RECUPERARE IMPLANT MAMAR

cat dureaza recuperarea dupa implant mamar

Recuperare dupa implant mamar

Dr. Levy este specialist in mamoplastie (augmentare mamara) si va sfatuieste cu privire la perioada postoperatorie de marire a sanilor. Aceste sfaturi sunt aplicabile in mod egal pentru alte interventii chirurgicale de san care implica utilizarea unor implanturi cum ar fi mastopexia (ridicarea sanilor) sau operatia sanilor tuberosi.

 

Este important ca pacientele cu interventie chirurgicala de marire a sanilor sa stie la ce sa se astepte dupa marirea sanilor, in ceea ce priveste precautiile temporare necesare, timpul de vindecare si recuperare si efectele secundare de care trebuie sa fie constiente.

 

Prin urmare, am creat o lista de pasi esentiali de urmat dupa interventia chirurgicala de marire a sanilor si in acest articol am colectat informatii utile cu privire la ce sa ne asteptam in perioada postoperatorie, impreuna cu sfaturi importante.

 

Sfaturi pentru recuperare dupa implant mamar

Cum sa va faceti baie sau sa faceti dus dupa implant mamar?

Evitati baile de apa, aceasta include apa din cada, piscine, jacuzzi, plaja, mare. In general, nu este recomandabil sa faceti baie.

Benzile de sterilizare sau pansamentele protejeaza cicatricile de bacterii potentiale, care pot face recuperarea dificila sau lenta. Aceste pansamente sunt de obicei purtate pentru o perioada de 6 saptamani. Cu toate acestea, inainte de baie, discutati cu Dr. Levy, astfel incat acesta sa poata inspecta starea de vindecare a inciziilor si sa va sfatuiasca cand puteti sa faceti acest lucru.

 

Ce sutien sa poarte pacienta in perioada postoperatorie a interventiei chirurgicale de marire a sanilor?

Purtati un sutien chirurgical moale, dar de sustinere, un sutien sport, pentru a va sprijini si pozitiona sanii in timpul recuperarii. Nu purtati sutien cu sustinere cu sarma; sarma poate afecta pozitia implantului mamar.

Ar trebui sa-l purtati timp de aproximativ 4 pana la 6 saptamani dupa operatie, in functie de progresul dumneavoastra. de vindecare.

Dupa aceasta perioada, incepand cu 6 saptamani, puteti discuta cu Dr. Levy despre alte stiluri alternative adecvate de sutiene.

 

Cand se poate trece la un sutien cu sustinere cu sarma?

Un sutien cu sarma poate intarzia timpul de recuperare si va poate impiedica sa obtineti cele mai bune rezultate in urma interventiei chirurgicale.

Prin urmare, inainte de a utiliza unul, ar trebui sa discutati cu Dr. Levy despre dorinta dumneavoastra de a-l  purta, dar intotdeauna dupa o perioada de cateva saptamani dupa operatie.

Dr. Levy va va sfatui cand puteti trece la purtarea unui sutien subtire dupa ce implanturile mamare vor fi in pozitia lor naturala. Fiecare femeie este unica, iar timpul necesar pentru ca implanturile sa ajunga in pozitia lor naturala poate varia foarte mult de la femeie la femeie.

 

Trebuie sa port sutienul noaptea cand dorm?

Depinde pur si simplu de procesul de vindecare a inciziilor facute in timpul operatiei de marire a sanilor si de modul in care implanturile dvs. sunt plasate in pozitia lor naturala. Aveti grija cu sutienele care se simt prea stranse sau care v-ar putea rani. Acestea pot provoca iritarea pielii. Recuperarea dupa operatia de augmentare cu implant mamar poate fi usoara daca respectati toate indicatiile primite de la chirurgul plastician.

 

Doriti mai multe informatii despre recuperarea dupa implanturi mamare?

Va asteptam cu drag la un consult medical, la Clinica Dr. Levy Medical Center. Veti primi toate informatiile necesare cu privire la recuperarea dupa o operatie de marire a sanilor cu implant mamar.

 

Aveti posibilitatea de a plati in rate operatia de implant mamar de la 6 luni la 5 ani.

Cat dureaza recuperarea dupa operatia de implant mamar | Recuperarea dupa augmentare mamara | Contraindicatii implant mamar | Recomandari implant mamar | Cele mai bune implanturi mamare | Cat de repede te recuperezi | Cat de greu te recuperezi dupa implant mamar