Liposuctie munte pubian (Mons Pubis)

liposuctie munte pubian (Mons Pubis) Bucuresti Timisoara

  • Ce este muntele pubian?

„Mons Pubis” este zona tesutului care se afla peste osul pubian si care este in general mai proeminenta la femei. Tesutul gras din aceasta zona protejeaza osul pubian si articulatia de leziuni, care sunt situate direct in spatele muntelui pubian.

 

Aceasta este o zona imuna la scaderea in greutate prin metode obisnuite, cum ar fi o dieta sanatoasa si un regim de exercitii fizice. Pentru persoanele care doresc sa reduca la minimum dimensiunea, liposuctia „Mons Pubis” este cea mai potrivita optiune. Un pubis marit poate avea diferite aparitii.

 

Muntele pubian poate sa iasa in evidenta mai mult decat iti place, in unele cazuri, exista o piele lasata vizibil. Acest lucru nu numai ca va poate afecta stima de sine si imaginea dar poate modifica si stilul de imbracaminte pe care il purtati, facandu-va sa evitati imbracamintea stransa. Exista numeroase motive pentru care un Mons Pubis (munte pubian) se va largi sau va parea lasat. Acestea pot include pierderea in greutate, sarcina, proceduri precum o interventie chirurgicala abdominala, genetica sau pur si simplu imbatranire. De asemenea, cand  Mons Pubis (muntele pubian) se mareste poate interfera cu urinarea si sexul.

 

  • Cine este candidatul ideal pentru aceasta procedura?

Liposuctia Mons Pubis (muntele pubian) este o procedura adecvata pentru cei care experimenteaza urmatoarele: un munte pubian marit, pielea care depaseste sau cade peste zona muntelui pubian, coborarea zonei muntelui pubian, etc.

 

Candidatii la aceasta procedura trebuie sa aiba cel putin 18 ani, sa aiba o sanatate buna fizica si mentala, sa aiba o elasticitate buna a pielii si de asemenea, asteptari rezonabile cu privire la ceea ce poate realiza aceasta procedura.

 

Persoanele cu o elasticitate mai buna a pielii pot avea rezultate mai bune, cu toate acestea nu exista o limita superioara de varsta la aceasta procedura, si pacientii mai in varsta pot alege sa se supuna liposuctiei Mons Pubis. Aceasta este o procedura adecvata atat la femei cat si la barbati.

 

  • Ce presupune aceasta procedura?

Liposuctia Mons Pubis poate fi combinata cu o procedura de ridicare pubiana si abdominoplastie, sau Liposuctie cu ultrasunete VASER PRO, pentru imbunatatirea esteticii abdomenului.

 

Procedura este minim invaziva deoarece necesita doar o incizie minima pentru a elimina grasimea nedorita din zona muntelui pubian. Inainte de efectuarea procedurii se recomanda ca pacientul sa specifice toate medicamentele pe care le-a luat recent, astfel incat medicul sa se asigure ca nu interfereaza cu anestezicele.

 

Liposuctia se va efectua fie sub un anestezic local, fie puteti sa alegeti sa aveti anestezic general. Acest lucru va varia in functie de persoana si daca doriti sa fiti treaz in timpul procedurii. Se foloseste o metoda standard de liposuctie numita: liposuctie cu ultrasunete, care spre deosebire de alte tipuri de liposuctie, procedura este mai putin invaziva fata de liposuctia clasica.

 

Procedura de liposuctie poate dura aproximativ 2 ore. Dupa Liposuctia muntelui pubian, veti putea reveni acasa in aceeasi zi cu operatia.

 

  • Cat dureaza recuperarea?

Dupa procedura, este normal sa aveti un disconfort minor, precum si unele vanatai si umflaturi. Vi se vor administra medicamente pentru durere pentru a ajuta la ameliorarea oricaror simptome. Umflarea se va diminua in general dupa 6 saptamani, dar poate dura mai mult pentru a disparea complet.

 

Va trebui sa purtati o imbracaminte de compresie care va va ajuta sa mentineti muntele pubian in cea mai buna forma posibila. Acest lucru va ajuta, de asemenea, la accelerarea perioadei de recuperare prin reducerea umflaturii. Acest tip de imbracaminte va trebui purtat timp de 2 pana la 6 saptamani, dar medicul dumneavoastra va va da mai multe sfaturi cu privire la acest lucru.

 

Va trebui sa va luati cateva zile libere de la serviciu, cu toate acestea este posibil ca unele persoane sa aiba nevoie de o saptamana libera. Veti putea sa va reluati rutina zilnica normala dupa o saptamana. Va trebui sa evitati orice activitate fizica intensa timp de 6 saptamani. Acest lucru va va ajuta sa va recuperati complet si sa evitati orice ranire a zonei de incizie. Deoarece liposuctia pentru muntele pubian implica o incizie, veti avea o mica cicatrice.

 

Dr. Levy se va sigura ca acest lucru se afla in pliul inghinal si este cat mai mic posibil, astfel incat cicatricea nu este vizibila. Cicatricea va fi mai vizibila direct dupa procedura, cu toate acestea, cu timpul cicatricea se va reduce la dimensiune si isi va schimba culoarea pentru a deveni mai putin proeminenta.

 

  • Care sunt efectele secundare ale liposuctiei Mons Pubis (muntele pubian)?

Efectele secundare ale liposuctiei muntelui pubian pot include urmatoarele: ameteli, durere, sangerari anormale, inflamatii, infectii sau interventii chirurgicale secundare datorate rezultatelor nesatisfacatoare.

Citeste detalii despre alte operatii estetice