Lipoaspiratie Vibrasat

vibrolipoaspiratie Bucuresti Timisoara

Lipoaspiratie cu tehnologie Vibrasat Pro

Vibrasat® Pro este un nou dispozitiv de lipoaspiratie asistata electronic (vibrolipoaspiratie), ce a fost numit ca fiind unul dintre cele mai bune dispozitive de lipoaspiratie, din industria chirurgiei plastice. Totodata pacientii isi doresc un corp simetric, iar operatia sa fie efectuata fara durere si riscuri. Prin intermediul unor vibratii rapide asistate electronic, tehnologia Vibrasat ajuta chirurgul sa faca lipoaspiratia mai usor, mai rapid si astfel se reduce trauma la tesutul inconjurator al pacientului.

 

Despre procedura de Lipoaspiratie

Lipoaspiratia este a doua cea mai populara operatie estetica, cu o crestere in cererea pacientilor nostri, de la an la an. Zonele in care se efectueaza lipoaspiratia si lipofillingul evolueaza, de asemenea, pentru a include fata si gatul marirea sanilor si feselor. Lipoaspiratia asistata cu putere electronica, este una dintre metodele chirurgicale de lipoaspiratie premium, pentru indepartarea grasimilor subcutanate. O canula vibranta speciala, misca celulele adipoase, permitand chirurgului sa extraga rapid volume mici si mari de grasime, cu efort minim. Drept urmare, chirurgul exercita mai putina forta, permitandu-i astfel sa fie mai precis si sa produca mai putine traume la tesutul inconjurator. Astfel se poate utiliza grasimea proprie, ca umplutura pentru solduri, fese, sani si fata, pentru a reduce riscurile de reactii alergice si complicatii.

lipoaspiratie bucuresti timisoara romania

Cea mai buna metoda de Lipoaspiratie

S-a efectuat un studiu de caz asupra mai multor metode de lipoaspiratie si conservare a grasimii recoltate. In timpul studiului, s-a utilizat o metoda speciala, pentru a evalua si compara trauma de liposuctie asistata cu laser, asistata cu putere electronica, asistata cu ultrasunete si puterea de liposuctie asistata de apa, pe suprafata pielii si a elementelor care sunt considerate esentiale pentru vindecarea si retragerea pielii.

 

S-a constatat ca „vor fi traumatisme reduse cu [liposuctie asistata de putere electronica] ce pot rezulta din faptul ca se foloseste o canula care vibreaza si se misca prin tesut, spre deosebire de daunele mecanice neplacute care apar cu alte proceduri”.

 

Vibratia de inalta frecventa a Vibrasat, permite o intrerupere relativ sigura a grasimii, permitand in acelasi timp chirurgului sa lucreze rapid. Traumatisme reduse inseamna rezultate estetice de calitate superioara, cu timp de recuperare mai mic decat metodele comparabile de liposuctie.

Ce ar trebui sa mai stii despre lipoaspiratie?

Primul pas este sa vii la o consultatie. Vorbeste despre obiectivele tale, despre riscuri si beneficii si preturi. Va fi nevoie sa ii spui chirurgului tau, orice alergie pe care o ai si orice medicamente pe care le iei, inclusiv medicamente fara prescriptie medicala si suplimente pe baza de plante. Probabil iti va recomanda sa incetezi sa iei anumite medicamente cu cateva saptamani inainte de operatie.

Lipoaspiratie Bucuresti & Timisoara

Daca doresti sa faci operatia de Lipoaspiratie, te asteptam la Clinica din Bucuresti sau din Timisoara. Pretul interventiei de Lipoaspiratie, il poti gasi in pagina Preturi operatii estetice.

Citeste detalii despre alte operatii estetice