Liposuctie munte pubian (Mons Pubis)

liposuctie munte pubian (Mons Pubis) Bucuresti Timisoara

Ce este muntele pubian?

„Mons Pubis” este zona tesutului care se afla peste osul pubian si care este in general mai proeminenta la femei. Tesutul gras din aceasta zona protejeaza osul pubian si articulatia de leziuni, care sunt situate direct in spatele muntelui pubian (mons pubis).

 

Aceasta este o zona imuna la scaderea in greutate prin metode obisnuite, cum ar fi o dieta sanatoasa si un regim de exercitii fizice. Pentru persoanele care doresc sa reduca la minimum dimensiunea, liposuctia zonei „Mons Pubis” este cea mai potrivita optiune.

 

Muntele pubian poate sa iasa in evidenta mai mult decat iti place, insa in unele cazuri, exista si o piele lasata vizibil. Acest lucru nu numai ca iti poate afecta stima de sine si imaginea dar poate modifica si stilul de imbracaminte pe care il porti, facandu-te sa eviti imbracamintea stransa. Exista numeroase motive pentru care o operatie de Liposuctie Mons Pubis (munte pubian) este potrivita pentru tine. Acestea pot include pierderea in greutate, sarcina, proceduri precum o interventie chirurgicala abdominala, genetica sau pur si simplu imbatranirea. De asemenea, cand zona Mons Pubis (muntele pubian) se mareste, poate interfera cu urinarea si activitatea sexuala.

liposuctie mons pubis munte pubian

Cine este candidatul ideal pentru Liposuctia Muntelui Pubian?

Liposuctia Mons Pubis (muntele pubian) este o procedura adecvata pentru persoanele care experimenteaza urmatoarele: un munte pubian marit, pielea care depaseste sau cade peste zona muntelui pubian, lasarea zonei muntelui pubian, etc.

 

Candidatii la aceasta operatie trebuie sa aiba cel putin 18 ani, sa aiba o sanatate buna fizica si mentala, sa aiba o elasticitate buna a pielii si de asemenea, asteptari rezonabile cu privire la ceea ce poate realiza aceasta operatie.

 

Persoanele cu o elasticitate mai buna a pielii pot avea rezultate mai bune, cu toate acestea nu exista o limita superioara de varsta la aceasta procedura, si pacientii mai in varsta pot alege sa se supuna Liposuctiei Mons Pubis. Aceasta este o procedura adecvata atat pentru femei cat si pentru barbati.

Ce presupune Liposuctia Mons Pubis?

Liposuctia Mons Pubis poate fi combinata cu o procedura de ridicare pubiana si abdominoplastie, sau Liposuctie cu ultrasunete VASER PRO, pentru imbunatatirea esteticii abdomenului.

 

Procedura este minim invaziva deoarece necesita doar o incizie minima pentru a elimina grasimea nedorita din zona muntelui pubian. Inainte de efectuarea operatiei se recomanda ca pacientul sa specifice toate medicamentele pe care le-a luat recent, astfel incat medicul sa se asigure ca nu interfereaza cu anestezicele.

 

Liposuctia Muntelui Pubian, se va efectua fie sub un anestezic local. Acest lucru va varia in functie de persoana si daca doriti sa fiti treaz in timpul procedurii. Se foloseste o metoda standard de liposuctie numita: liposuctie cu ultrasunete, care spre deosebire de alte tipuri de liposuctie, procedura este mai putin invaziva fata de liposuctia clasica.

 

Procedura de liposuctie a muntelui pubian, poate dura aproximativ 2 ore.

Cat dureaza recuperarea?

Dupa operatie, este normal sa ai un disconfort minor, precum si unele vanatai si umflaturi. Ti se vor administra medicamente pentru durere, pentru a ajuta la ameliorarea oricaror simptome. Umflarea se va diminua in general dupa 6 saptamani, dar poate dura mai mult pentru a disparea complet.

 

Va trebui sa porti o imbracaminte de compresie, care te va ajuta sa mentii muntele pubian in cea mai buna forma posibila. Acest lucru va ajuta, de asemenea, la accelerarea perioadei de recuperare prin reducerea umflaturii. Acest tip de imbracaminte va trebui purtat timp de 2 pana la 6 saptamani, dar vrei. primi la consultatie mai multe sfaturi cu privire la acest lucru.

 

Va trebui sa iti iei cateva zile libere de la serviciu, cu toate acestea este posibil ca unele persoane sa aiba nevoie de o saptamana libera. Vei putea sa iti reiei rutina zilnica normala dupa o saptamana, sa eviti orice activitate fizica intensa timp de 6 saptamani. Acest lucru te va ajuta sa te recuperezi complet si sa eviti orice ranire a zonei de incizie. Deoarece liposuctia pentru muntele pubian implica o incizie, vei avea o mica cicatrice, care va fi mai vizibila direct dupa procedura, cu toate acestea, cu timpul cicatricea se va reduce la dimensiune si isi va schimba culoarea, pentru a deveni mai putin proeminenta.

Care sunt efectele secundare pentru Liposuctie munte pubian?

Efectele secundare ale liposuctiei muntelui pubian pot include urmatoarele: ameteli, durere, sangerari anormale, inflamatii, infectii sau interventii chirurgicale secundare datorate rezultatelor nesatisfacatoare. Din acest motiv, este recomandat, sa ai un insotitor cu tine, in ziua operatiei, care sa te conduca spre casa si care sa ramana alaturi de tine, cel putin o zi.

Citeste detalii despre alte operatii estetice