Scoatere alunite Bucuresti & Timisoara

excizie alunite chirurgical prin tehnica Shave sau cu Laser

De ce sa scoti o alunita?

Principalul motiv pentru indepartarea unei alunite, poate fi de ordin estetic! Foarte multe persoane au alunite pe fata, buze, urechi, spate, piept, gat, frunte sau in alte locuri vizibile ale corpului si sunt deranjate de prezenta alunitelor, astfel ca aleg sa-si faca o procedura de excizie a alunitelor chirurgical. Dr. Levy este un chirurg plastician cu experienta in scoaterea de alunite si va folosi cele mai bune metode de excizie, in functie de pielea ta sau de tipul alunitei.

 

Totodata sunt persoane care au o urgenta: s-au lovit in zona alunitei sau in termeni populari: „au rupt alunita” si au nevoie de excizia acesteia chirurgical.

 

Excizia alunitei se face la clinica din Bucuresti sau din Timisoara. Programarile se fac exclusiv telefonic (sau pe WhatsApp)!

 

Pretul pentru excizia unei alunite este de 150 de euro (prima alunita) – apoi urmatoarele alunite sunt 50 de euro/fiecare alunita.

 

Atentie! Dr. Levy este un chirurg plastician cu experienta in excizia alunitelor chirurgical, fara a ramane cicatrici vizibile (in functie de dimensiunea fiecarei cicatrici si de fiecare organism in parte)

scoatere alunite

Cum se face indepartarea unei alunite?

 

Cele doua proceduri principale utilizate pentru indepartarea alunitelor sunt:

• Excizia prin raderea alunitei (tehnica shave): pentru aceasta procedura, medicul foloseste o unealta subtire, asemanatoare cu un bisturiu, pentru a taia cu atentie alunita. Un electrocauter, poate fi utilizat pentru a cicatriza mai rapid pielea. Procedura ajuta la reducerea aspectului scoaterei alunitei, prin amestecarea marginilor plagii cu pielea din jur. Cusaturile nu sunt necesare dupa o excizie de radere a unei alunite. Dupa aceea, de obicei, alunita este examinata la microscop pentru a verifica semnele cancerului de piele.

 

• Excizia chirurgicala a alunitei: aceasta procedura este mai profunda decat excizia de radere si mai mult ca o mini operatie. Medicul taie intreaga alunita si dedesubt la stratul de grasime subcutanat si coase incizia. Alunita va fi apoi examinata pentru prezenta celulelor canceroase.

 

Niciodata nu ar trebui sa incerci sa indepartezi singur alunitele, deoarece riscurile de infectie si cicatrizare defectuoasa sunt prea mari, iar daca alunita a fost canceroasa, este posibil sa lasi in urma celulele canceroase!

Timp de vindecare dupa indepartarea alunitei

Timpul de vindecare dupa indepartarea alunitei, depinde fiecare persoana. Tinerii tind sa se vindece mai repede decat adultii in varsta si nu este surprinzator, o incizie mai mare va dura mai mult pana se va inchide, decat una mai mica. In general, o cicatrice de indepartare a alunitei, va dura cel putin doua-trei saptamani pentru a se vindeca.

 

Acorda o atentie deosebita la ceea ce spune Dr. Levy despre cum trebuie sa ingrijesti locul din care a fost scoasa alunita!

Scoatere alunite Bucuresti & Timisoara

Alte operatii estetice