Lifting endoscopic sprancene

Operatie Lifting endoscopic sprancene Bucuresti Timisoara

Ce inseamna liftingul endoscopic?

Liftingul endoscopic al sprancenelor, este o operatie estetica, care are scopul de a corecta pierderea elasticitatii tesuturilor moi, in treimea superioara a fetei. Excesul de piele lasata in jurul fruntii care provoaca ptoza sprancenelor si incretirea fruntii este indepartata prin repozitionarea muschiului si tesutului subiacent. Creaza un aspect mai fresh, mai tineresc, la nivelul fetei. O ridicare a sprancenelor este de obicei efectuata de un chirurg plastician cu experienta, asa cum este Dr. Levy.

 

Endoscopia este insertia printr-o incizie chirurgicala a unui tub flexibil, cu o camera luminata si instrumente chirurgicale.

 

Endoscopul este acum utilizat intr-o varietate de proceduri chirurgicale reconstructive si cosmetice. Operatia endoscopica de ridicare a sprancenelor a obtinut acceptarea la scara larga, este minim invaziva si se vindeca mai repede decat operatia traditionala de ridicarea a sprancenelor.

De ce este la moda Liftingul endoscopic al sprancenelor?

Estetic, fata este impartita in trei pati egale, dintre care fruntea (de la varful sprancenei pana la linia parului anterior) ocupa treimea superioara. La barbati aceasta zona are o medie de 7cm, iar la femei de 5cm. Spranceana masculina este mai putin arcuita decat cea feminina. Odata cu imbatranirea acesti parametri se pot schimba. O distanta mai mica, indica caderea sprancenelor, adica ptoza.

 

Pierderea elasticitatii pielii la nivelul fruntii, din cauza geneticii, daunelor provocate de soare si gravitatia, cauzeaza caderea sprancenelor, cu pleoapa superioara rezultata cazuta si nemultumirea fata de aspect. Imbatranirea determina epuizarea grasimii subcutanate. Acest lucru duce la incretirea fruntii, a carei directii depinde de muschiul subiacent.

lifting endoscopic sprancene

Cand alegem sa facem o operatie de lifting endoscopic la sprancene?

Alegem sa facem operatia de Lifting endoscopic, atunci cand avem un aspect imbatranit, iar pacientii se pot ingrijora ca au un aspect obosit, ingrijorat sau suparat, facandu-i sa para mai in varsta decat trebuie. Sprancene cazute: pacientii pot simti o greutate inconfortabila de tesut pe ochi. De asemenea, poti alege sa faci o astfel de operatie, si datorita ridurilor de pe frunte sau pentru imbunatatirea simetriei sprancenelor, schimbarea formei sprancenelor.

Cat dureaza recuperarea dupa Liftingul endoscopic al sprancenelor?

Durerea postoperatorie dupa o interventie de lifting endoscopic poate fi gestionata cu analgezice. Antibioticele pot fi si ele necesare. Pacientii sunt sfatuiti sa se odihneasca cu capul ridicat timp de 2 saptamani. Ei sunt de obicei externati in aceeasi zi a operatiei. In functie de tipul de sutura utilizat, chirurgul va stabili o la cateva zile postoperator.

 

Pot aparea vanati si umflaturi temporare in jurul fruntii si ochilor. Vindecarea ranilor dureaza aproximativ 2 saptamani. Cicatricile, in general se vindeca bine si abia daca vor fi vizibile. In primele cateva saptamani dupa operatie, sprancenele pot parea excesiv de ridicate, dar acest lucru se va rezolva cu timpul. Rezultatele finale ale liftingului endoscopic, pot aparea in 4 pana la 6 luni. Pacientii se pot intoarce la serviciu, isi pot relua toate activitatile zilnice, inclusiv sport si exercitii fizice dupa 10-14 zile.

Care sunt complicatiile care pot aparea in urma unui lifitng endoscopic al sprancenelor?

Complicatiile operatiei de lifting endoscopic sunt rare. Ele pot include: hematom (colectarea de sange), serom (colectarea de lichide), pozitionarea gresita sau schimbarea formei sprancenelor, nereguli ale conturului fruntii, amorteala in jurul locului chirurgical, paralizie temporara a muschiului fruntii.

 

Daca vrei sa faci o operatie de lifting endoscopic al sprancenelor si fruntii, mai multe detalii iti putem oferi telefonic sau pe WhatsApp.

Citeste detalii despre alte operatii estetice