OPERATIE SILICOANE

operatie implant mamar cu silicoane Romania (Bucuresti – Timisoara)

Implanturile mamare cu silicoane sunt o modalitate de a recrea forma unui san dupa indepartarea partiala sau completa a acestuia (mastectomie) din cauza cancerului.

 

Operatie silicoane. Marirea sanilor cu silicoane B-LITE

Exista mai multe tipuri de implanturi cu silicon disponibile. Unele dintre cele mai frecvente implanturi au o capsula moale din silicon umpluta gel de silicon. Siliconul poate crea un san mai natural, deoarece greutatea si textura sa seamana mai mult cu tesutul mamar.

 

La ce sa ne asteptam dupa operatia cu silicoane B-LITE

Operatia de implant mamar (silicoane) se face de obicei sub anestezie generala, astfel incat sa dormiti in timpul procedurii. Cand va treziti din operatie, veti avea bandaje peste locurile chirurgicale si veti purta un sutien special care sa mentina bandajele la locul lor.

Majoritatea femeilor au usoare dureri la nivelul sanului dupa operatia pentru marirea sanilor cu silicoane. Este posibil sa aveti nevoie de analgezice (medicamente pentru durere) timp de o saptamana sau doua. Dr. Levy va va oferi instructiuni despre cum sa va ingrijiti incizia. De asemenea, va poate prescrie antibiotice pentru a preveni infectia.

Augmentare mamara implanturi mamare silicoane Bucuresti Timisoara Romania

Este posibil sa va puteti intoarce la serviciu sau la rutina normala in 3-6 saptamani sau mai devreme. Majoritatea femeilor trebuie sa evite activitatea intensa timp de cateva saptamani.

 

La ce ajuta operatia de silicoane?

Operatia de implant mamar se poate face pentru a restabili aspectul unui san dupa o mastectomie sau pur si simplu din dorinta de a avea un aspect fizic mai placut. Se poate face operatia de silicoane si pentru femeile care au probleme cu dezvoltarea sanilor.

Reconstructia sanului poate ajuta o femeie sa se simta mai bine in legatura cu aspectul ei. Unele femei spun ca le ajuta sa se simta mai bine in legatura cu corpul lor, mai feminine si senzuale si mai fericite cu viata lor.

 

Operatie silicoane. Recomandari. Pareri. Informatii. Bucuresti. Timisoara

Implanturile mamare functioneaza cel mai bine pentru femeile care au sanii mici (cupa A sau B) sau pentru femeile carora li s-au indepartat ambii sani (mastectomia bilaterala).

Implantul mamar necesita o operatie mai scurta si are un timp de recuperare mai rapid.

Un implant mamar va trebui probabil sa fie inlocuit la un moment dat. Unele implanturi au durata de 20-30 de ani, dar acest lucru nu este ceva neobisnuit.

 

Riscuri operatie silicoane

Multe dintre riscurile asociate cu reconstructia sanilor sunt aceleasi cu orice interventie chirurgicala: infectie, vindecare slaba a ranilor, sangerari sau o reactie la anestezia utilizata in operatie.

 

Alte riscuri ale implanturilor mamare includ:

Contractura capsulara. Apare atunci cand tesutul cicatricial din jurul implantului se intareste si incepe sa stranga implantul. Poate fi necesara interventia chirurgicala pentru indepartarea tesutului cicatricial sau inlocuirea implantului.

Modificari ale implantului (daca implantul nu este de calitate). Activitatea normala sau o vatamare a sanului poate deteriora implantul, provocand scurgerea sau ruperea acestuia, daca implantul folosit nu este de calitate si poate fi necesara o interventie chirurgicala pentru indepartarea implantului si inlocuirea acestuia.

 

Operatie silicoane cu plata in rate cu implanturi mamare B-LITE

La Clinica Dr. Levy Medical Center Bucuresti, va recomandam implanturi mamare B-LITE, deoarece acestea sunt cele mai usoare implanturi mamare din lume si sunt foarte rezistente. Puteti plati chiar si in rate. Riscurile sunt foarte mici, depinde doar de fiecare pacienta in parte cum se ingrijeste de noua operatie.

 

Operatie silicoane cu plata in rate

La clinica noastra puteti beneficia de o operatie de silicoane si puteti opta pentru optiunea de plata in rate de la 6 luni si pana la 5 ani. Mai multe informatii va putem oferi telefonic sau pe WhatsApp.

implant mamar dr levy
implanturi mamare b lite
poza augmentare mamara cu implanturi b lite 615 cc