Cat costa sa iti pui silicoane?

preturi silicoane Romania (Bucuresti & Timisoara)

Cat costa sa iti pui silicoane este intrebarea pe care si-o adreseaza la un moment dat, probabil toate femeile din Romania, fiindca a avea un corp perfect este visul oricarei femei. Implanturile mamare cu silicon sunt o dorinta chiar usor de indeplinit, operatia dureaza maxim 40 de minute iar rezultatul este superb! Peste 95% din femeile care isi pun implanturi mamare cu silicon dclara faptul ca daca ar fi stiut de la inceput ca operatia este atat de simpla, ar fi facut acest pas mult mai devreme.

 

Cat costa silicoanele in Romania?

La Clinica Dr. Levy din Bucuresti sau Timisoara (Romania), implanturile mamare (Augmentare mamara) cu silicoane costa: 4800 de euro (cu implanturi mamare B-Lite ultra usoare).

 

Ai inclusiv posibilitatea de a beneficia de implanturi mamare cu plata in rate, de la 6 luni la 5 ani.

 

Cea mai populara operatie: silicoanele

In fiecare an, multe femei recurg la operatia de marire a sanilor cu silicoane, iar motivele sunt diferite de la femeie la femeie. Cea mai solicitata interventie din lume, operatia de silicoane, a fost deja facuta de mii de femei din Romania. Unele femei apleaza la operatia de silicoane din motive pur estetice in timp ce altele au avut de suferit din cauza unor probleme de sanatate care au avut ca rezultat extirparea unuia sau chiar a ambilor sani.

 

Lipsa sanilor poate fi o mare problema pentru unele femei. Dorind sa fie mai feminine, vor apela apoi la marirea sanilor cu silicoane. Aceasta operatie le va face sa se simta mai bine cu ele insele fizic si psihic. Este o adevarata terapie pentru o persoana sa isi implineasca visul de a avea silicoane.

Augmentare mamara implanturi mamare silicoane Bucuresti Timisoara Romania

REZULTATE & POZE BEFORE // AFTER IMPLANT SILICOANE

implanturi mamare B-Lite


cum arata silicoanele b lite
implanturi mamare b lite
poze implanturi mamare bucuresti
poza cu rezultat implant mamar
poza implanturi mamare din silicon
poza implant mamar silicoane
poza augmentare mamara cu silicoane
augmentare mamara bucuresti
marirea sanilor cu implanturi mamare bucuresti romania

RECOMANDARI PT. DR. LEVY

de la paciente care au facut operatia de implant mamar cu silicoane


pareri recenzii recomandari doctor levy
recenzii pareri dr levy
recomandare doctor augmentare mamara

Te intrebi cat costa sa iti pui silicoane la o Clinica in Romania?

Pretul unei operatii de marire a sanilor cu silicoane, este 4800 de euro la Dr. Levy Medical Center Romania (in Bucuresti sau Timisoara). Pentru unele femei interventia de marire a sanilor cu silicoane este un vis din adolescenta si abia asteapta momentul in care se vor privi in oglinda pline de incredere si vor simti ca aspectul fizic este impecabil.

 

Dr. Levy este efectueaza operatia de marire a sanilor cu silicoane in aproximativ 40 de minute, deoarece foloseste tehnici speciale de desprindere a testului mamar cu plasma & sutura chirurgicala ultra moderna, care garanteaza recuperarea pacientei in aproximativ 24 de ore.

Te incurajam sa faci operatia de implanturi mamare cu silicoane

Stiai ca operatia de implant mamar cu silicoane este una foarte usoara si rapida? Nu mai sta pe ganduri si programeaza-te chiar acum! La Clinica noastra, pretul unei operatii de implant mamar cu silicoane este 4800 de euro (cu implanturi mamare din silicon marca B-LITE)

 

Cat costa sa iti pui implanturi mamare cu silicoane si ce tip de implant sa alegi?

Un studiu a aratat ca implanturile mamare rotunde si anatomice nu au diferente vizibile. Rezultatele dintre cele doua sunt oarecum identice. Pe scurt, atunci cand analizam un esantion de femei care au trecut printr-o interventie de marirea a sanilor, este foarte dificil sa stim daca implanturile sunt rotunde sau anatomice.

 

Operatiile estetice ale sanilor sunt in general impartite in trei tipuri: marire, reducere si ridicare.

De ce se fac operatiilor de reducere a sanilor

Putem enumera greutatea sanilor ca fiind dificila, creand dureri de talie si spate, probleme dermatologice si infectii. Preocuparile estetice sunt mai proeminente in marirea si ridicarea sanilor, iar problemele legate de viata psihologica si sociala provoaca, de asemenea dorinta pentru a face aceste operatii. Femeile care isi opereaza sanii, experimenteaza imbunatatiri pozitive in viata lor profesionala si privata, precum si schimbari estetice. Dupa reducerea sanilor, pacienta se simte usurata. Scapa de o povara, devine relaxata, nu are dureri de spate, de talie sau gat.

 

Chirurgia estetica a sanilor poate fi efectuata oricarei femei cu varsta cuprinse intre 18 si 65 de ani. Procedurile de marire pot fi efectuate pe orice femeie in absenta unui san sau cu un san subdezvoltat.

 

Majoritatea pacientelor care solicita reducerea si ridicarea sanilor, sunt femei care au suferit o sarcina si alapteaza. Contractia sanului poate fi observata la unele paciente dupa nastere si alaptare. Este posibil ca aceste paciente sa aiba nevoie de augmentare mamara (silicoane). Procedurile de augmentare se pot face de la varsta de 18 ani pana la perioada post-menopauza.

 

In operatiile de marire a sanilor, daca protezele din silicon sunt plasate sub muschi, nu exista nicio problema de alaptare.

 

Exista un nivel acceptabil de cicatrizare dupa operatiile estetice ale sanilor. In timpul operatiei de marire a sanilor cu silicoane, se face o incizie de 3-5 cm, ascunsa sub pliul sanului, iar cicatricea devine de obicei invizibila in timp.

Ai cautat pe Google: cat costa sa iti pui silicoane in Romania? 

Raspunsul corect la aceasta intrebare il poti primi daca vii la o consultatie. La Dr. Levy Medical Center Bucuresti, pretul unei operatii de Augmentare mamara (cu silicoane) este de 4800 de euro cu implanturi B-LITE (cele mai usoare implanturi mamare din lume). Ca sa primesti un raspuns potrivit la intrebarea: cat costa sa iti pui silicoane, va fi nevoie sa vedem exact este nevoie si de: ridicare de sani (lifting mamar) sau micsorare de sani.

 

Asteptam cu drag sa ne contactezi pentru a stabili detaliile unei consultatii la clinica noastra sau putem programa de asemenea, o consultatie online.

implant mamar dr levy
implanturi mamare b lite
cel mai bun chirurg plastician

Cat costa silicoanele? | Ce pret au silicoanele? | Cat costa sa iti pui silicoane? | Cat costa o pereche de silicoane? | Cat costa sa ai silicoane? | Operatie silicoane cu plata in rate | Cel mai bun doctor pentru silicoane | Programari operatie silicoane | Silicoane B-LITE Romania Bucuresti Timisoara | Cat costa silicoanele in Romania? | Ce pret au implanturile mamare in Romania? | Preturi silicoane clinici recomandate Bucuresti

Alte operatii estetice