Marire fese cu Acid Hialuronic

Cauti o modalitate sigura, pentru a-ti imbunatati forma sau dimensiunea feselor? Inainte de a apela la operatii estetice complexe, precum Liposuctia si Lipofillingul, ai putea sa iei in considerare si marirea feselor cu Acid Hialuronic.

 

Aici, la Clinica Dr. Levy, oferim mai multe planuri diferite de tratament injectabil, pentru a imbunatati textura si volumul pielii in fese. Acestea sunt optiuni minim invazive, rapide si eficiente, fara a fi nevoie de anestezie generala sau de o perioada lunga de recuperare.

 

Daca iti faci griji despre cum ar arata fesele dupa injectarea cu Acid Hialuronic, poti sa stai linistita! Inainte de a face procedura, este necesara o consultatie, pentru a determina cel mai bun plan de tratament, pentru nevoile tale individuale.

 

Doctor Levy, te va sfatui cu privire la cantitatea de substanta pe care este cel mai potrivit sa o injectezi, de la 50mL la 200 de mL sau mai mult, in functie de proportiile corpului tau. La consultatie, ti se vor explica optiunile de pret pentru Marirea Feselor cu Acid Hialuronic si vei primi raspunsuri, la orice intrebari pe care le poti avea.

marire fese cu acid hialuronic

De ce sa alegi Acidul Hialuronic, ca optiune pentru marirea feselor

Acidul Hialuronic este o substanta care se gaseste in mod natural in organism. Aceasta retine apa si mentine pielea hidratata, ii ofera volum si totodata, ajuta la rehidratarea si fermitatea zonei tratate. Este folosit ca material pentru marirea feselor, pentru a adauga volumul care a fost pierdut.

 

Ce este de fapt marirea feselor cu Acid Hialuronic?

O solutie non-invaziva pentru un posterior mai ferm si atractiv. Marirea feselor cu Acid hialuronic, implica injectarea in fese a unui gel de Acid Hialuronic special pentru corp, creat pentru a adauga volum si forma. Acidul hialuronic este o substanta naturala care se gaseste in organism, cunoscuta pentru capacitatea sa de a hidrata si de a adauga volum pielii.

Beneficiile maririi feselor cu Acid hialuronic

Rezultate imediate: vei observa o imbunatatire imediata a formei si volumului feselor.

Procedura non-invaziva: Fara incizii, fara cicatrici si fara perioada de recuperare lunga, asociata cu interventiile chirurgicale.

Siguranta si confort: Procedura este minim invaziva, cu riscuri reduse si disconfort minim.

Aspect natural: Acidul hialuronic se integreaza armonios in tesuturile existente, oferind un aspect natural si uniform.

Intrebari frecvente despre marirea feselor cu Acid Hialuronic

Este o procedura dureroasa?

Procedura de marire a feselor cu acid hialuronic nu este foarte dureroasa, datorita anesteziei locale aplicate inainte de injectare. Pacientele pot simti un usor disconfort, dar acesta este de obicei bine tolerat.

 

Cat dureaza efectele maririi feselor cu acid hialuronic?

Rezultatele mariri feselor cu acid hialuronic pot dura intre 12 si 18 luni, in functie de metabolismul fiecarui pacient si de stilul de viata. Pentru mentinerea rezultatelor, sunt recomandate tratamente de intretinere.

 

Exista riscuri asociate cu procedura?

Ca orice procedura medicala, marirea feselor cu acid hialuronic prezinta unele riscuri minore, cum ar fi umflaturi, vanatai sau infectii. Acestea sunt rare si, in majoritatea cazurilor, temporare. Echipa noastra te va informa despre toate posibilele riscuri inainte de procedura.

Citeste detalii despre alte operatii estetice