Operatie subtiere gambe

operatie subtiere gambe Bucuresti – Timisoara

Despre operatia de subtiere gambe

Gambele mari si bine formate pot aparea frumoase in ochii celorlalti, dar pot fi considerate si prea voluminoase. Pentru persoanele care vor sa aiba picioare subtiri, printr-o operatie de subtiere a gambei, exista o serie de interventii diferite de conturare, pe care chirurgii plasticieni le folosesc pentru a reduce gambele voluminoase.

 

De la metode non-chirurgicale, cum ar fi injectiile cu anumite substante, la liposuctia gambei si proceduri mai invazive care implica indepartarea muschilor, gambele groase pot fi corectate.

 

Marimea gambei unei persoane poate avea un impact psihologic considerabil asupra vietii de zi cu zi, de la alegerile de imbracaminte la aspectul perceput si increderea in sine. In timp ce unii culturisti se straduiesc sa-si construiasca muschii picioarelor inferioare cu diverse tehnici de ridicare a greutatilor pentru a creste definitia muschilor gambei, alte persoane vor sa aiba gambe mai subtiri, mai fine si mai feminine. Ca rezultat, exista o varietate de mijloace invazive si neinvazive de subtiere a gambei.

 

Operatie subtiere gambe Bucuresti & Timisora

Vrei sa faci operatia de subtiere a gambelor? Procedura poate fi efectuata cu ajutorul Liposuctiei, la Clinica Dr. Levy din Bucuresti sau din Timisoara. Daca vrei sa afli detalii despre preturi, acceseaza Lista Preturi. Daca doresti sa vezi poze inainte & dupa, acceseaza pagina: Galerie operatii estetice.

operatie subtiere liposuctie gambe

Cine poate face operatia de subtiere a gambei?

Persoanele ideale pentru a face operatia de subtiere a gambelor, sunt persoane in general sanatoase, care doresc gambe mai simetrice sau mai subtiri. Pacientii care solicita interventia chirurgicala de rezectie musculara, includ persoanele care nu sunt multumite de conturul picioarelor inferioare, in special picioare congenitale voluminoase sau cele care sufera de hipertrofie severa a gambei.

 

Liposuctia gambelor, este adesea cea mai eficienta, pe portiunile superioare ale picioarelor, cum ar fi zona coapselor interne sau externe. Liposuctia nu este la fel de eficienta atunci cand se efectueaza pe portiuni inferioare ale piciorului, iar efectele sale de slabire depind de factori precum lungimea piciorului si elasticitatea pielii. Cu toate acestea, pacientii ideali pentru subtierea gambei, ii includ pe cei cu exces de grasime in zona gambelor.

Cum se face ingrijirea inaintea si dupa operatia de subtiere a gambelor?

Inainte de a face o procedura de subtiere a gambei, este important ca pacientii sa inteleaga toate riscurile unei operatii estetice. De la echipa noastra, vei primi o indrumare exacta, pentru a sti cum sa te pregatesti inainte si dupa interventie. Este important sa respecti toate indrumarile primite, deoarece, scopul tau, este sa te vindeci cat mai rapid si in siguranta!

Argumente pro si contra pentru operatia de subtiere a gambelor

Operatia de subtiere a gambei, poate oferi pacientilor, un sentiment sporit de bunastare si o stima de sine sporita, in special pentru pacientii care au evitat sa poarte pantaloni scurti, fuste, jambiere si tocuri inalte toata viata, datorita dimensiunii gambelor. Operatia de subtiere a gambelor, iti poate oferi ca rezultat, gambe mai subtiri, pe care unele persoane si le-au dorit intotdeauna.

 

In timp ce operatia de subtiere a gambelor poate fi foarte reusita, cu un efect redus asupra capacitatii mobile pe termen lung si a reducerii circumferintei gambei, pot fi observate complicatii minore, cum ar fi: neregularitatea suprafetei gambei si hematom localizat. Alte complicatii grave pot include edem muscular si necroza. Din acest motiv este foarte important ca o astfel de operatie estetica la nivelul gambelor (subtiere a gambelor) sa fie efectuata de un chirurg plastician cu experienta, cum este Dr. Levy.

Operatiile estetice de subtiere a gleznelor, cresc in popularitate, in special in randul femeilor care doresc sa imite aspectul vedetelor cu glezne lungi si subtiri. Unele femei cu glezne scurte si groase, vor sa aiba picioare subtiri, tinand cont in special de modul in care tocurile inalte subliniaza dimensiunea gambei.

 

Liposuctia gambei prin liposuctie cu ultrasunete

Liposuctia gambelor cu VASER PRO, poate ajuta pacientii care sufera de gambe supradimensionate, ca urmare a excesului de grasime. Liposuctia in zona gambei, ajuta la reducerea grasimilor si la strangerea pielii. Aceasta procedura trateaza doar excesul de grasime si este cea mai eficienta la definirea contururilor gambelor din jurul genunchilor si a gleznelor. Daca pacientul este ingrijorat de gambe mari din cauza tesutului muscular hipertrofiat, vor fi necesare proceduri suplimentare.

Cat dureaza recuperarea dupa operatia de subtiere a gambelor?

Perioadele de recuperare pentru operatia de subtiere a gambei, variaza in functie de tipul interventiei. Probabil va exista durere si o schimbare a modului de mers pe jos timp de doua saptamani dupa operatie, deoarece tratamentul afecteaza in general muschii si nervii picioarelor inferioare. Incapacitatea de a efectua miscari musculare intense, pana cand zona se vindeca, poate fi experimentata in timpul recuperarii dupa operatia de subtiere a gambei.

 

Daca procedura folosita pentru subtierea gambelor este liposuctia, va fi necesara o perioada de recuperare de aproximativ o saptamana. In urma unui consult la clinica noastra, vom stabili cu exactitate tipul de procedura pe care trebuie sa o efectezi pentru subtierea gambelor si vom stabili daca gambele supradimensionate sunt rezultatul excesului de grasime, al muschilor mari sau al unei combinatii a ambelor. Apoi ti se va oferi un plan de tratament personalizat.

Operatie subtiere gambe Bucuresti | Operatie subtiere gambe Timisoara | Costuri operatie subtiere gambe | Recomandari operatie subtiere gambe

Citeste detalii despre alte operatii estetice