Rejuvenare genitala

la femei si la barbati

Detalii despre operatia de rejuvenare genitala

Rejuvenarea genitala la femei, este operatia efectuata pentru a reduce dimensiunea labiilor minore (buzele interioare). In cazul operatiei de rejuvenare genitala, se foloseste anestezie locala. Chirurgul indeparteaza tesutul nedorit si remodeleaza labiile, in dimensiunea si forma dorita. Unii chirurgi folosesc laserul in locul unui bisturiu, pentru a reduce sangerarea. Ocazional, se efectueaza o astfel de operatie, pentru a reduce dimensiunea labiilor majore (buzele exterioare). Unele femei aleg sa aiba o interventie chirurgicala pentru a strange vaginul (vaginoplastie) in timpul aceleiasi operatii.

 

 

Si in cazul barbatilor industria frumusetii a evoluat foarte mult. De la tratamente cosmetice, pana la operatii complexe, barbatii au devenit din ce in ce mai preocupati de aspectul lor fizic. Printre operatiile preferate de femei, se numara: marirea sanilor, liposuctia, blefaroplastia, transferul de grasime si abdominoplastia, in timp ce barbatii au preferat blefaroplastia, liposuctia, ginecomastia, transferul de grasime si otoplastia.

 

 

Pentru ca „marimea conteaza”, barbatii apeleaza si ei la rejuvenare genitala, pentru a obtine cativa centimetri in plus, din motive fizice dar si psihice. O intrebare care ii macina des pe barbati: care este dimensiunea normala a unui penis? Specialistii au dat raspunsul: 13.12 cm lungime in erectie si o circumferinta de 11.66cm, masurata la baza penisului, potrivit unei analize a mai mult de 15.000 de penisuri din intreaga lume. In stare flasca, neerectila dimensiunea medie este de 9.16cm in lungime si are o circumferinta de 9.31cm, masurata la baza penisului. La acest studiu au participat barbati in varsta de 17-91 de ani, ale caror penisuri au fost masurate in cadrul a 20 de studii efectuate in Europa, Asia, Africa si Statele Unite ale Americii.

rejuvenare genitala

Ficare femeie se viseaza o Afrodita si de cele mai multe ori ajunge pe masa de operatie pentru a atinge perfectiunea. Femeile viseaza la tineretea vesnica, iar pentru a ascunde semnele lasate de trecerea anilor, apeleaza la specialisti.

Ce este faloplastia? (rejuvenarea genitala la barbati)

Faloplastia de extindere – aceasta operatie poate creste lungimea penisului. Se poate folosi anestezie generala sau locala. Chirurgul face o incizie (taiata) la baza penisului si taie ligamentul care ataseaza penisul de corp. Acest lucru va determina penisul sa se extinda mai departe de corp. Penisul nu va fi de fapt mai lung, ci mai vizibil.

 

Faloplastia de marire a circumferintei – aceasta operatie creste latimea penisului. Se poate folosi anestezie generala sau locala. Folosind tesutul gras recoltat (indepartat) dintr-o alta parte a corpului, chirurgul poate coase fasii de grasime, sub pielea penisului (grefa dermica de grasime) sau poate injecta grasime in penis (transfer de grasime // transplant de grasime).

Citeste detalii despre alte operatii estetice