Augmentare sani

augmentare sani Bucuresti – Timisoara

Operatia de Augmentare sani, este cea mai populara interventie

Metodele naturale de marire a sanilor sunt preferate de persoanele care nu sunt confortabile cu sanii mici. Femeile pot fi nesigure in viata lor sociala, deoarece dimensiunea sanilor este mai mica decat isi doresc. Cea mai exacta si practica modalitate de a rezolva aceasta problema este sa se lase pe mana chirurgilor plasticieni. Cu toate acestea, cele care doresc sa aiba sani mai plini, dar carora le este frica de anestezie si operatie, apeleaza la metode naturale de marire a sanilor, care nu sunt neaparat eficiente.

Tratamentele naturale de imbunatatire a sanilor sunt destul de diverse

In timp ce unele dintre aceste metode de augmentare sani, ofera rezultate permanente pe termen lung, unele au rezultate temporare, dar eficiente si rapide. Oamenii tind sa schimbe si sa transforme zonele de pe corpul lor cu care se simt inconfortabili. Persoanele care nu se simt confortabile cu sanii mici pot, de asemenea, incerca sa mascheze aceste probleme cu ajutorul sutienelor cu push-up. Este cel mai frecvent truc pentru ca pieptul sa para mai generos, aproape instant.

augmentare sani

Cea mai frecventa iluzie temporara de marire a sanilor cunoscuta este sutienul potrivit. In timp ce sutienele cu push-up sunt preferate in tinutele decoltate, deoarece pot oferi instant dimensiunea dorita a sanilor. De cele mai multe ori, femeile nu vor solutii temporare sau care nu le va ajuta sa atinga perfectiunea si astfel apeleaza la medicii esteticieni. Operatia de augmetare a sanilor este una dintre cele mai frecvente in randul doamnelor si domnisoarelor. In acest moment, cel mai bun implant mamar este B-LITE si este cel mai usor din lume, ca si greutate. Este recomandat de Dr. Levy si este potrivit pentru orice pacienta.

 

Marirea sanilor prin augmentare mamara este o procedura foarte solicitata atat la clinica din Bucuresti cat si la clinica din Timisoara. Suntem convinsi ca veti fi extrem de multumita de rezultat, mai ales datorita faptului ca Dr. Levy are experienta la nivel international si respecta proportii matematice de perfectiune, cand vine vorba de marirea sanilor prin augmentare mamara.

 

Pe Instagram, pe Facebook si pe website-ul nostru, puteti vedea imagini de la operatii de augmentare sani. Implanturile pe care le folosim sunt B-LITE, cele mai usoare implanturi din lume. Va asteptam cu drag la un consult pentru augmentare mamara. Aveti inclusiv posibilitatea de a plati in rate operatia de augmentare sani de la 6 luni pana la 5 ani.

Fa tot ceea ce simti ca este bine pentru tine. Ce simti ca este important, nu ceea ce spune cineva sau tendintele de frumusete ca trebuie sa faci. Daca dimensiunea sanilor nu te face fericita, dar nu vrei sa ajungi sub bisturiu, atunci pot fi incercate metode naturale de marire a sanilor.

 

Exercitii de imbunatatire a sanilor

Sportul regulat este eficient in cresterea sanilor, deoarece imbunatateste muschii pieptului. Exercitiile pieptului, cum ar fi flotari, flotari pe perete sau presa pe banca, vor lucra muschii pectorali si vor modela sanii. Exercitiile fizice imbunatatesc forma sanilor, precum si a intregului corp.

 

Masarea sanilor este, de asemenea, eficienta

Nu garantam ca aceste tehnici va vor aduce rezultatele dorite, dar ce va putem spune este ca, la Clinica Dr. Levy veti putea obtine corpul pe care l-ati visat.

Dr. Levy va va raspunde la toate intrebarile si impreuna veti alege cea mai potrivita varianta pentru dumneavoastra, de marire a sanilor.

Augmentare sani cu implant mamar | Augmentarea sanilor | Augmentare sani cu implanturi din silicon

Citeste detalii despre alte operatii estetice