Liposuctie picioare

liposuctie cu ultrasunete picioare (vibrolipoaspiratie)

Cand se face liposuctia picioarelor?

Cand ne gandim la liposuctie, ne gandim adesea la liposuctia abdomenului. Cu toate acestea, exista si alte zone ale corpului uman care ar putea beneficia de o procedura de liposuctie, inclusiv coapsele interioare sau cele exterioare.

Te lupti cu excesul de grasime in zona picioarelor (coapse, genunchi, gambe)?

Afla de ce grasimea picioarelor poate fi deosebit de rezistenta si cum te poate ajuta liposuctia picioarelor. Cantitatea de grasime localizata din picioare poate fi determinata de conditia fizica a persoanei. Acumularea de grasime in picioare, in zona coapselor, genunchilor sau a gambelor, poate fi cauzata si de o predispozitie genetica precum si de supraponderabilitate. O alta problema cu grasimea picioarelor este faptul ca grasimea este in principal superficiala.

 

Picioarele nu au compartimente adanci unde pot fi depozitate excesele de grasime, ceea ce face ca grasimea sa iesa la suprafata destul de repede. Dieta si exercitiile fizice pot ajuta cu siguranta la reducerea cantitatii de grasime de pe picioare, insa depinde de tipul de corp.

liposuctie picioare

Pacientilor care deja au o predispozitie pentru grasimea picioarelor, le va fi mult mai greu sa elimine excesul de grasime prin exercitii fizice si dieta. Liposuctia picioarelor poate oferi solutia pentru grasimea persistenta a picioarelor. Anumite zone sunt mai predispuse la acumularea de grasime decat celelalte. Coapsele interioare si cele exterioare sunt deosebit de predispuse si deseori extrem de rezistente la pierderea in greutate si exercitii fizice. Prin urmare, multi pacienti solicita o interventie chirurgicala de liposuctie, pentru a elimina depunerile de grasime din zona picioarelor (coapse, genunchi, gambe).

Ce tip de procedura de liposuctie este utilizata pentru grasimea picioarelor?

Cea mai frecventa tehnica utilizata pentru liposuctia picioarelor este VASER PRO pentru conturarea picioarelor. Picioarele pot fi o zona foarte delicata, asa ca aceasta tehnologie, este mult mai benefica decat tehnicile traditionale de liposuctie.

 

Chirurgul poate face operatia de liposuctie la picioare circumferential, ceea ce inseamna ca poate trata piciorul cu o rotatie completa de 360 de grade. Majoritatea pacientilor care vin la clinica pentru liposuctia picioarelor, coapselor, genunchilor sau gambelor, vor fi tratati cu cea mai noua tehnologie, deoarece este mai putin invaziva decat alte moduri de a face liposuctia.

 

VASER PRO este o tehnica care poate face diferenta dintre grasimile si tesuturile importante, ceea ce insemna ca exista o sansa considerabil mai mica de a obtine traume dupa procedura de liposuctie a picioarelor.

Ce este liposuctia piciorului inferior (liposuctia gambelor)?

Liposuctia piciorului inferior, este o procedura de liposuctie efectuata sub zona genunchilor. Procedura poate fi executata pe unul sau pe ambele picioare. Aceasta are acelasi obiectiv ca si liposuctia generala a picioarelor (coapselor) eliminand mai precis grasimile persistente din zonele vitale.

Pot fi un candidat bun pentru liposuctie picioare?

Pacientii care depoziteaza o cantitate considerabila de grasime pe coapse si au incercat sa elimine grasimea cu dieta si exercitii fizice fara mare succes sunt candidati buni pentru procedura de liposuctie a picioarelor. Multi pacienti care cauta indepartarea chirugicala a grasimii au incercat adesea sa scape de grasime mai intai cu dieta si exercitii fizice, dar au constatat ca grasimea era prea persistenta.

 

Liposuctia picioarelor iti poate imbunatati stima de sine si iti va permite sa porti hainele pe care le-ai dorit intotdeauna, cu mai multa incredere. Liposuctia picioarelor poate fi, de asemenea, o procedura buna pentru pacientii care au fost la sala, pentru a obtine picioare tonifiate, dar au avut putin succes in acest sens. Unele grasimi pot fi chiar greu de indepartat fara liposuctie, chiar si cu o dieta buna si exercitii fizice regulate.

