Recuperare implant mamar

cat dureaza recuperarea dupa implant mamar

Recuperarea dupa implant mamar

Dr. Levy este specialist in operatii de implant mamar si te sfatuieste cu privire la perioada postoperatorie. Aceste sfaturi sunt aplicabile in mod egal pentru alte interventii chirurgicale de san care implica utilizarea unor implanturi, cum ar fi mastopexia (ridicarea sanilor) sau operatia sanilor tuberosi. Este important ca pacientele cu interventie chirurgicala de marire a sanilor cu implanturi mamare, sa stie la ce sa se astepte in perioada de recuperare de dupa marirea sanilor, in ceea ce priveste precautiile temporare necesare, timpul de recuperare si efectele secundare de care trebuie sa fie constiente. Prin urmare, am creat o lista de pasi esentiali de urmat dupa interventia chirurgicala de implanturi mamare si in aceasta pagina, am colectat informatii utile, cu privire la ce sa ne asteptam in perioada de recuperare.

Sfaturi pentru recuperare dupa implant mamar

Cum sa faci baie sau dus dupa implant mamar?

Evita baile de apa: aceasta include apa din cada, piscine, jacuzzi, plaja, mare. In general, nu este recomandat sa faci baie, pana la vindecarea completa a inciziei. Benzile de sterilizare sau pansamentele protejeaza cicatricile de bacterii potentiale, care pot face recuperarea dificila sau lenta. Aceste pansamente sunt de obicei purtate pentru o perioada de 6 saptamani. Cu toate acestea, inainte de baie, discuta cu Dr. Levy, astfel incat acesta sa poata inspecta starea de vindecare a inciziilor.

recuperarea dupa implant mamar

Ce tip de bustiera medicala trebuie sa porti in perioada de recuperare?

In perioada de recuperare dupa implant mamar, poti purta o bustiera medicala speciala sau un sutien chirurgical moale, dar de sustinere sau un sutien sport, pentru a-ti sprijini si pozitiona sanii, in timpul recuperarii. Nu purta sutiene de sustinere cu sarma, deoarece aceasta poate afecta pozitia implantului mamar.

 

Ar trebui sa-l porti timp de aproximativ 4 pana la 6 saptamani dupa operatie, in functie de progresul vindecarii. Dupa aceasta perioada, incepand cu 6 saptamani, poti discuta cu Dr. Levy, despre alte stiluri alternative si adecvate de sutiene.

Cand se poate trece la un sutien cu sustinere cu sarma?

Un sutien cu sarma poate intarzia timpul de recuperare dupa operatia de implant mamar si te poate impiedica sa obtii cele mai bune rezultate. Prin urmare, inainte de a utiliza un sutien clasic, ar trebui sa discuto cu Dr. Levy, dar intotdeauna dupa o perioada de cateva saptamani dupa operatie. Vei primi o indicatie exacta, despre cand poti trece la purtarea unui sutien subtire, dupa ce implanturile mamare vor fi in pozitia lor naturala. Fiecare femeie este unica, iar timpul necesar pentru ca implanturile sa ajunga in pozitia lor naturala, poate varia foarte mult, de la femeie la femeie.

Trebuie sa port bustiera medicala noaptea cand dorm?

Depinde pur si simplu de procesul de vindecare a inciziilor facute in timpul operatiei de marire a sanilor si de modul in care implanturile sunt plasate in pozitia lor naturala. Ai grija cu sutienele care se simt prea stranse sau care te-ar putea rani, fiindca acestea pot provoca iritarea pielii. Recuperarea dupa operatia de augmentare cu implant mamar, poate fi usoara daca respecti toate indicatiile primite de la chirurgul plastician.

Doresti mai multe informatii despre recuperarea dupa implanturi mamare?

Te asteptam cu drag la un consult medical. Vei primi toate informatiile necesare, cu privire la recuperarea dupa o operatie de marire a sanilor cu implanturi mamare.

Citeste detalii despre alte operatii estetice

cat dureaza recuperarea dupa operatia de implant mamar | recuperarea dupa augmentare mamara | contraindicatii implant mamar | recomandari implant mamar | cele mai bune implanturi mamare | cat de repede te recuperezi | cat de greu te recuperezi dupa implant mamar