Cele mai bune implanturi mamare

care sunt cele mai bune implanturi mamare? din lume? din Romania?

Raspunsul la intrebarea care sunt cele mai bune implanturi mamare, poate fi oferit in mai multe variante, deoarece fiecare femeie care deja si-a pus implanturi mamare are o anumita experienta despre implanturile proprii.

 

Femeile sunt supuse unei interventii chirurgicale de marire a sanilor sau alte interventii chirurgicale care utilizeaza implanturi mamare, cum ar fi mastopexia cu implanturi mamare sau corectia sanilor din diferite motive si fiecare persoana are o idee diferita despre cum ar arata o interventie de implanturi mamare.

 

Nici beneficiile implanturilor mamare nu sunt intotdeauna solicitate din motive estetice. Sunt unele persoane care au nevoie de cele mai bune implanturi mamare, pentru a ascunde anumite afectiuni. Implanturile mamare iti pot imbunatati stima de sine si te vor ajuta sa te simti mai increzatoare. Odata ce s-a stabilit ca esti o buna candidata pentru operatia de marire a sanilor, vei avea in continuare multe decizii importante de luat si va fi foarte important sa alegi cele mai bune implanturi mamare pentru tine, atat din punct de vedere al brandului cat si al formei si marimii.

 

Te vom ajuta sa alegi cele mai bune implanturi mamare

  • alege cele mai bune implanturi mamare pentru a obtine aspectul dorit;
  • impreuna cu Dr. Levy vei selecta forma si dimensiunea potrivita;
cele mai bune implanturi mamare

Tipuri de implanturi mamare

Forma implantului pe care o alegi, joaca un rol cheie in modul in care vor arata rezultatele finale. In general, ti se va oferi o alegere intre implanturile anatomice care au forma de lacrima si implanturile rotunde.

 

Implanturile rotunde sunt forma traditionala a implanturilor mamare si sunt mai pline in partea de sus decat implanturile anatomice. Implanturile rotunde sunt cele mai bune si mai recomandate. Forma implantului pe care o alegi, va fi in cele din urma o decizie estetica care va depinde de modul in care doresti sa arate sanii.

 

De exemplu, implanturile mamare B-Lite prezinta numeroase avantaje unice pentru femei, cu recuperare mai rapida raportata si dureri post-operatorii reduse, permitand pacientelor sa isi reia rutina zilnica mai repede. Portofoliul extins include forme si suprafete si texturi suplimentare.

 

Concepute pentru a crea sani frumosi, cu aspect natural in timp, implanturile B-Lite reduc impactul nedorit pe termen lung al greutatii implantului si al presiunii asupra tesutului mamar. Acest lucru reduce impactul gravitatiei pe masura ce sanii imbatranesc, reduc fortele dinamice asupra tesuturilor mamare, rezultand o mai mica intindere de la miscare si, prin urmare, asigurand un confort zilnic mai mare. Implanturile mamare B-Lite sunt cele mai usoare si mai bune implanturi mamare din lume.

Asezarea implanturilor mamare (care sunt cele mai bune implanturi mamare?)

Implanturile mamare pot fi plasate in functie de corpul si de preferintele tale. Cei doi termeni de amplasare de implant mamar pe care ii vei auzi cel mai mult cand vine vorba despre plasarea implanturilor, sunt submusculari si subglandulari.

 

Plasarea submusculara: Pentru plasarea submusculara, implanturile sunt plasate sub muschii pectorali majori. Plasarea submusculara, uneori numita plasare subpectorala, produce adesea un rezultat mai natural. Acest lucru este valabil mai ales pentru femeile care sunt slabe si care nu au o multime de tesut mamar existent.

 

Plasarea subglandulara: Aici implanturile sunt plasate intre glanda mamara si muschii toracelui. Aceasta metoda de plasare poate fi o optiune buna pentru femeile care au deja tesut mamar existent pentru a ajuta la ascunderea aspectului implanturilor. De asemenea, ar putea avea mai mult sens pentru femeile care practica sport sau participa la alte activitati care implica o utilizare intensa a muschilor toracici. Femeile sportive care au implanturi mamare pot avea de asemenea, timpul de recuperare mai rapid cu acest tip de amplasare a implantului.

 

Daca iti doresti sa faci o operatie de marire a sanilor si te intereseaza sa afli care sunt cele mai bune implanturi mamare, contacteaza-ne si iti vom oferi toate detaliile. Consultul se poate programa chiar acum si vei primi de la Dr. Levy, raspuns la toate intrebarile.

Citeste detalii despre alte operatii estetice