 

Liposuctia picioarelor este, prin urmare, o optiune buna pentru pacientii in stare fizica buna, dar cu o problema mai mare a grasimii picioarelor.

Cum se face liposuctia picioarelor?

Liposuctia picioarelor, poate fi facuta la nivel de coapse exterioare, interioare, anterioare si posterioare. In timpul operatiei, chirurgul va utiliza o tehnologie speciala cu ultrasunete, menita sa descompuna celulele adipoase persistente din stratul subcutanat al pielii. Odata ce grasimea a fost descompusa, chirurgul o poate scoate din picior sub forma lichida, prin Power Assisted Liposuction. Pentru a indeparta grasimea din picior, chirurgul trebuie sa introduca o canula, in zona care contine grasimea localizata.

 

Canula folosita pentru liposuctia picioarelor, este un instrument avansat, care permite chirurgului sa indeparteze grasimea din zona picioarelor, cu o cantitate minima de afectare a tesuturilor. Odata ce canula este introdusa in zona de operatie, aceasta va emite impulsuri de energie care vizeaza in mod specific celulele adipoase.

 

Descompunerea celulelor adipoase, le va separa in mod eficient de tesuturile importante, cum ar fi nervii si vasele de sange. Odata ce grasimea s-a descompus complet, chirurgul o va indeparta prin lipoaspiratie usoara numita Power Assisted Liposuction.

Care sunt avantajele liposuctiei la picioare?

O cantitate tot mai mare de pacienti opteaza acum pentru proceduri de liposuctie a picioarelor. Cu aceasta metoda, grasimea este indepartata din coapsa exterioara, partea din fata a coapsei si coapsa mediala si genunchii interiori. Liposuctia este o procedura de chirurgie cosmetica foarte benefica si este utilizata si in alte parti ale corpului: abdomen, gusa, spate, solduri, fese, pulpa piciorului etc.

 

De asemenea permite chirurgului sa abordeze grasimea corporala in zone foarte mici, ducand la un tratament mai precis cu rezultate mai bune. In plus fata de a oferi pacientilor rezultate excelente, liposuctia reduce si timpul de repaos dupa procedura. Poate provoca mai putine vanatai decat liposuctia traditionala si pacientii vor experimenta un usor disconfort doar cateva zile dupa ce interventia a avut loc.

La ce ar trebui sa ne asteptam in ceea ce priveste recuperare dupa liposuctia picioarelor?

Dupa liposuctia picioarelor, pot aparea unele usoare vanatai, care de obicei dureaza cateva saptamani de la procedura. Majoritatea pacientilor trebuie sa poarte o imbracaminte speciala de compresie, pentru a reduce unele vanatai si umflaturi provenite din procedura, dar si pentru a ajuta zona sa se conformeze noii sale forme dupa procedura de scoatere a grasimii.

 

Majoritatea pacientilor pot parasi clinica, la 1 zi dupa operatia de liposuctie a picioarelor. Cu toate acestea, inainte de a putea pleca, veti fi evaluat de chirurg. Vei obtine de asemenea o multime de informatii cu privire la ingrijirea ulterioara inainte si dupa procedura, astfel incat vei fi pe deplin constient la ce sa te astepti dupa ce ai facut procedura.

 

Cei mai multi pacienti experimenteaza doar o forma usoara de durere, care poate fi tratata eficient cu analgezice fara prescriptie medicala.

Raman cicatrici dupa Liposuctia picioarelor?

Deoarece sunt necesare incizii foarte mici pentru a efectua o liposuctie a picioarelor, pacientii ar trebui sa se astepte la semne mici de cicatrici dupa tratament. Cu toate acestea, chirurgul isi propune sa mentina cicatricile la un nivel minim dupa o procedura, facand astfel incizii in locuri putin vizibile.

 

Pentru orice intrebare cu privire la liposuctia picioarelor, iti stam la dispozitie!

Alte operatii estetice