Vibrolipoaspiratie

scapa de grasime cu o tehnologie de ultima generatie

Vibrolipoaspiratie. Cum definim acest termen?

Vibrolipoaspiratia este una dintre cele mai populare tratamente estetice si chirurgicale. Indeparteaza in mod eficient zonele cu exces de grasime de exemplu, de pe burta, coapse, fese, brate, barbie dubla, genunchi, solduri etc.

 

Vibrolipoaspiratia este succesorul liposuctiei tumescente. Vibrolipoaspiratia este una dintre cele mai blande, eficiente si sigure liposuctii din zilele noastre. Nu abordeaza supraponderalitatea, ci doar ajuta la reducerea eficienta a depozitelor de grasime subcutanata, in zonele corpului, unde grasimea este depozitata excesiv.

 

Dietele restrictive si sporturile dure sunt, de asemenea, modalitati de a obtine un corp sportiv suplu, dar acest lucru nu functioneaza intotdeauna pentru toata lumea, vibrolipoaspiratia pur si simplu va remodeleaza silueta fara a fi nevoie de restrictii.

 

Cine este candidatul ideal pentru procedura de vibrolipoaspiratie ?

Vibrolipoaspiratia este conceputa atat pentru femei, cat si pentru barbati si este una dintre metodele eficiente de indepartare a tesutului adipos subcutanat nedorit. Vibrolipoaspiratia modeleaza si rafineaza pielea.

 

Astazi, o mare parte a populatiei, este expusa unui stil de viata exigent si a unui ritm de lucru, care implica adesea situatii de stres care duc la depozitarea grasimii subcutanate in multe locuri vizibile.

 

Vibrolipoaspiratia este potrivita pentru pacientii sanatosi. Mai mult, are alte limitari atunci cand nu poate fi realizata: inflamatie, infectie virala si infectii bacteriene, boli tumorale, epilepsie, diabet, tensiune arteriala crescuta, sarcina, alaptare, tulburari de coagulare ale sangelui, tulburari cardiace si vasculare.

 

Este necesar sa intrerupeti anumite medicamente inainte de procedura la recomandarea medicului anestezist. Spune-ti medicului dumneavoastra despre toate problemele de sanatate si despre toate medicamentele pe care le utilizati, pentru a evita probleme ulterioare inutile.

liposuctie cu ultrasunete vaser pro

Ce presupune procedura de vibrolipoaspiratie?

Vibrolipoaspiratia este o procedura care se realizeaza fie ca o procedura ambulatorie prin anestezie locala, unde este tratata doar o zona sau, in cazul tratamentului pe scara larga (din mai multe zone), procedura se efectueaza cu anestezie generala.

 

Principiul metodei de vibrolipoaspiratie este acela de a aspira excesul de grasime prin canule de liposuctie vibrante prin intermediul unei retele dense de gauri mici cu o miscare oscilatorie usoara, care aspira stratul gras fara a deteriora tesuturile inconjuratoare.

 

Forta de vibratie poate fi ajustata dupa cum este necesar. Dupa procedura, punctele de intrare pentru introducerea canulei sunt acoperite cu plasturi si pacientul poate merge acasa purtand lenjerie de corp de compresie.

 

Vibrolipoaspiratia se face in combinatie cu liposuctia tumescenta: o zona predeterminata este perfuzata cu o solutie tumescenta speciala, care are capacitatea de a dizolva celulele adipoase subcutanate si care contine o substanta pentru micsorarea vaselor de sange pentru a reduce sangerarea, impreuna cu anestezic pentru desensibilizare, astfel incat vibrolipoaspiratia este nedureroasa.

 

Vibrolipoaspiratia poate fi utilizata si pentru intinderea pielii, care a fost tratata prin liposuctie cu ultrasunete. Acesta este motivul pentru care vibrolipoaspiratia este in mod obisnuit combinata cu liposuctia cu ultrasunete VASER PRO.

 

Care sunt avantajele vibrolipoaspiratiei?

Pe langa imbunatatirile estetice, stima de sine si imbunatatirea aspectului corpului, vibrolipoaspiratia are si un efect pozitiv asupra reducerii volumului. Avantajele vibrolipoaspiratiei, in comparatie cu liposuctia clasica, includ in principal o reducere a timpului necesar spitalizarii postoperatorii si recuperare indelungata, efort minim asupra organismului, prevenirea formarii de pete inegale pe corp si absenta deteriorarii tesuturilor inconjuratoare.

 

De asemenea este o solutie simpla pentru a elimina grasimea din zonele problematice. Sangerarea si durerile sunt reduse, timpul de convalescenta este minim. Vibrolipoaspiratia este permanenta daca mentineti un stil de viata corect si sanatos. Nu este nevoie sa repetati procedura.

 

Ce se intampla dupa procedura?

Vibrolipoaspiratia este relativ bine tolerata, zonele tratate pot fi rosii si pot aparea umflaturi si vanatai la locurile de introducere a canulei, dar vor disparea in cateva zile.

 

Spitalizarea nu este necesara in cazul tratamentului ambulatoriu cu anestezie locala. Va fi necesar sa purtati lenjerie de corp elastica permeabila, chiar si peste noapte. Ar trebui sa beti o cantitate suficienta de lichide pentru a obtine un rezultat mai bun si mai rapid.

 

Vibrolipoaspiratia elimina in mod eficient depozitele de grasime nedorite din corp. Cu toate acestea, este important sa stim ca un rezultat bun depinde si de dispozitiile genetice ale pacientului, de elasticitatea pielii si de capacitatea de scadere precum si de mentinerea unei diete adecvate. Rezultatul final este vizibil imediat si se evidentiaza in cateva saptamani.

 

Astazi, un corp frumos modelat nu mai este o problema. Nu aveti nevoie de o dieta drastica, de foame sau de sute de ore petrecute in sala de sport. O reteta moderna si simpla pentru un corp de vis este vibrolipoaspiratia, care va imbunatati atat partile suparatoare, va va creste stima de sine astfel incat sa va simtiti confortabil in corpul dumneavoastra, iar asteptarile dumneavoastra sa fie vizibile in mod clar.

Citeste detalii despre alte operatii estetice