OPERATIE MICSORARE TALIE

operatie micsorare talie Bucuresti Timisoara

Operatie micsorare talie. Detalii despre aceasta procedura

O talie subtire si conturata este o caracteristica categoric feminina pe care o doresc multe femei. Acest contur poate fi pierdut printr-o varietate de factori, de la excesul de grasime la pielea slabita si lasata ca urmare a sarcinii sau a pierderii mari in greutate.

 

Dr. Levy si echipa sa va ofera o varietate de proceduri chirurgicale pentru a spori sau pentru a crea o talie subtire. Acestea includ liposuctie, Tummy Tuck Abdominal, abdominoplastie si mini abdominoplastie.

 

  • Liposuctia este una dintre cele mai versatile proceduri disponibile, deoarece este utila pentru multe zone ale corpului si poate imbunatati si alte zone ale corpului. Prin liposuctie se elimina manual grasimea nedorita si poate fi folosita pentru a rafina conturul taliei, creand forma care indeplineste cel mai bine obiectivele dumneavoastra estetice.

 

Tehnicile de liposuctie au avansat semnificativ de-a lungul anilor, iar Dr. Levy foloseste acum tehnica de liposuctie VASER PRO (liposuctia cu ultrasunete) sau liposuctia asistata prin vibrolipoaspiratie (VIBRASAT PRO). Desi aceasta este o procedura chirurgicala si necesita o perioada de repaus, liposuctia poate fi preferabila pentru unii pacienti in comparatie cu alte tehnici cum ar fi criolipoliza sau alte proceduri.

 

  • Tummy Tuck si Mini Tummy Tuck – procedurile pentru abdomen si mini abdomen sunt concepute pentru a strange si tonifia abdomenul si sunt o alegere obisnuita in randul pacientilor care se confrunta cu piele slaba si lasata sau cu vergeturi dupa sarcina.

 

Abdominoplastia Tummy Tuck indeparteaza excesul de grasime printr-o incizie facuta de la sold la sold. In plus muschii abdominali sunt stransi pentru a crea un aspect ferm si tonifiat. Un mini Tummy Tuck abdominal spre deosebire de o abdominoplastie standard, se adreseaza doar pielii libere si excesului de tesut in abdomenul inferior de sub buric pentru cei care au o laxitate a pielii mai putin severa.

 

Ce presupune procedura de micsorare a taliei?

Micsorarea taliei este una dintre cele mai populare proceduri solicitate atunci cand vine vorba de chirurgia plastica pentru femei. Micsorarea sau ingustarea taliei permite crearea de forme si curbe frumoase ale corpului. Pana de curand, realizarea unei micsorari a taliei a fost o sarcina dificila pentru majoritatea chirurgilor plasticieni.

 

Acest lucru se datoreaza faptului ca grasimea din jurul soldurilor si a spatelui inferior care trebuie indepartata pentru a ingusta talia este foarte fibroasa si dificil de indepartat folosind tehnici traditionale de liposuctie.

 

Din fericire, odata cu aparitia tehnologiei VASER PRO de liposuctie cu ultrasunete, aceasta grasime poate fi acum indepartata complet si usor, cu un rezultat garantat pe viata. Cu liposuctia VASER PRO de inalta definitie, putem obtine o reducere de peste 90% a volumului de grasime in jurul taliei, astfel incat pielea sa se retraga pana la muschi.

 

Aceasta abilitate de a indeparta in mod cuprinzator grasimea face cunoasterea anatomiei musculare a spatelui inferior si a flancurilor sa fie inestimabila. De asemenea, inseamna ca putem face adesea gravura abdominala pentru a oferi barbatilor o definire a musculaturii abdominale „six pack” iar femeilor un „four pack”.

 

Micsorarea taliei necesita indepartarea maxima a plenitudinii tesuturilor moi, adica excesul de grasime, precum si strangerea redundantei pielii la nivelul taliei. Pentru a realiza acest lucru, tehnologia cu ultrasunete VASER PRO este utilizata pentru a lichefia mai intai grasimea inainte de liposuctie.

 

Care sunt rezultatele la care sa va asteptati de la o operatie de micsorare a taliei?

Va puteti astepta la curbe frumoase in jurul regiunii taliei atunci cand este privit atat din fata, cat si din spate. Clasica forma de clepsidra a fost utilizata pentru a descrie aceasta curba frumoasa a corpului. Cand ingustarea taliei se realizeaza utilizand liposuctia VASER PRO, pacientii trebuie sa se astepte la ingustarea frumoasa si bine definita a taliei si eliminarea oricarui surplus de piele.

 

Cat de ingusta poate deveni talia mea dupa o astfel de operatie?

Atunci cand beneficiati de Liposuctia VASER PRO, este important sa recunoasteti ca toate straturile de grasime vor fi eliminate complet. In regiunea flancului, adica regiunea spate mijlocie, grasimea este distribuita in trei straturi, adica straturile superficiale, medii si profunde.

 

In timp ce stratul adanc de grasime este slab si usor de indepartat, straturile medii si superficiale sunt foarte fibroase si dificil de indepartat cu liposuctia traditionala. Cu toate acestea, deoarece liposuctia VASER topeste grasimea in toate cele trei straturi, permite indepartarea maxima a grasimii pana la muschii taliei. In general, liposuctia VASER PRO ofera cea mai buna modalitate de indepartare a grasimii in regiunea taliei.

 

Cum se desfasoara pregatirea pentru o operatie de micsorare a taliei?

In primul rand, trebuie sa renuntati la fumat, deoarece nicotina dauneaza microvaselelor de sange care oxigeneaza pielea. Dupa indepartarea agresiva a tuturor grasimilor de pe talie, pielea poate deveni compromisa.

 

Va recomandam sa evitati fumatul inainte de operatie si minim 3 luni dupa orice procedura chirurgicala. Inainte de operatie veti face un set complex de analize si exista sanse sa va fie recomandat un supliment de fier, dar depinde de fiecare persoana in parte.

 

Cand voi putea reveni la locul de munca dupa operatia de ingustare a taliei?

Veti putea reveni la locul de munca dupa 10 zile dupa operatia de micsorare a taliei. In plus, pacientii sunt indemnati sa revina la activitatea fizica completa dupa o perioada de cateva saptamani.

 

Exista riscuri sau efecte secundare in urma procedurii de micsorare a taliei?

Liposuctia cu ultrasunete VASER PRO este o procedura cu risc scazut. Dar asta nu inseamna ca nu exista niciun risc de efecte secundare. Efecte secundare frecvente includ: vanatai si durere la locul liposuctiei, eventuale mici cicatrici dupa vindecare, asimetrie sau nereguli ale pielii, umflaturi persistente zile sau saptamani dupa procedura.

Operatie micsorare talie | Preturi micsorare talie Bucuresti | Cat costa operatia de micsorare a taliei | Interventie micsorare talie femei sau barbati

Citeste detalii despre alte operatii estetice