TAIEREA LABIILOR

operatie taierea labiilor (labioplastie) Bucuresti sau Timisoara

Operatia de taiere a labiilor (labioplastie) este efectuata de catre Dr. Levy la una din clinicile din Romania, din Bucuresti sau din Timisoara. Pretul acestei operatii il puteti gasi in pagina de preturi. Aveti inclusiv posibilitatea de a plati in rate de la 6 luni la 5 ani.

 

Taierea labiilor. Labiile sunt formatiuni ale pielii in forma de buza care protejeaza vaginul, clitorisul si meatul urinar, iar femeia are doua perechi de labii.

  • labiile externe: sunt acoperite cu par si sunt mai groase decat labiile interne.
  • labiile interne: nu sunt acoperite cu par si sunt mai subtiri decat labiile externe. Ele pot fi mai mari sau mai mici decat labiile externe, motiv pentru care multe femei aleg sa-si faca o operatie de micsorare a labiilor.

 

Taierea labiilor interioare poate fi efectuata sub anestezie locala in aproximativ 30 de minute. Procedura poate fi, de asemenea, efectuata sub anestezie generala pentru pacientele sensibile care doresc acest lucru. Dupa ce labiile mici sunt amortite, labiile interioare pot fi reduse uniform, astfel incat sa nu se afle prea mult intre labiile exterioare.

 

Taierea labiilor. Cum este recuperarea dupa operatie

Pacientele care au suferit o interventie chirurgicala sub anestezie locala (labiile interioare, chirurgie estetica) pot iesi din spital dupa una sau doua ore. A doua zi isi pot continua in mod normal activitatile de zi cu zi. Dus se poate face abia dupa 24 de ore de la interventie. Activitatile sportive si baia in cada nu trebuie sa fie efectuate timp de o saptamana. Cusaturile se topesc in doua pana la trei saptamani. Dupa aceea, se poate reveni la viata sexuala normala.

 

Taierea labiilor. Care sunt riscurile acestei operatii

Este foarte important sa aveti grija la igiena zonei intime dupa operatia de labioplastie, in special dupa ce mergeti la toaleta. Daca pacienta nu este atenta la acest lucru si uita sa ia antibioticele prescrise de medic risca sa se infecteze zona operata. Zona genitala este un organ cu aport abundent de sange si recuperare rapida.

 

Operatia de taiere a labiilor este permanenta. Acestea nu vor creste, nu vor reveni la dimensiunea anterioara. In general, in zona de operare nu exista o cicatrice evidenta. Dar uneori vindecarea ranilor poate fi mai dificila la anumite femei. Acestea pot ramane cu o sensibilitate a zonei genitale. In astfel de cazuri, poate fi necesara utilizarea unor creme aplicate local sau pentru a corecta cicatricile.

 

 

Taierea labiilor. Odata cu inaintarea in varsta sau poate fi si cauza genetica, labiile exterioare pot capata un aspect incretit sau isi pot modifica culoarea. Este o afectiune pe care o intalnim mai ales dupa varsta de 30 de ani sau la persoane foarte slabe. In aspectul genital extern dorit, buzele exterioare ar trebui sa acopere buzele mici.

 

 

Taierea labiilor. Unele femei nu au labiile exterioare simetrice si astfel apeleaza la o procedura de umplere a lor pentru a avea aceeasi dimensiune. Aceasta interventie se practica de obicei cu ajutorul transferului de grasime proprie. Uneori, pacientele pot dori sa efectueze aceasta procedura in ambulatoriu, in conditiile unui cabinet medical, apoi pot fi utilizate umpluturi care contin acid hialuronic. Cu toate acestea, aceasta metoda nu este preferata daca este necesara o cantitate mare de substanta.

 

Cum se efectueaza procedura de umplere a labiilor

Marirea labiilor cu grasime proprie se efectueaza cu anestezie locala sau generala. In general, tesutul adipos luat din zona abdominala este injectat in labiile majore. Pacienta poate pleca acasa dupa cateva ore de odihna. Pansamentul si cusaturile nu sunt necesare.

 

Cand poti se pot relua activitatile de zi cu zi, dupa interventea de taiere a labiilor

Dupa procesul de marire a labiilor externe, umflarea apare pe labii in ambele metode de injectare, mai mult de obicei in cazul in care pacienta a optat pentru injectarea cu grasime proprie. Umflatura scade treptat in cateva zile. Se recomanda purtarea lenjeriei mai lejere in aceasta perioada pentru a reduce sensibilitatea.

Taierea labiilor | Taiere labii Bucuresti | Taierea labiilor Timisoara | Ce inseamna operatia de taiere a labiilor | Cat costa procedura de taiere a labiilor | Ce doctor este recomandat pentru operatia de taiere a labiilor | Operatia de labioplastie | Cum se face operatia de taiere a labiilor

Citeste detalii despre alte operatii estetice