Aquafilling

despre procedura de marire a feselor prin Aquafilling – BBL – Brazilian Butt Lift

ATENTIE! Te rugam sa citesti acest articol despre marirea feselor prin Aquafilling pana la final. Indiferent daca te afli pe aceasta pagina din pura curiozitate sau daca ai avut o interventie de Aquafilling si doresti sprijin din partea unui chirurg plastician, contacteaza-ne telefonic, pentru intrebari.

 

 

Iti vom fi alaturi, indiferent de procedura medicala de care ai nevoie sau de urgenta, ce tine de chirurgie plastica.

 

Despre marirea feselor cu Aquafilling

Injectiile de marire a feselor sunt metode de marire a feselor cu substante de volumizare, cum ar fi Aquafilling. Aceasta substanta este injectata direct in fese si este destinata a fi alternativa MAI IEFTINA la procedurile chirurgicale. Din acest motiv, Dr. Levy NU RECOMANDA procedura de injectare a feselor cu orice substanta sau Aquafilling, deoarece va fi mult mai costisitor, dureros si periculos sa apelezi din nou la un chirurg plastician pentru a „scoate” substanta de umplere din fese si eventual pentru a reconstrui zona afectata. Cea mai recomandata, sanatoasa si sigura interventie de marire a feselor (BBL – Brazilian Butt Lift) este cu grasime proprie!

 

Sanatatea ta este in joc, nu opta pentru variante mai ieftine de marire a feselor, cu ideea ca vor fi doar temporare. O simpla greseala te poate costa enorm si iti poate cauza daune ireversibile.

 

Daca ai facut deja o procedura de Aquafilling in fese sau in sani si ai nevoie de sprijinul unui chirurg plastician, il poti contacta de urgenta pe Dr. Levy.

extragere scoatere aquafilling

Despre injectiile in fese cu Aquafilling sau alte substante de umplere

Injectiile de augmentare cu substante netestate, pentru fese sau sani, nu sunt doare nesigure ci sunt si ilegale, in America. Materialele de umplutura utilizate pot migra in alte parti ale corpului, cu efecte secundare potential fatale. Din pacate, furnizorii acestor substante pot oferi in continuare aceste injectii pentru a obtine profit.

 

Daca esti in cautarea unei proceduri sigure pentru cresterea feselor, este important sa discuti cu un chirurg plastician cu rezultate in procedura de extragere Aquafilling, care-ti poate recomanda ce este mai bun pentru tine. NU ASCULTA sfaturile de pe internet. Injectarile in fese cu alte substante decat grasime proprie, sunt periculoase!

Pericolul injectiilor in fese cu silicon si Aquafilling

Materialele utilizate in mod obisnuit in injectiile pentru fese, inclusiv hidrogel, Aquafilling si silicon si se pot deplasa in alte parti ale corpului, ducand la diverse probleme.

 

Alte complicatii includ infectii, desfigurare si cicatrici.

 

Medicii fara experienta pot injecta accidental materialele de umplutura, in vasele de sange. Medicii fara experienta si licenta in chirurgie plastica pot face aceste interventii in medii nesterile, iar acest lucru ar putea creste riscul de infectii. Mai mult, ei pot folosi silicon de calitate nemedicala si in schimb pot injecta substante cu silicon clasic. Nimic nu este imposibil! Ai mare grija si informeaza-te intotdeauna, atunci cand doresti o procedura estetica.

 

  • Avertisment!!!

Siliconul, Acidul Hialuronic, Aquafillingul si alte materiale sunt adesea injectate ilegal de catre medici fara licenta in locatii NON-MEDICALE.

 

Am intalnit inclusiv situatii in care s-a injectat in urma cu multi ani silicon „inventat”. Aceste lucru este extrem de periculos din mai multe motive: produsul nu este steril, atat produsul cat si injectia nesterila pot provoca infectii care pun viata in pericol. Materialele sunt moi si nu raman intr-o singura locatie, ducand la umflaturi numite granuloame.

 

Daca acest produs este injectat direct in vasele de sange, acesta se poate deplasa catre inima si plamani provocand moartea.

Ce se intampla daca deja ai facut o procedura de Aquafilling la nivelul sanilor sau al feselor?

Daca ai facut deja injectii pentru fese sau sani cu Aquafilling, s-ar putea sa te intrebi daca poti elimina aceste substante.

 

Da este posibil, dar o astfel de procedura de eliminare a substantei de Aquafilling, trebuie sa fie efectuata doar de catre un chirurg plastician experimentat cum este Dr. Levy. Te rugam sa ne contactezi telefonic, pentru orice intrebare referitoare la procedura de eliminare Aquafilling!

Care sunt alternativele mai sigure pentru marirea feselor (BBL- Brazilian Butt Lift)?

Alternativele mai sigure pentru marirea feselor includ proceduri chirurgicale. Nu numai ca vei obtine rezultate de durata mult mai mare, dar poti evita de asemenea, pericolele pe care injectiile cu silicon sau hidrogel, le prezinta sanatatii si sigurantei. Cele mai frecvente proceduri, includ: transferurile de grasime si liposuctia.

 

Transfer de grasime – liftingul de fese brazilian (BBL – Brazilian Butt Lift) pentru fese este mai bine cunoscut sub denumirea de „transfer de grasime” cu lipofilling. Prin aceasta procedura, Dr. Levy preia grasime din zona abdomenului sau din alte zone in functie de nivelul de grasime si apoi o adauga chirurgical in fese, pentru a crea efectul de “lifting” BBL, pe care il doresti.

 

Liposuctia feselor: in timp ce implanturile de silicon si lipofillingul grasimii proprii urmaresc sa adauge volum la fese, uneori un chirurg iti poate recomanda sa elimini volumul din jurul feselor, iar acest lucru se face prin liposuctie. Functioneaza eliminand cantitati excesive de grasime pentru a reface forma feselor. S-ar putea sa iei in considerare liposuctia pentru fese, daca nu ai neaparat nevoie de  mai mult volum, dar doresti doar conturarea feselor.

Evitata injectiile de marire a feselor cu silicon (Aquafilling)

Nu numai ca sunt nesigure, dar pericolele la care te expui, depasesc cu mult eventualele beneficii potentiale. Singurele produse injectabile care sunt considerate sigure, sunt umpluturile dermice aprobate.

 

Daca esti in cautarea unei proceduri de marire a feselor, discuta cu Dr. Levy la o consultatie, despre toate avantajele procedurii de LIPOFILLING FESIER cu grasime proprie.

aquafilling fesier | Brazilian Butt Lift – BBL | Marirea feselor prin Aquafilling | contraindicatii Aquafilling | Aquafilling Bucuresti | Aquafilling Timisoara | Marirea feselor cu grasime proprie | doctor chirurg plastician pentru modelarea marirea liftingul feselor | Lifting fesier | Injectii Aquafilling

 

Citeste detalii despre alte operatii estetice