Aquafilling mamar

avertizare despre procedura de Aquafilling mamar

Ce inseamna procedura de Aquafilling?

Ai in vedere sa faci o operatie estetica cu Aquafilling, pentru a modela sau creste dimensiunea anumitor parti ale corpului tau? Ai grija sa nu folosesti silicon injectabil, pentru conturarea corpului sau alte produse neaprobate! Umpluturile dermice injectabile, sunt substante medicale reglementate de Administratia SUA pentru alimente si medicamente. Desi FDA a aprobat anumite umpluturi dermice injectabile pentru utilizarea pe fata si a mainilor, nici o substanta injectabila nu este aprobata de FDA pentru conturarea sau imbunatatirea corpului la scara larga. Asta inseamna ca nu trebuie sa injectezi niciodata un agent de umplutura, pentru san sau pentru spatii intre muschi. Aceste tipuri de substante, pot duce la vatamari grave, cicatrici permanente sau desfigurari.

 

Despre injectarea cu Aquafilling mamar

Niciodata nu se injecteaza nici un tip de umplutura sau silicon lichid pentru conturarea sau imbunatatirea corpului. Niciodata! Aceasta inseamna ca nu ar trebui sa faci niciodata umpluturi pentru san, altele in afara de implanturi mamare cu silicon sau lipofilling cu grasime proprie. Aceste produse care includ anumite tipuri de silicon injectabil, pot fi periculoase si pot provoca raniri grave.

 

Atentie! Nu cumpara niciodata umpluturi dermice de pe internet. Acesta pot fi false, contaminate sau daunatoare.

aquafilling mamar

Nu accepta injectarea de umpluturi dermice, de la medici fara licenta sau in medii non-medicale, cum ar fi hoteluri sau case private. Merci intotdeauna la un medic autorizat, care foloseste produse aprobate pentru tratamente. Flacoanele de tratament trebuie etichetate si ambalate corespunzator!

 

Atentie daca medicul tau iti propune o procedura care utilizeaza un agent de umplutura dermica, care este mult mai ieftin decat procedurile similare care utilizeaza substante aprobate sau daca un produs are eticheta care arata ciudat sau diferit decat de obicei, nu accepta efectuarea procedurii.

Ce este de fapt substanta de Aquafilling mamar

Aquafillingul a fost dezvoltat in Republica Ceha ca un material de umplutura a tesuturilor moi pentru conturarea fetei, dar a fost utilizat pentru marirea sanilor si a feselor. Procedura injectarii sale este scurta si se efectueaza sub anestezie locala. Recuperarea este de asteptat sa dureze doar o zi, rezultatele devenind vizibile dupa o saptamana.

Pericolele gelurilor pentru marirea sanilor

Asimetria, deformarea, nodulii si scurgerile intravasculare sunt doar cateva dintre numeroasele complicatii potentiale ale utilizarii Aquafillingului mamar, dupa cum s-a dovedit cu numeroase rapoarte de la debutul sau pe piata.

 

Experienta actuala arata ca practic nu este niciodata absorbita aceasta substanta si pentru a agrava lucrurile, este aproape imposibil de eliminat din punct de vedere fizic.

 

Dr. Levy este specializat in tratamentul de urgenta pentru scoaterea substantei Aquafilling din sani sau fese. Nu iti face griji daca ai o problema cu o astfel de substanta, deoarece problema ta poate fi rezolvata.

Minciunile despre AQUAFILLING

Este socant faptul ca aceasta substanta este promovata pe scara larga, ca fiind complet absorbabila si perfect sigura. Chirurgii plasticieni trag un semnal de alarma cu privire la gravitatea cazurilor de deformare a sanilor dupa injectiile cu aquafilling: multe dintre ele sunt ireversibile si pot necesita chiar reconstructia sanilor.

 

Se dovedeste a fi o mare provocare chiar si pentru cei mai experimentati chirurgi de a indeparta complet gelul, chiar si cu aspiratie de canula, irigare si presiune fizica manuala. Riscul de complicatii este chiar mai mare datorita faptului ca gelul este injectat aproape exclusiv fara indrumari imagistice.

 

Nu este o surpriza faptul ca Adminstratia americana pentru alimente si medicamente a interzis utilizarea materialului de umplere in 2015 sau ca o alta Asociatie Academica de Chirugie a Sanului, a emis o declaratie de pozitie in 2016 prin care se opune utilizarii Aquafilling.

 

Cu toate acestea, datorita acestor actiuni, precum si a riscului ridicat de complicatii, gelul a fost retras din uz in mod repetat, pentru a fi ulterior regasit pe piata sub alte denumiri.

Mai multe detalii despre pericolele siliconului injectabil

FDA este constienta de cazurile in care medici fara licenta au injectat substante de umplutura ilegale sau neaprobate cum ar fi silicon sau uleiuri. Siliconul este o substanta lichida, iar siliconul injectabil ramane permanent in corpul tau.

 

Siliconul injectabil este diferit de uleiul de silicon utilizat in cantitati mici in ochi sau siliconul utilizat, in implanturile mamare aprobate. Acest lucru se datoreaza faptului ca invelisul implantului mamar impiedica miscarea siliconului in intreg corpul. Dar siliconul injectabil se poate deplasa pe tot corpul si poate provoca consecinte grave asupra sanatatii, inclusiv moartea.

 

Chiar nu este de joaca! Noua ne pasa de sanatatea pacientilor si facem cele mai bune recomandari cand vine vorba de sanatate.

 

Siliconul injectabil la scara larga pentru conturarea si imbunatatirea corpului, poate duce la o complicatie severa, dezvoltarea unei formatiuni dureroase, care ramane permanent sub piele. Efectele secundare pot aparea chiar si la ani de la cativa ani de la injectare si uneori sunt necesare mai multe interventii medicale si chirurgicale, pentru a trata simptomele dupa ani de la injectarea initiala.

 

Chiar si atunci pacientii continua sa aiba efecte secundare grave care necesita un tratament continuu. De asemenea FDA este constienta ca unor consumatori li s-a spus in mod fals ca primesc un agent de umplere dermic aprobat, dar li s-a injectat de fapt silicon sau alt produs pentru conturarea corpului. Trebuie sa stiti ca aceste practici sunt periculoase si ca persoanele care au primit aceste injectii periculoase de Aquafilling mamar au trait urmari destul de grave.

 

Daca doresti mai multe informatii despre procedura de scoatere a Aquafillingului mamar, in special despre contraindicatiile acestei interventii, contactateaza-ne!

Citeste detalii despre alte operatii estetice

aquafilling mamar Romania; aquafilling mamar Bucuresti; aquafilling mamar Timisoara; despre operatia cu Aquafilling mamar