara, uneori numita plasare subpectorala, produce adesea un rezultat mai natural.

Acest lucru este valabil mai ales pentru femeile care sunt slabe si care nu au o multime de tesut mamar existent.

 

Plasarea subglandulara: Aici implanturile sunt plasate intre glanda mamara si muschii toracelui.

Aceasta metoda de plasare poate fi o optiune buna pentru femeile care au deja tesut mamar existent pentru a ajuta la ascunderea aspectului implanturilor.

De asemenea, ar putea avea mai mult sens pentru femeile care practica sport sau participa la alte activitati care implica o utilizare intensa a muschilor toracici.

 

Femeile sportive care au implanturi mamare pot avea de asemenea, timpul de recuperare mai rapid cu acest tip de amplasare a implantului.

Daca va doriti sa faceti o operatie de marire a sanilor si va intereseaza sa aflati care sunt cele mai bune implanturi mamare, contactati-ne si va vom oferi toate detaliile. Consultul este 250 lei si veti primi de la Dr. Levy, raspuns la toate intrebarile.

 

Puteti beneficia la Dr. Levy Medical Center, de operatii cu plata in rate de la 6 luni la 5 ani.

implant silicon B-Lite
Cresterea sanilor - Dr. Levy Medical Center
Cresterea sanilor

DETALII SUPLIMENTARE

• plata poate fi efectuata numerar, prin transfer bancar cu cardul sau în rate. ( în cazul anulării intervenției cu 5 – 7 zile înainte de data stabilită, se va percepe o taxa cuprinsă între 1800 -2000 euro – reprezentând închirierea sălii de operație)
• iti doresti o procedura estetica pe care nu o gasesti pe site-ul nostru? contacteaza-ne, ca sa afli daca exista posibilitatea de a face procedura in cadrul clinicilor noastre
• ne poti contacta si pe WhatsApp sau pe Facebook Messenger, IN CAZ DE URGENTA
• ne poti contacta telefonic, zilnic, in intervalul orar: 09:00 – 18:00

CONSULTATII ONLINE

Iti vom raspunde rapid la orice intrebare, scrie-ne in formularul de mai jos, ce doresti sa afli despre operatiile estetice.

CONTACTEAZA-NE

Vrei sa vii la o consultatie la Dr. Levy Medical Center? Contacteaza-ne chiar acum, la una din locatiile cele mai apropiate de tine. Consultatia este 250 lei si vei primi de la inceput, toate informatiile necesare si un plan de tratament, daca vrei sa faci aceasta procedura la noi. Suntem alaturi de tine si iti vom oferi toate detaliile necesare. Poti avea incredere si poti conta in totalitate pe experienta specialistilor nostri. Pentru noi, cel mai important lucru este ca tu sa te simti in siguranta si sa intelegi faptul ca la noi vei beneficia de un tratament complex, dupa cele mai moderne tehnici si proceduri medicale.

Care sunt cele mai bune implanturi mamare | Implanturi mamare Romania | Cele mai bune implanturi pentru sani | Cel mai bun tip de implant mamar

WhatsApp Buna, sunt asistenta dl-lui Dr. Levy. Cum pot sa te ajut?
click pentru apel telefonic