REJUVENARE GENITALA

Rejuvenare genitala. De la cea mai fragila varsta, fetitele sunt invatate ca frumusetea este un capital pe care este necesar sa-l cultive. Ficare femeie se viseaza o Afrodita si de cele mai multe ori ajunge pe masa de operatie pentru a atinge perfectiunea. Femeile viseaza la tineretea vesnica, iar atunci pentru a ascunde semnele lasate de trecerea anilor, apeleaza la specialisti.

 

Cele mai frecvente interventii sunt injectiile cu acid hialuronic. Ele te ajuta sa-ti stergi cativa ani de pe fata in doar cateva clipe. Fillerele cu acid hialuronic pot umple ridurile adanci, cicatricile si liniile fine in mai putin de 30 de minute, iar rezultatele se vor mentine intre 4 luni si un an de zile, in functie de varsta, tipul de ten si problema tratata. Injectiile acid sunt o alta varianta pentru doamnele care isi doresc o fata mai neteda, mai tanara si mai luminoasa. Dar exista si alte tehnici moderne, despre care puteti afla daca veniti la Dr. Levy Medical Center.

 

Rejuvenarea genitala. Detalii despre procedura

Rejuvenarea genitala este operatia este de obicei efectuata pentru a reduce dimensiunea labiilor minore (buzele interioare). In cazul operatie de rejuvenare genitala se poate folosi anestezie generala sau locala. Chirurgul indeparteaza tesutul nedorit si remodeleaza labiile in dimensiunea si forma dorita. In mod alternativ, o sectiune in forma de pana a labiilor este indepartata.

Unii chirurgi folosesc laserul in locul unui bisturiu pentru a reduce sangerarea. Ocazional, se efectueaza o labioplastie pentru a reduce dimensiunea labiilor majore (buzele exterioare). Unele femei aleg sa aiba o interventie chirurgicala pentru a strange vaginul (vaginoplastie) in timpul aceleiasi operatii.

 

Si in cazul barbatilor industria frumusetii a luat avant. De la tratamente cosmetice, pana ajung chiar pe masa de operatie, barbatii au devenit din ce in ce mai preocupati de aspectul lor fizic.

 

Printre operatiile preferate de femei se numara marirea sanilor, liposuctia, blefaroplastia, transferul de grasime si abdominoplastia, in timp ce barbatii au preferat blefaroplastia, rinoplastia, liposuctia, ginecomastia, transferul de grasime si otoplastia, rejuvenare genitala.

 

Pentru ca „marimea conteaza”, barbatii apeleaza si ei la chirurgia estetica genitala pentru a obtine cativa centimetri in plus, din motive fizice dar si psihice. Aceasta interventie chirurgicala poate creste penisul atat in lungine cat si in latime. Unii chirurgi sustin ca majoritatea barbatilor sunt interesati doar de cresterea penisului in stare flacida.

 

O intrebare care ii macina des pe barbati: care este dimensiunea normala a unui penis? Specialistii au dat raspunsul: 13.12 cm lungime in erectie si o circumferinta de 11.66cm, masurata la baza penisului, potrivit unei analize a mai mult de 15.000 de penisuri din intreaga lume. In stare flasca, neerectila dimensiunea medie este de 9.16cm in lungime si are o circumferinta de 9.31cm, masurata la baza penisului.

 

La acest studiu au participat barbati in varsta de 17-91 de ani ale caror penisuri au fost masurate in cadrul a 20 de studii efectuate in Europa, Asia, Africa si Statele Unite ale Americii.

 

Ce este faloplastia?

Faloplastia de extindere – aceasta operatie creste lungimea penisului. Se poate folosi anestezie generala sau locala. Chirurgul face o incizie (taiata) la baza penisului si taie ligamentul care ataseaza penisul de corp. Acest lucru va determina penisul sa se extinda mai departe de corp. Penisul nu va fi de fapt mai lung, ci mai mult vizibil.

 

Faloplastia de marire a circumferintei – aceasta operatie creste latimea penisului. Se poate folosi anestezie generala sau locala. Folosind tesutul gras recoltat (indepartat) dintr-o alta parte a corpului, chirurgul poate coase fasii de grasime sub pielea penisului (grefa dermica de grasimi) sau poate injecta grasime in penis (transfer de grasime sau transplant de grasime).

 

Unii barbati aleg sa creasca penisul atat in lungime cat si in circumferinta in timpul aceleiasi operatii

Conform unui studiu, doamnele si domnisoarele afirma ca se simt comode din punct de vedere sexual, cu un partener al carui penis are o lungime intre 13,8 si 15,8 centimetri, domnii sustin ca dimensiunea perfecta ar fi undeva intre 14,1 si 16,6 centimetri.

Citeste detalii despre alte operatii estetice