Liposuctie Abdominala 6 (six) pack Abs

liposuctie definire musculatura abdominala 6 (six) pack Abs

Ce este aceasta procedura?

Liposuctia burtii sau 6 (six pack) Abs High Definition, este una dintre cele mai populare operatii estetice pentru barbatii care doresc sa aiba un corp de invidiat. La fel ca liposuctia traditionala, aceasta foloseste o tehnica de topire a grasimii de sub piele cu ultrasunete si apoi o procedura lipoaspiratie pentru a indeparta depunerile de grasime de sub piele.

 

Ceea ce face unica aceasta procedura de definire a musculaturii abdominale, sunt rezultatele pe care isi propune sa le obtina fiecare persoana. In loc sa indeparteze grasimea din zona abdomenului pentru a parea mai slab, Liposuctia 6 pack abs, indeparteaza depunerile de grasime intr-un mod avansat si strategic.

 

Acest tip de liposuctie, modeleaza peretele abdominal, astfel incat muschii abdominali sa arate mai proeminenti asa cum sunt cunoscuti sub numele de 6 (six pack) Abs.

Istoria acestei proceduri

Pentru persoanele care au incercat fara succes de ani de zile sa realizeze abdomene pentru definirea six pack cu dieta si exercitii fizice, ideea definirii abdominale poate fi foarte atragatoare.

 

Liposuctia burtii a castigat pentru prima data popularitate in anii ’90. De atunci, noile tehnologii au permis chirurgilor plasticieni sa efectueze acest tip de liposuctie cu rezultate impresionante. In acest moment la clinicanoastra, poti beneficia de cea mai noua tehnologie de liposuctie cu ultrasunete VASER PRO si cu vibrolipoaspiratie de tipul Power Assisted Liposuction.

liposuctie abdominala 6 pack abs

Care este candidatul ideal pentru operatia de definire a musculaturii 6 (six pack) Abs

La fel ca in orice procedura chirurgicala, liposuctia abdomenului 6 (six pack) Abs, prezinta un risc de complicatii. Candidatul ideal pentru aceasta interventie, este o persoana sanatoasa, care nu fumeaza, nu are conditii de sanatate care pun viata in pericol si nu sufera de obezitate.

 

Liposuctia abdominala 6 pack abs, functioneaza cel mai bine pentru persoanele care au un tonus sanatos al muschilor si pielii. Varsta si elasticitatea pielii trebuie luate in considerare si atunci cand asteptarile sunt realiste, cu privire la rezultatele liposuctiei abdomenului.

Pregatirea inainte de procedura de liposuctie a musculaturii abdominale 6 (six pack) Abs

Pregatirea pentru liposuctia burtii (abdomenului 6 (six pack) Abs ) este un proces similar cu pregatirea pentru liposuctia traditionala. Prima parte implica o consultare detaliata, la clinica noastra din Bucuresti sau din Timisoara.

 

Vei vorbi despre asteptarile tale pentru procedura, precum si despre orice avertismente unice pentru tipul tau specific de corp si daca ai avut in trecut, probleme de sanatate. Dr. Levy trebuie sa fie informat cu privire la orice medicamente pe baza de reteta pe care le luai inainte de procedura. De asemenea ti se va recomanda sa nu mai fumezi dupa interventie, deoarece este foarte important pentru a se vindeca corect operatia. Durerea si umflarea sunt moderate, dar totusi nu ti se va permite sa conduci autoturismul pana acasa.

Cum functioneaza aceasta procedura?

Liposculptura abdominala sau liposuctia burtii, functioneaza similar cu liposuctia traditionala, dar exista o distinctie importanta. Depunerile de grasime care vor acoperi muschii abdominali, sunt sculptate cu atentie, folosind mici incizii, in zone stabilite exact de Dr. Levy, pentru a defini musculatura corect.

 

Cand este realizata cu atentie, aceasta tehnica poate adanci canelurile naturale din corp si poate face muschii abdominali sa iasa in relief 3D. Depunerile de grasime pot fi, de asemenea, luate din partile de deasupra muschilor abdominali oblici, pentru a restrange sectiunea medie. Cand umflarea dispare si zona se vindeca, ar trebui sa vezi o sectiune mediana, vizibil tonifiata.

In ce consta procedura de liposuctie a burtii 6 (six pack) Abs?

Prima data se va evidentia cu un marker medical, zona de interventie, apoi vei fi supus anesteziei generale. Prima data se va actiona cu VASER PRO – prin liposuctie cu ultrasunete, apoi se va extrage grasimea abdominala ramasa, prin vibrolipoaspiratie cu VIBRASAT PRO si se va face definirea musculaturii in 3D. O imbracaminte de compresie este aplicata pe sectiunea mijlocie, pentru a te asigura ca zona abdomenului, incepe sa se vindece.

 

Durata operatiei este de aproximativ 3 ore, in functie de fiecare persoana. Imbracamintea de compresie va trebui sa o porti minim 4-6 saptamani, dupa interventie, conform indicatiilor pe care le vei primi dupa operatie.

Care sunt riscurile si efectele secundare?

Liposuctia abdomenului, este considerata o procedura cu risc redus, insa nu este chiar asa. Este extrem de important sa faci procedura la un chirurg plastician cu experienta. Reactiile adverse frecvente dupa o operatie de liposuctie 6 pack abs, includ: leziuni ale nervilor si vaselor de sange, decolorarea pielii, vindecare neregulata, umflaturi, acumularea de lichide, vanatai, etc. Orice alte complicatii medicale pot aparea daca nu respecti instructiunile primite dupa interventie. Este foarte important sa nu accepti oferte sau preturi reduse si sa apelezi la un chirurg care are experienta cu liposuctii 6 pack abs.

La ce sa te astepti dupa Liposuctia 6 (six pack) Abs ?

Recuperarea dupa liposuctia definirii musculare, dureaza ceva timp. Imediat dupa procedura, vei purta un articol de imbracaminte de compresie, pentru a te asigura ca operatia se vindeca rapid. Cel mai probabil iti vei relua o parte din activitatile normale, la 2 saptamani dupa procedura.

 

Liposuctia abdomenului de tipul 6 (six pack) Abs este garantata pe viata, datorita faptului ca grasimea topita nu se poate depune din nou in acelasi loc. Dar este totodata important sa ai un stil de viata sanatos, deoarece daca te ingrasi, grasimea se va depune in alte locuri: gusa, maini, picioare, etc.

Pretul liposuctiei abdominale 6 pack abs

Pretul liposuctiei variaza in functie de fiecare persoana. Pentru un cost total, este nevoie sa programam o consultatie, pentru a face o evaluare exacta. Mai multe informatii despre Preturi Operatii Estetice poti gasi in pagina special dedicata din site.

Citeste detalii despre alte operatii estetice