fbpx

LIFTING ENDOSCOPIC FRUNTE

Operatie lifting endoscopic frunte Bucuresti Timisoara

  • Ce presupune aceasta procedura?

Atunci cand se considera blefaroplastia ca o procedura primara, un chirurg trebuie sa tina cont de relatiile importante dintre frunte, sprancene si pleoapele superioare. De multe ori pacientii sunt indrumati pentru blefaroplastia pleoapelor superioare, cand de fapt adevaratul “vinovat” este spranceana. Acest lucru poate fi corectat cu o interventie chirurgicala de frunte sau in combinatie cu o interventie chirurgicala a pleoapelor. Ridicarea endoscopica a fruntii poate asigura ridicarea sprancenelor. Scopul nu este doar de a ridica sprancenele, ci si de a scadea ridurile fruntii (ridurile sau pliurile pielii) si de a ridica si scade suprafata pielii de la spranceana.

 

  • Evaluarea pacientului de catre medic.

Ptoza fruntii trebuie suspectata la orice pacient care are pielea pleoapei superioare redundanta, chiar daca spranceana pare a fi intr-o pozitie normala. Pacientii isi ridica adesea sprancenele manual atunci cand doresc o interventie chirurgicala a pleoapelor. Acesta este un indiciu pentru chirurg pentru a evalua pacientul pentru interventia chirurgicala a fruntii in plus fata de cea a sprancenelor. In timpul examinarii, pacientului i se va oferi o oglinda portabila. Oglinda permite pacientilor sa-si descrie obiectivele. De asemenea, acesta va oferi chirurgului posibilitatea de a indica pozitia corecta a sprancenelor si posibila contributie a pielii pleoapelor si a blefaroptozei, precum si de a contura asteptarile chirurgicale realiste.

 

Natura permanenta si pozitia frecventa neanatomica a tatuajelor pentru sprancene prezinta provocari unice si ar trebui discutate in prealabil.

 

  • Care sunt consideratiile chirurgicale?

Pozitia sprancenei si in consecinta, ptoza sprancenelor este afectata de muschii ascensorului si depresorului, genetica, gravitatie si expresia naturala a pacientului. Desi fiecare spranceana are propria forma, pozitie si contur, spranceana feminina ar trebui sa se afle aproximativ la nivelul superior marginii orbitale.

 

Fruntea ar trebui sa aiba o forma arcuita, cu coada pozitionata mai sus decat aspectul medial. Varful arcului ar trebui sa fie de doua treimi din distanta sprancenelor fata de aspectul medial. In contrast, spranceana masculina ar trebui sa se afle la nivelul marginii orbitale superioare cu o configuratie mai orizontala, mai plata.

 

Planificarea este importanta pentru a evita deteriorarea ramurii frontale a nervului facial, a nervilor supraorbitali si a nervilor supratrohleari, deoarece leziunile pot duce la paralizie si hipoestezie.

 

  • Cat dureaza recuperarea?

Un pansament ferm este plasat in jurul fruntii pentru a reduce umflarea postoperatorie si este fixat timp de 24-48 de ore. Antibioticele si medicamentele analgezice antiinflamatoare pot fi furnizate de catre chirurg. Pacientii se pot intoarce de obicei la munca in 3 pana la 5 zile, iar capsele sunt indepartate in 7 pana la 10 zile.

 

Aceasta procedura este eficienta si de lunga durata si este asociata cu un timp de vindecare mai scurt si cu mai putine cicatrici decat metodele traditionale de ridicare a sprancenelor.

Pentru informatii suplimentare cu privire la Liftingul endoscopic al fruntii, va rugam sa ne contactati telefonic la numarul: 0753 200 409.

DETALII SUPLIMENTARE


• plata poate fi efectuata numerar, prin transfer bancar cu cardul sau in rate
• iti doresti o procedura estetica pe care nu o gasesti pe site-ul nostru? contacteaza-ne, ca sa afli daca exista posibilitatea de a face procedura in cadrul clinicilor noastre
• ne poti contacta NON-STOP pe WhatsApp sau pe Facebook Messenger
• consultatii online se fac NON-STOP
• ne poti contacta telefonic, zilnic, in intervalul orar: 08:00 – 20:00

CONSULTATII ONLINE

Iti vom raspunde rapid la orice intrebare, scrie-ne in formularul de mai jos, ce doresti sa afli despre operatiile estetice.

CONTACTEAZA-NE

Vrei sa vii la o consultatie la Dr. Levy Medical Center? Contacteaza-ne chiar acum, la una din locatiile cele mai apropiate de tine. Consultatia este 250 lei si vei primi de la inceput, toate informatiile necesare si un plan de tratament, daca vrei sa faci aceasta procedura la noi. Suntem alaturi de tine si iti vom oferi toate detaliile necesare. Poti avea incredere si poti conta in totalitate pe experienta specialistilor nostri. Pentru noi, cel mai important lucru este ca tu sa te simti in siguranta si sa intelegi faptul ca la noi vei beneficia de un tratament complex, dupa cele mai moderne tehnici si proceduri medicale.

Lifting endoscopic frunte Bucuresti | Lifting endoscopic frunte Timisoara | Preturi lifting endoscopic frunte | Detalii lifting endoscopic frunte

click pentru apel telefonic
WhatsApp Buna, sunt Dr. Levy. Cum pot sa te ajut?