TIPURI DE IMPLANTURI MAMARE

Tipuri de implanturi mamare: caracteristicile, avantajele si dezavantajele acestora

Cand o femeie decide sa fie supusa unei interventii precum o marire a sanilor, ea se confrunta cu o decizie importanta. “Ce tip de implant mamar ar trebui sa aleg?” “Care este cea mai potrivita marime?” “Cum va arata?” Dupa cum stiti, exista diferite tipuri de implanturi mamare, ceea ce inseamna ca trebuie sa va decideti care dintre ele va fi cel mai convenabil pentru dumneavoastra. Nu toate sunt la fel, iar Dr. Levy va va sfatui cel mai bine.

 

Tipuri de implanturi mamare. B-LITE sunt cele mai usoare implanturi mamare din lume

Este esential sa aveti informatii de baza, dar complete despre tipurile de implanturi mamare care exista.

 

Ce tipuri de implanturi mamare exista?

Pentru a va spune ce tipuri de implanturi mamare exista, le vom clasifica in patru grupe in functie de anumite caracteristici. Primul este clasificat in functie de tipul de umplutura sau continut; al doilea in functie de coeziunea gelului de silicon; al treilea dupa forma sa  iar al patrulea in functie de acoperirea sa. Am putea enumera un al cincilea grup in functie de marca. Vom comenta putin despre acest ultim subiect.

 

Implanturi in functie de tipul lor de umplere

Implanturi de silicon

Sunt unul dintre cele mai utilizate tipuri de implanturi mamare in prezent si, de asemenea, cele mai recomandate.

Unul dintre principalele motive pentru recomandarea lor este ca, in cazul unei rupturi a invelisului, este foarte dificil sa se verse umplutura. In caz de ruptura, nu se va observa o scadere a volumului sanilor, de aceea este recomandat sa faceti un RMN in mod regulat pentru a ajuta la detectarea rupturilor.

 

In plus, gelul ofera un aspect mult mai natural, atat la nivelul ochiului, cat si la atingere, deoarece acest tip de implanturi au o textura moale asemanatoare tesutului mamar natural.

 

Implant de san cu ser seric

Acest tip de proteza este realizata cu solutie salina fiziologica, este un ser compus din apa si sare care este folosit ca umplutura in proteza mamara. In cazul ruperii acestui tip de implant, acest material este reabsorbit in mod natural.

 

La fel ca si protezele cu silicon, implanturile saline au, de asemenea, o textura similara cu tesutul natural, dar prezinta un dezavantaj care este posibilitatea ca acestea sa se dezumfle. Sunt ceva mai dure decat siliconul si uneori provoaca modificari de temperatura.

 

Gelurile utilizate astazi sunt mai coezive, astfel incat, in caz de rupere, nu se varsa in san.

Implanturi conform coeziunii gelului

Implanturi de san cu silicon ultra coeziv

Cu cat implantul este mai coeziv, va fi mai greu si mai putin probabil sa se deformeze sau sa scurga daca se sparge. Reprezinta un plus pentru siguranta lor in caz de spargere.

 

Ce avantaje au?

Gama larga de forme de implant de gel permite practic tuturor femeilor sa gaseasca o forma ideala pentru ele. Este unul dintre marile progrese in implantologia mamara.

 

Implanturi dupa forma lor

Implanturi mamare rotunde

Implanturile mamare rotunde sunt cele mai frecvente, deoarece sunt primele realizate. Exista diferite tipuri de profile in functie de inaltimea lor. Cu cat inaltimea lor este mai mare, cu atat diametrul implantului este mai mic, dar sunt mai usor de inserat.

 

Exista dezavantaje?

Putem spune ca trebuie sa tineti cont de naturaletea pe care o doriti.

 

Implanturi mamare anatomice

Implanturile mamare anatomice sunt ovale, in forma de lacrima. Isi variaza forma in toate cele trei dimensiuni, atat in ​​lungime, cat si in latime, pentru a se adapta anatomiei fiecarei femei.

 

Implanturile B-LITE

Sunt cele mai usoare implanturi mamare din lume si sunt recomandate de care Dr. Levy.

 

Implanturi mamare cu plata in rate

Va punem la dispozitie varianta de a plati operatia de implanturi mamare, in rate, de la 6 luni la 5 ani. Va asteptam cu drag, la consult.