Liposuctie Abdominala 6 (six) pack Abs

liposuctie definire musculatura abdominala 6 (six) pack Abs

  • Ce este aceasta procedura?

Liposuctia burtii sau 6 (six pack) Abs High Definition Liposuction este una dintre cele mai populare operatii estetice pentru barbatii care doresc sa aiba un corp de invidiat. La fel ca liposuctia traditionala, aceasta foloseste o tehnica de topire a grasimii de sub piele cu ultrasunete si apoi o procedura lipoaspiratie pentru a indeparta depunerile de grasime de sub piele.

 

Ceea ce face unica aceasta procedura de definire a musculaturii abdominale, sunt rezultatele pe care isi propune sa le obtina. In loc sa indeparteze grasimea din zona abdomenului pentru a parea mai slab, Liposuctia High Definition indeparteaza depunerile de grasime intr-un mod avansat si strategic.

 

Acest tip de liposuctie se muleaza perfect si modeleaza peretele abdominal, astfel incat muschii abdominali sa arate mai proeminenti asa cum sunt cunoscuti sub numele de 6 (six pack) Abs.

 

  • Istoria acestei proceduri

Pentru persoanele care au incercat fara succes de ani de zile sa realizeze abdomene pentru definirea six pack cu dieta si exercitii fizice, ideea definirii abdominale poate fi foarte atragatoare.

 

Liposuctia burtii a castigat pentru prima data popularitate in anii ’90. De atunci, noile tehnologii au permis chirurgilor plasticieni sa efectueze acest tip de liposuctie cu rezultate impresionante. In acest moment la Dr. Levy Medical Center puteti beneficia de cea mai noua tehnologie de liposuctie cu ultrasunete VASER PRO si cu vibrolipoaspiratie de tipul Power Assisted Liposuction.

 

  • Care este candidatul ideal pentru operatia de definire a musculaturii 6 (six pack) Abs

La fel ca in orice procedura chirurgicala, liposuctia abdomenului 6 (six pack) Abs  prezinta un risc de complicatii. Candidatul ideal pentru aceasta procedura este o persoana sanatoasa, care nu fumeaza, nu are conditii de sanatate care pun viata in pericol si nu sufera de obezitate.

 

Liposuctia burtii functioneaza cel mai bine pentru persoanele care au un tonus sanatos al muschilor si pielii. Varsta si elasticitatea pielii trebuie luate in considerare si atunci cand sunt asteptarile sunt realiste cu privire la rezultatele liposuctiei abdomenului.

 

  • Pregatirea inainte de procedura de liposuctie a musculaturii abdominale 6 (six pack) Abs

Pregatirea pentru liposuctia burtii (abdomenului 6 (six pack) Abs ) este un proces similar cu pregatirea pentru liposuctia traditionala. Prima parte a procesului implica o consultare detaliata cu un chirurg plastician.

 

Veti vorbi despre asteptarile dumneavoastra pentru procedura, precum si despre orice avertismente unice pentru tipul dumneavoastra specific de corp si problemele de sanatate. Dr. Levy trebuie sa fie informat cu privire la orice medicamente pe baza de reteta pe care le luati inainte de procedura. De asemenea vi se va recomanda sa nu mai fumati dupa interventie, deoarece este foarte important pentru a se vindeca corect operatia. Durerea si umflarea sunt moderate, dar totusi nu vi se va permite sa conduceti pana acasa.

  • Cum functioneaza aceasta procedura?

Liposculptura abdominala sau liposuctia burtii, functioneaza similar cu liposuctia traditionala, dar exista o distinctie importanta. Depunerile de grasime care va acopera muschii abdominali sunt sculptate cu atentie din corpul dumneavoastra folosind mici incizii in zone stabilite exat de Dr. Levy, pentru a va defini musculatura corect.

 

Cand este realizata cu atentie, aceasta tehnica poate adanci canelurile naturale din corp si poate face muschii abdominali sa iasa in relief 3D. Depunerile de grasime pot fi, de asemenea, luate din partile de deasupra muschilor abdominali oblici pentru a restrange sectiunea medie. Cand umflarea dispare si zona se vindeca, ar trebui sa vedeti o sectiune mediana vizibil tonifiata.

 

  • In ce consta procedura de liposuctie a burtii 6 (six pack) Abs?

Prima data se va marca cu un marker medical zona de interventi, apoi veti fi supus anesteziei generale. Prima data se va actiona cu VASER PRO – prin liposuctie cu ultrasunete, apoi se va extrage grasimea ramasa prin vibrolipoaspiratie cu VIBRASAT PRO si se va face definirea musculaturii in 3D. O imbracaminte de compresie este aplicata pe sectiunea mijlocie pentru a va asigura ca burta incepe sa se vindece.

 

Durata operatiei este de aproximativ 3 ore, in functie de fiecare persoana. Imbracamintea de compresie va trebui sa o purtati minim 4-6 saptamani dupa interventie.

 

  • Care sunt riscurile si efectele secundare?

Liposuctia burtii este considerata o procedura estetica cu risc redus, insa nu este chiar asa. Este extrem de important sa efectuati procedura la un chirurg plastician cu experienta. Reactiile adverse frecvente dupa o procedura de liposuctie cum ar fi six pack includ: leziuni ale nervilor si vaselor de sange, decolorarea pielii, piele accidentata sau vindecare neregulata, umflatura, acumularea de lichide, vanatai, etc.. Orice alte complicatii medicale pot aparea daca nu respectati instructiunile primite imediat dupa interventie. Este foarte important sa nu acceptati oferte sau preturi reduse si sa apelati la un chirurg care are un portofoliu bogat de astfel proceduri de liposuctie 6 (six pack) Abs .

 

  • La ce sa va asteptati dupa procedura de liposuctie 6 (six pack) Abs ?

Recuperarea dupa liposuctia definirii musculare dureaza ceva timp. Imediat dupa procedura, veti purta un articol de imbracaminte de compresie pentru a va asigura ca procedura estetica se vindeca lin.

 

Cel mai probabil veti putea relua activitatile dumneavostra normale la 2 saptamani dupa procedura. Un studiu a aratat ca puteti relua exercitiile fizice la 5 zile dupa operatie. In orice caz evitati exercitiile fizice intense pana cand primiti accept de la medic.

 

Aceasta procedura include orice lucru care ar contracta muschii abdomenului. Dupa minim 4 luni veti putea vedea rezultatele complete ale procedurii. Pe masura ce umflarea dispare si pielea incepe sa revina la noua sa forma, ar trebui sa va puteti vedea abdomenul mai vizibil si cu un aspect tonifiat.

 

Liposuctia abdomenului de tipul 6 (six pack) Abs este garantata pe viata, datorita faptului ca grasimea topita nu se poate depunde din nou in acelasi loc. Dar este totodata important sa aveti un stil de viata sanatos, deoarece daca va ingrasati, grasimea se va depune in alte locuri: gusa, maini, picioare, etc.

 

Pretul liposuctiei abdominale 6 pack abs

Pretul liposuctiei variaza in functie de fiecare persoana. Pentru un cost total va rugam sa ne contactati, pentru a face o evaluare exacta. Mai multe informatii despre Preturi Operatii Estetice puteti gasi in pagina special dedicata din site.

Citeste detalii despre alte operatii estetice