Rejuvenare faciala

Cauti o Clinica de rejuvenare faciala?

In ultimii ani, procedurile cosmetice anti-aging si de rejuvenare faciala, atat pentru femei cat si pentru barbati, au castigat tot mai multa popularitate. In timp ce multe persoane incep cu tratamente mai putin invazive, cum ar fi injectii si corectii dermice, la un moment dat, alte persoane iau in considerare o interventie chirurgicala de rejuvenare faciala, pentru rezultate mai durabile si mai complexe.

 

O rejuvenare faciala chirurgiala, este o procedura pentru ridicarea si strangerea pielii care si-a pierdut elasticitatea si ferminitatea de pe fata si gat. Aceasta procedura se efectueaza in sala de operatie si dureaza aprox 3-5 ore, in functie de complexitate.

 

In timpul procedurii, chirurgul fac mici incizii in jurul lobilor urechii pentru a ajuta la ascunderea oricarei cicatrici chirurgicale, care este oricum de dimensiuni mici. Se ridica si se trage inapoi pielea fetei si gatului si a tesutului conjunctiv, indepartand excesul de piele inainte de a inchide inciziile.

 

Rejuvenarea faciala chirurgicala, rezolva probleme ca:

  • pielea lasata care apare pe linia maxilarului;
  • pielea fara ferminitate a gatului;
  • barbia dubla;
  • adanciturile din jurul buzelor si a zonei nazogeniene;

 

Comparativ cu injectiile care dureaza de la opt luni la doi ani, rejuvenarea faciala chirurgicala, dureaza de obicei toata viata.

rejuvenare faciala

Cat dureaza recuperarea pentru rejuvenarea faciala chirurgicala

Oamenii au de obicei o conceptie gresita cand vine vorba de timpul de recuperare dupa o operatie de rejuvenare faicala. In general, majoritatea cred ca recuperarea va fi mai grea decat este de fapt. Se asteapta ca recuperarea sa dureze sase saptamani, cand in realitate dureaza doar 10-14 zile pentru majoritatea oamenilor.

 

In timpul recuperarii, pacientii se pot astepta la umflaturi si usoare vanatai, in timp ce inciziile se vindeca. Chirurgul iti va oferi instructiuni detaliate de ingrijire postchirurgicala si recomandari pentru ameliorarea durerii pentru, a accelera vindecarea.

Care sunt beneficiile unei operatii de rejuvenare faciala?

Nu este surprinzator faptul ca principalele beneficii ale unei astfel de proceduri, sunt un chip mai tanar, mai odihnit si mai atractiv. Oamenii vor ca ceea ce simt in interior sa se reflecte in oglinda. De asemenea, vor sa stie ca oamenii din jurul lor gandesc pozitiv despre ei.

Care sunt riscurile si dezavantajele?

Ca si in cazul oricarei proceduri chirurgicale, exista riscuri pe care pacientii ar trebui sa le ia in considerare inainte de a lua decizia de a merge in sala de operatie. Unele persoane au, un risc crescut de sangerare in timpul interventiei chirurgicale. Acesti pacienti sunt cei car sunt fumatori si persoane care iau medicamente anti-coagulare.

 

La clinica noastra, peratia de rejuvenare faciala, se face sub anestezie locala!

Oamenii isi vor da seama ca am avut o astfel de interventie?

Unii oameni isi fac griji ca fetele lor vor parea intinse, nenaturale si ca altfel va fi evident ca au fost operati. Acest lucru nu ar trebui sa iti dea emotii, decat in cazul in care nu ai ales chirurgul potrivit. La clinica Dr. Levy vei beneficia de servicii impecabile. Rezultatul va avea un aspect natural si nimeni nu-si va putea da seama ca s-a efectuat o astfel de interventie de rejuvenare faciala.

 

In pagina de Galerie inainte si dupa, poti vedea fotografii ale pacientilor care s-au operat pana acum la clinica noastra, astfel incat sa-ti faci o idee despre calitatea procedurilor.

 

Nu ezita sa ne contactezi, daca ai intrebari sau nelamuriri!

Alte proceduri de infrumusetare